Muž ma nemiluje
Idem k Vám po radu alebo skúsenosť. S manželom sme 8rokov zosobaseny a poznáme sa 11rokov,mame dne detičky chlapca 6rocneho a dcéru 8rocnu.vsetko bolo ôk. Krásny milujúci manžel, až kým neprišli skrat aspoň on to tak nazýva. Zmenil sa. Začalo to z ničoho nič v novembri minulý rok. Ignoracia, žiadny dotyk, žiadna pusa, sex tiež vôbec, vela sme sa hádali koli tomu co sa mu stalo ze je taky, nechcel my nič povedať len my stále tvrdil ze už necíti to co cítil. Ze ho mam nechať tak aby sa s tým nejak sám vysporiadal. Začal chod neskoro z prace domov, keď prišiel ani sa poriadne nerozprával. Akokeby stratil o mňa a deti záujme.. Nevedela som si to vysvetlit... Stále len hádka. Vianoce bol s nami ale duchom akokeby tu ani nebol. Keď mal voľno co bolo cez vykend sadol do auta povedal ze zachviľu príde a prieil po 5 hodinách..v acsinou nad ránom. Trvá to stále. Nemôžem mu nič povedať lebo ak začnem nechce sa o tom rozprávať.. Domov malo kedy zavolá keď je v práci.. Co pred tým volal stále zaujímal sa.. Teraz nič... O normálnych veciach sa vie rozprávať ale ak dôjde na city... Nevyhrá nepovie my nič. Stále dookola že to mám nechať zák... Dnes my povedal po 3 mesiacoch trápenia že ma má rád ako matku jeho deti... A ze nieje mu jedno keby sme sa rozviedli. Nja už som zúfalá pretože to jeho odmietanie.. Neviem co mam robiť....ja ho ľúbim a on nie....... Deti sú z toho na nervy hlavne dcéra pretože je strašne vnimava... Povedapovedal my že mám tomu dat čas a keď príde ten správny čas tak my všetko vysvetli... Prečo sa tak správa atď.. Ma problém s dielňou... Mame dom úver.... Véd to asi každý.. No možno ho trápi aj to. Tvrdí že ma depresie.... Vravela som mu ved spolu to zvládneme prekonať... To je takáto kríza prvýkrát.... Ale ne ne viem co to ma zmysel pretože nechce aby som mu nejak pomáhala že on si tým musí prejsť sám.. Som fakt zúfalá lebo neviem co mam robiť... Je to asi až na rozvod.. Pretože my tvrdí že ak sa mam pri nemu trápiť tak mam od neho odyst..... Ale ja nechcem aby sa deti trápili ved najviac by si to odniesli oni... Poraďte my... Pozerám ze veľa vzťahov sa rozbyja počas tejto korona kríži..... tak mam od neho odyst.... tanie ma noci
@janulkaaakuky chápem ale proste sa ukázal a teraz tak ako píšu ostatné ženy tu že jednoducho ťa odsúva chová sa k tebe škaredo nevenuje sa ti ani deťom netravi s vami čas a vyhovára sa na depresie..... Hlúposť keď sa on neprizná tak by som šla za tou dotyčnou ktorú podozrievas a by som sa jej opýtala aká je pravda.....
@janulkaaakuky muž bude zatĺkať, aj keby stál s milenkou priamo pred tebou... daj tomu čas, nevšímaj si ho, venuj sa deťom a uvidíš, čo prinesú ďalšie týždne.
Je v tom iná žena
Prosim ta, nelutuj sa, staci! Nech je v tom cokolvek, je to sebec a zvykol si, ze jeho jedina povinnost je prac a tym padom mu zostava cas na milenky, alebo depresie, alebo co to vlastne je. Zamestnaj ho! Zacni pracovat, postav sa na vlastne nohy. Si kadernicka, muzovi oznam 2 dni v tyzdni, kedy ma byt doma skor, navarit mu daj, s detmi nech sa uci, na kurzky nech ich zoberie a ty v tie dni pracuj dlho, do osmej do vecera. Ostatne dni si planuj pracu podla deti. A teda mam deti v rovnakom veku, to uz nie su babatka, ale uplne samostatne jednotky, takze popri nich pracovat sa musi dat.
Tvoja uloha teraz je prestat sediet doma a cakat. Práca, osamostatnit sa, lepsie sebavedomie, ver mi bude sa ti lepsie dychat, ovela. A casom zistis, ci ti naozaj za to stoji a chces s nim este byt alebo zistis, ze ved ty ho vlastne k zivotu vobec nepotrebujes. Neboj on sa spamata, ked zisti, ze aj ty si clovek a ZENA - pekna, usmiata, samostatna, nezavisla!!! Len ked sa spamata, mozno uz bude pre neho neskoro ...
