Muž ma nemiluje
Idem k Vám po radu alebo skúsenosť. S manželom sme 8rokov zosobaseny a poznáme sa 11rokov,mame dne detičky chlapca 6rocneho a dcéru 8rocnu.vsetko bolo ôk. Krásny milujúci manžel, až kým neprišli skrat aspoň on to tak nazýva. Zmenil sa. Začalo to z ničoho nič v novembri minulý rok. Ignoracia, žiadny dotyk, žiadna pusa, sex tiež vôbec, vela sme sa hádali koli tomu co sa mu stalo ze je taky, nechcel my nič povedať len my stále tvrdil ze už necíti to co cítil. Ze ho mam nechať tak aby sa s tým nejak sám vysporiadal. Začal chod neskoro z prace domov, keď prišiel ani sa poriadne nerozprával. Akokeby stratil o mňa a deti záujme.. Nevedela som si to vysvetlit... Stále len hádka. Vianoce bol s nami ale duchom akokeby tu ani nebol. Keď mal voľno co bolo cez vykend sadol do auta povedal ze zachviľu príde a prieil po 5 hodinách..v acsinou nad ránom. Trvá to stále. Nemôžem mu nič povedať lebo ak začnem nechce sa o tom rozprávať.. Domov malo kedy zavolá keď je v práci.. Co pred tým volal stále zaujímal sa.. Teraz nič... O normálnych veciach sa vie rozprávať ale ak dôjde na city... Nevyhrá nepovie my nič. Stále dookola že to mám nechať zák... Dnes my povedal po 3 mesiacoch trápenia že ma má rád ako matku jeho deti... A ze nieje mu jedno keby sme sa rozviedli. Nja už som zúfalá pretože to jeho odmietanie.. Neviem co mam robiť....ja ho ľúbim a on nie....... Deti sú z toho na nervy hlavne dcéra pretože je strašne vnimava... Povedapovedal my že mám tomu dat čas a keď príde ten správny čas tak my všetko vysvetli... Prečo sa tak správa atď.. Ma problém s dielňou... Mame dom úver.... Véd to asi každý.. No možno ho trápi aj to. Tvrdí že ma depresie.... Vravela som mu ved spolu to zvládneme prekonať... To je takáto kríza prvýkrát.... Ale ne ne viem co to ma zmysel pretože nechce aby som mu nejak pomáhala že on si tým musí prejsť sám.. Som fakt zúfalá lebo neviem co mam robiť... Je to asi až na rozvod.. Pretože my tvrdí že ak sa mam pri nemu trápiť tak mam od neho odyst..... Ale ja nechcem aby sa deti trápili ved najviac by si to odniesli oni... Poraďte my... Pozerám ze veľa vzťahov sa rozbyja počas tejto korona kríži..... tak mam od neho odyst.... tanie ma noci
Kamoska mala muza automechanika, mal doma dielnu a chodil "pre diely". Aj dochodil. Rozviedli sa.
@makova333 to je nejaka nova doba 😀 naco byt s takym clovekom, kde mas potom moznost najst si normalny vztah. Neviem, ja by som to tak nedokazala. Mozno su zeny, ktore takto funguju 🤷♀️ Kazdeho vec…
Nechápem to, že ostaneme spolu len kvôli deťom. A čo to tým deťom preboha dá, keď majú pred očami nefungujúcu rodinu. Načo byť s chlapom, ktorý ku mne už proste nič necíti
@janulkaaakuky žiadna depresia, prepáč, mrzí ma to, ale ak sa flaka a skrýva mobil, bude to niekto treti
@janulkaaakuky môj ex presne toto isté robil čo tvoj. A bola v tom 16 ročná standa 🤦. Ešte ja som mala pocit viny keď som naňho tlačila aby sme sa porozprávali a on ušiel na niekoľko hodín z domu,že ja som tá čo niečo kazí. A on zatiaľ prášil to telatko na poľnej ceste v aute a vyplakaval pred ňou aká som hrozna lebo musí mať zodpovednosť za rodinu🤣🤣🤣.