@janulkaaakuky urcite je v tom ina zana. A on je chrapun ze sa k tomu nexce priznat. Je spokojny ze sa stras o všetko o deti o dom. A to mu vyhovuje. Nema gule na to aby to ukončil a v neposlednom rade dufam ze mu aspon trochu zalezi tych detoch a kvoli im este neodišiel. Mam za sebou presne toto iste. A najhorsie na to doplatia deti. Zazivam to viem o com pisem. Pozeraj na seba a na deti. Musite sa uprimne porozprávať. Pritlac na neho.
@simontomas neviem ako mam na neho pritlačiť. Už som mu všeličo povedala ale aj ze odídem.... Ale s nim akokeby ani nepohlo a stále ta istá rozprávka že nemá nikoho... A keď sa ho spýtam kam chodí po práci prečo príde neskoro tak odpovie že po diely a tu sa za kecal tam sa zakecal
@janulkaaakuky a nočné výjazdy mal pravidelne v sobotu cez víkend.... Tento bol doma. Lebo som hucala že sa až bojím vykendu co zas vymysli... Ale aj tak v nedeľu sa vybral o 19.00 pozrieť ku kamarátovi na zdvihák. Aj som počula ako s ním volal.. A samozrejme prišiel o 23.30..pritom cesta tam a späť domov cca hodina... A len my povie ze ci ho kontrolujem...
@janulkaaakuky on klame a z teba robi paranoidnu stihacku. tak mu povedz, nech ti ukaze mobil a hned. a skontroluj mu, s kym si pise a o com. a ked nema tajnosti, tak nech ti da pristupove heslo a moznost ho priebezne kontrolovat. uvidis, ako sa zatvari.
kvôli tomuto príspevku som sa po rokoch prihlásila 🙂 toto je tak klasický scenár..chlapec nemá gule na to aby vyrukoval s pravdou, ale má gule na to aby chodil za druhou..kašle na deti, kašle na ženu..ale, nedajboh aby podal žiadosť o rozvod, neprípustné..hlavne na dedine 🙂 špinavú robotu nech urobí manželka, aby on ostal čistý..ach. Sama som si týmto prešla a keby neodídem ja aj s dcérou, on by nikdy v živote neodišiel a žili by sme ako spolubývajúci do konca života..lebo pohoda lahoda. načo? Na mňa takisto kašlal, urovnať vzťah to nie..mať milenku? samozrejme..vrátiť sa zakaždým do uprataného bytu, kde má svoje pohodlie a istotu? jasnačka 🙂 ale to že sa žena trápi, je nešťastná..to nieje podstatné. Autorka, ži si svoj vlastný život a pripravuj sa na všetky možnosti..
zamestnaj ho, hod mu na krk deti a ty chod pracovat...neries milenku, ries seba...chod von...s kamoskou na kavu, do kina...kup si vonku pekne oblecko...neboj sa, hned spozornie, ked uvidi tu zmeny...si doma roky...uz si pre neho ako inventar...tam kde ta necha rano, najde ta vecer...nic zaujimave...urob mu vzruso...nech nema cas na somariny
@janulkaaakuky Nepýtaj sa ho, či má, alebo nemá milenku. Veď aj slepý vidí, že má. Na 100%. Je to priam učebnicový príklad. Takže ak s ním chceš diskutovať, tak nie štýlom, nech Ti to vysvetlí a povie, či ju má. Ale tak, že Ty proste vieš, že ju má. Otázka neznie, či áno, alebo nie. Na toto odpoveď poznáš. Ale ako to chce riešiť, čo bude ďalej.
@zmrzlinka2021 ato sa takto aj da? Zit s niekym a kazdy svojim zivotom? Ked si s niekym vo vztahu, ocakavas podporu, porozumenie, lasku, svoju butlavu vrbu. Ja by som to tak nedokazala.