@kamatopo ufff, je až neskutočné čo niektorí chlapíci vedia robiť svojim rodinám iba preto, aby si mohli pohonkať svoje ego a ukojiť svoje fantázijné chute. Ani neviem vysloviť, aký trest by si takýto kreténi zaslúžili...
@number19 no som.... On my tvrdí že nemá nikoho.... Vôbec.... Ze ma problémy a nevie kudy kam... Ze mam tomu dat čas a vyrieši sa to.... Ale ja neviem... A keď sa ho spýtam ci ma inú.. Tak sa dnes tak začal z chuti smiať.... Ze myslím na koľko..... Ze to si namyslam a robím si len ja sama zle.
Kecy. Ale aj tak odísť nemožeš, tak je to jedno, nie?
@janulkaaakuky normalne mu povedz ze bud povie aky ma problem, financny, zdravotny pracovny a budete to riesit alebo sa rozvediete.. Vobec to nie je o tom ze ked zena poda o rozvod ze je ta co rozbila rodinu. Ja som podala, aj nas rozviedli a som tu. Ved praveze on nieco posral, ty si nespokojna tak podavas.. Keby podaval on na mna by to posobilo tak ze on je nespokojny a ty sinieco posrala.. A tiez mu povedz ze sud rozdeli majetok a tiez sa bude musiet starat o deti. Nie len ty. Aleaj on a kludne mu povedz o striedavej starostlivosti(nemusito tak byt,) len nech sa zlakne ze tyzden bude mat 24 hodin deti on a tyzden ty.. A povedala by som ze idem do prace. Aj ja mam problemy napriklad financne a idem ich riesit tak ze idem pracovat.
@redanna teraz my už posledný mesiac mobil dáva keď som mu povedala ze ci ma inú.... Tak my povie na.. Pozeraj si aj tak tam nič nemám.... Zrazu my ho ponúka.... A hlavná vec ze už aj mne mobil po pozeral dnes sa my priznal. A ani som nevedela o tom
@janulkaaakuky a ked aj tak nepovoli a nepovie v com je hacik kludne podaj o rozvod.. V tychto casoch aj rok prejde pokial vyzvu na zaplatenie poplatku a vyticia pojednavanie a stale to mozes stiahnut ked sa spamata..
Pátrať, či má inú, je zbytočné, lebo tú informáciu nie je ako zužitkovať.
Ak sa ukáže, že inú nemá, zlepší to vzťah? A ak by sa ukázalo, že má, akú novú možnosť reakcie to žene otvorí?
Tu je (dlhý) článok o nevere od českého psychológa, už som ho párkrát do diskusií linkoval: http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...
(sú tam pekné postrehy, napríklad to, že aj keby došlo k zisteniu nevery, nie je dobré robiť unáhlené hop-trop akcie, milenecké vzťahy sú nestabilné a nevydržia roky, atď. Vždy si treba zvážiť, či nejakou akciou, napr. návrhom na rozvod, si žena oveľa viac neuškodí, než keby nič neurobila)
@janulkaaakuky Ja som reagovala na @kamatopo
Ale chapem ako sa asi citis aj ked som to nezazila. Drzim palce.
@ckocka Však ja ho tiež nežeriem s chlpami, v mnohých veciach je ješitný a ešte je najnovšie aj popieračom pandémie. Ale tie články mi pripadajú vcelku k veci.
A k tej Michalákovej, retrospektívne sa ukazuje, že by to bývalo možno najlepšie "riešenie" (akokoľvek necitlivé to vyjadrenie bolo), lebo tak či onak nedosiahla nikde nič.
@janulkaaakuky
Bohuzial vsetko nasvedcuje tomu, ze tam je niekto treti.
Ta zmena spravania a tajnosti ohladne mobilu. Predpokladam, ze spolu nespite.
Ak chces, napis mi IP.