@petricka22 ale ty si splietla dve veci dokopy. To, ze zijes s niekym v jednom byte nemusi nutne znamenat, ze s nim mas vztah. Ak sa tak dvaja dohodnu, vyhovuje im to a ani jeden si nerobi naroky, ze raz sa tento vztah opät zmeni a budeme partneri, tak vtedy to ide. Ale su to spolubyvajuci, nie partneri. Od spolubyvajuceho neocakavas podporu, lasku, butlavu vrbu. Ocakavas, ze bude vcas platit polovicu svojich nakladov na byvanie a stravu, pranie, zehlenie si riesi vo vlastnej rezii
Moj muz sice milenku nema, ale hodiny a hodiny travi mimo domu “ pracovne”. Ako podnikatel ale v mojich ociach prekavickuje polovicu casu s partnermi a vykecava sa o hovne. Ja som bola furt ta posledna na zozname jeho. Kym sme boli bezdetni, vobec mi to nevadilo, ale ako prislo dieta, slo ma rozdrapit, ze presiera cele dni prec, cez vikend sa bol potom schopny odtrtkat na ryby. Pekne s nim neslo, tak som nas s malym raz zbalila a kym bol prec, odisla som k mame na vylet. Velice bol prekvapeny. Odvtedy som to spravila viackrat, ci uz len do mesta na vylet, na vikend prec…a zda sa mi, ze konecne oochopil, a snazi sa travit cas s nami, lebo nikdy nevie, ci ho doma budeme cakat😀 to lEn na margo toho, co tu radili ine zeny,”. Naozaj je chyba, ze my vsetko obetujeme pre rodinu a pre muza, a oni su si isti, ze ich ako kvocky furt budeme cakat doma s jedlom, vypratanym domom, mile a usmievave a oni sa mozu realizovat mimo kade tade. Nasrat, treba dat seba na prve miesto, aby si uvedomil manzel, ze nie je stredobod vesmiru, tak ako ty evidentne nie si pre neho.
@janulkaaakuky podľa mna bude v tom nejaká žena.
Vypátraj. Čím skôr budeš vedieť bude to lepsie pre teba.
@janulkaaakuky mas to narocne … tym ze si citovo zainteresovana tak nevies konat rozumom …
Bohuzial myslim ze je v tom ina zena
Sprava sa j tebe neuctivo
Neprizna sa nikdy
Poznam nejake pribehy z okolia kedy sa chlap stazuje ze zena ho opustila a nevie preco … a presne je to o tomto, ze chlap sa zmeni a nejaky dovos v tom musi byt…
@janulkaaakuky kamoska mala toto iste… tiež zatĺkal a dusoval ako s nikým nič nemá že je to v jeho hlave…. Výsledok? Keď odišla jeho milenka od svojho muža tak aj on od mojej kamosky… že potrebuje byt sám….. po dvoch týždňoch vyšlo na javo to jeho že potrebuje byť sam že si našli s milenkou už bývanie spoločne… kamoska ostala s dvomi malými deťmi sama…
@janulkaaakuky jaj este on sa ti vyhraza ze odide prec ked sa s nim chces porozpravat??? Tak mu povedz ze ano! Som zvedava co ti povie...tto co opisujes je jasny priklad toho ze ma inu.🤷♀️ toto nie je o depresiach.
@janulkaaakuky daj mu toto do auta: https://www.spyobchod.sk/gps-lokator-do-auta-se...
@janulkaaakuky je v tom ina..bohuzial..😢
@janulkaaakuky aj podla mna sa zalubil...a ked sa mu zapacila, tak miesto toho aby to stopol sa nechal unasat...urcite je to tak. Mala by si to ty ukoncit, on sa asi boji... Je to hrozne ale myslim, si ze je to tak😣
Po prečítaní tvojej situácie mi z toho jednoznačne vyšla odpoveď - má inú...mrzi ma to 😒
Toto je tutovka, ma milenku a mozno aj tehotnu milenku
Toto mi vobec nepride normalne, keby mal clovek problemy v praci alebo nieco, tak dozaista sa to prejavuje inak a nie takto. Toto skor by som povedala, ze je o inom cloveku. @laska86 too mas pravdu, ale ja by som asi chcela vediet na com som a ci ozaj teda mam cakat, trapit sa alebo utnut.
@soldi hehe ja som zazila este vyssi level muzskeho zatlkania - pockala som si na dnes uz exa pred domom jeho milenky a ked spolu vysli a sadli do auta tak som si prisadla k nim, cumeli obaja ako telce. A on zaperlil v duchu hesla zatlkat o zivot "ja som tu dnes prvykrat a ideme kupit cukor" Mna uz nic neprekvapi 🙂 Debilkovi asi nic lepsie nenapadlo....

@janulkaaakuky A co ked tam kadernicka je? K tebe pokojne mozu chodit aj baby z mesta. Staci si spravit dobry marketing. Ondrej Grna ma kadernictvo v Pezinku a vela celebrit k nemu chodi z BA (to len ako priklad). Mas priestor, mas vzdelanie na to, sup ides 🙂 A nezabudni sa vzdelavat a robit si kurzy a vtedy nechaj deti pekne ockovi roka.