@janulkaaakuky ja som zažila to isté správanie manžela prišla som nato že má milenku, tiež sme mali 2 deti, nepreniesla som sa cez to rozviedla som sa a mám pokoj on teraz žije s tou ochechulou a žijú len hádky majú atď.vracia sa im to
@janulkaaakuky sú dve možnosti: má depresie z prace a z neistoty alebo má depresie lebo sa zaľúbil do nejakej a ona mu dala kopačky. Keby mal inú a fungovalo mu to s ňou tak nebude mat depku. Pretože má depresie tak ho nepriťahuješ. Nie je na tom tak zle aby potreboval psychiatra a do jari rozchodi aj depku aj dotyčnú, keď nejaká je. Netlac na neho a nekontroluj ho. Sám ti naznačil že ho to prejde. Cíti to a snaží sa ale nútiť sa nemôže teraz musíš ho nechať sa z toho dostať. Správajte sa k sebe pekne a tak aby ste si pomahali. Občas nejaká romantická symbolika môže byt. A sex nie a keď ti dá pusu nežne ho pohladkaj po líci. Navar mu hoci si to nezaslúži. Buď k nemu starostlivá a láskavá. Uvidis ako ho rýchlo prejde depka a po pár týždňoch bude sex. Láska medzi vami bola a ona len tak ľahko nezanikne. Len ju necíti. Pocity netreba preceňovať nejaký čas bez nich vydržať robiť to čo sa má robiť a ony sa vrátia.
@soldi nie ale zažil som niečo podobne. Zaľúbil som sa do inej a ona chcela len sex a omámilo ma to a dlhy čas o tom nevedela manželka s všetko fungovalo aj doma aj mimo. Lenže potom prišla zima a mne došlo že je to povrchné. Všetko sa mi zdalo povrchne a vtedy som nemohol ani doma nič presne tak som sa správal ako jej muž. No a potom pomohlo len si uvedomiť že to prejde a že láska existuje len ju momentálne necítim. Nosil som kvietky hoci neboli z lásky ale z povinnosti. S dotyčnou som prerušil kontakty. A povedal som si že to dám. No a vyšlo to. Super všetko sa vrátilo teraz je moja najkrajšia na svete. Milujem ju. Dúfam že to tu neprečíta lebo môj nick pozná a chodi si tu čítať.
@slovakboy ocenujem, ze si sa neurazil na moj prispevok 🙂
Ak o tom zena nevie, radsej zmaz, co si napisal.
Gratulujem, ze si to ustal.
Nemyslim, ze to je pripad zakladatelkinho muza.
- nevrlost k vlastnej zene
- nedvihanie telefonov
- zmena hesla, zmena pomenovania manzelky
- dlhe nevysvetlitelne odchody z domu
- strata zaujmu o rodinu
- nezaujem o sex
To su typicke priznaky pre neveru, nie pre depresiu
@janulkaaakuky je zrejme, ze sama poznas odpoved, ale nie si schopna ju prijat, spracovat a nasledne situaciu riesit. ty vies, co treba robit, ale najprv si musis pripustiť, co sa deje. v komentoch ides dookola to iste, ze ti tvrdi, ze neverný nie je a bla bla.. tvoja tuzba tomu verit je silnejsia ako racio, ktore u pozna odpoved. kde je pravda? co si myslis ty? je alebo nie je? to je dolezite. pravda nie je to, co niekto hovorí alebo to, co ti tu kto napisal, ale to comu sama veris. zial, v tomto pripade ta ovplyvnuje a brzdi to, comu chces verit. ak by aj nebol neverný, hypoteticky, naozaj chces zit s muzom, co sa k tebe sprava s takou neuctou? preco by si mala? nie si prenho rovnocenny partner, avsak svoje postavnie v tejto "hre" si urcujes sama.
Vedela by si skúsiť taktiku, že ho budeš brat ako sponzora, a zatiaľ si riešiť seba.
@janulkaaakuky ziadna depresia,ma milenku. Treba sa problemu postavit celom a nezakryvat si oci. A on je korunovany chrapun. Namirsto pravdy zo seba spravi chudacija,aby ti ho boli luto,zatial co si uziva s milenkou a este ti da aj velkoryso moznost sa s nim rozist.