Muž ma opustil. Ako prekonať smútok a začať nový život?
Problém je ze sa očakáva ze to zvladnem s graciou. Kvôli deťom. Kvôli budúcnosti. Kvôli co najlepším výsledkom na rozvode a vysporiadaní BSM..... Už mi nestačí si zanadávať v aute ci poplakať v noci do vankúša.... Najradšej by som muža ovalila lopatou, ju prefackaka a všetkým v okolí povedala aký je môj muž hajzel a co urobil. Všetkým. Jeho rodine, mojej rodine, deťom.... Zatiaľ sa tu tvárime ze nuž čo, stalo sa. Ved to sa deje. Proste ideme od seba. Ved sme dvaja dospelí, nie? Lenže zatiaľco ja tu idem riešiť všetky tie sračky s tým spojené, milostivý ma svet gombícku, užíva si a nič ho netrápi. On by mal byť ten, co ho zozieraju dôsledky, nie ja. Seriem taky život.
@anonym_autor mam pocit, ze som v tom ostala úplne sama. Viem ze je to môj problém. Ale aj tak by som čakala ze niekto príde a ovali toho blbca panvicou po hlave, ze haló, padaj domov máš tam deti. Ale nikto nič. Nikto sa do ničoho nestará. Kto videl seriál Svako Ragan tam bola taka scéna s Kronerom ako akože volal kamsi na úrad, lebo tam mal dvoch milencov, nejakého starého chlapa s mladou milenkou co hrala jeho dcéra, a odohnal ich od seba. Ale tu nikto nič nerieši. O milenke síce nikto nevie, ale ze je odstahovany, to vidia všetci a aj tak nič.
@anonym_autor prepač ale on ma milenku a známy ho majú poslať domov? To by si chcela chlapa čo inde omočil a potom do teba? Bože ,ved mu ich daj na víkend nech sa aj on postará,kde je napísané že on nemysi.Nech si ich aj milenka užije.
Striedavku nové partnerky nemajú radi.
@anonym_1e7f2f Dik ze si mi zareagovala, aspon dokazem pochopit aj reakcie deti. Ako sa karta obratila, co sa tam dialo? Preco ta kontaktovala milenka?
@bjnr Dakujem, dakujem 🙏
@romanovic Mas pravdu, len sa mi zda, ze toto obdobie som uz prepasla, uz si je nou taky isty.... lebo tahala ho chvilu za nos a on slepy to nevidel, myslele si, ze on zbalil ju, zatial ona hupe s nim.
@anonym_d045c2 a ty to vies kolko rokov? Preco sa nerozviedol za tie roky?
@zirafkasaska On odisiel preto, lebo sa mu nepacilo, ake si mala poziadavky? Myslis, ze to stale nie je ok preto, lebo to nemate medzi sebou definitivne uzavrete? Tvoje dievcata vedia o vsetkom, aj o tej jeho priatelke?
@evkatk Ja viem, ze potrebuju silnu mamu, hovorim si to sama, len sa mi to az tak nedari.
Baby tomu neuverite. Ja som sa dozvedela, ze tato zena to uz raz urobila, uz rozbila jednu rodinu a toho chlapa si zobrala za muza a po par rokoch sa rozviedla, Moze byt vobec normalna? Neviem, co je zac, ale ano, asi obaja potrebuju si udelit dalsiu riadnu lekciu.
@evkatk Ja sa obavam, ze muz by daval deti svojim rodicom, co nie je ziadne terno. Len aby mohol ist za milenkou.
@anonym_autor prepač ale on ma milenku a známy ho majú poslať domov? To by si chcela chlapa čo inde omočil a potom do teba? Bože ,ved mu ich daj na víkend nech sa aj on postará,kde je napísané že on nemysi.Nech si ich aj milenka užije.
@mnamko Urcite nie, ale zase, ked sa na to pozriem trosku z ineho uhla pohladu, tak tvoj muz pred tebou nemal v zivote vtaka ponoreneho do inej? A to sa ti kvoli tomu bude teraz hnusit? Kolko panicov beha po svete, co sa ide hned s prvou zenou aj ozenit?
@mnamko Urcite nie, ale zase, ked sa na to pozriem trosku z ineho uhla pohladu, tak tvoj muz pred tebou nemal v zivote vtaka ponoreneho do inej? A to sa ti kvoli tomu bude teraz hnusit? Kolko panicov beha po svete, co sa ide hned s prvou zenou aj ozenit?
@anonym_autor tak to je ale sakra rozdiel
@83sonia83 Aky?
@anonym_autor Asi ze je rozdiel, ci to spravi ako zenaty, alebo ako slobodny. Skoda reci tu.
@anonym_1e7f2f Dik ze si mi zareagovala, aspon dokazem pochopit aj reakcie deti. Ako sa karta obratila, co sa tam dialo? Preco ta kontaktovala milenka?
@bjnr Dakujem, dakujem 🙏
@romanovic Mas pravdu, len sa mi zda, ze toto obdobie som uz prepasla, uz si je nou taky isty.... lebo tahala ho chvilu za nos a on slepy to nevidel, myslele si, ze on zbalil ju, zatial ona hupe s nim.
@zirafkasaska On odisiel preto, lebo sa mu nepacilo, ake si mala poziadavky? Myslis, ze to stale nie je ok preto, lebo to nemate medzi sebou definitivne uzavrete? Tvoje dievcata vedia o vsetkom, aj o tej jeho priatelke?
@evkatk Ja viem, ze potrebuju silnu mamu, hovorim si to sama, len sa mi to az tak nedari.
Baby tomu neuverite. Ja som sa dozvedela, ze tato zena to uz raz urobila, uz rozbila jednu rodinu a toho chlapa si zobrala za muza a po par rokoch sa rozviedla, Moze byt vobec normalna? Neviem, co je zac, ale ano, asi obaja potrebuju si udelit dalsiu riadnu lekciu.
@evkatk Ja sa obavam, ze muz by daval deti svojim rodicom, co nie je ziadne terno. Len aby mohol ist za milenkou.
@anonym_autor odišiel, lebo bol zrejme nespokojný. Mne však nikdy nepovedal "toto sa mi nepáči, môžeš to zmeniť?". Postupne som sa z viacerých zdrojov dozvedela, že sa sťažoval viacerým svojím kamošom, kolegom, známym a hovoril, že sa chce rozviesť. Vždy uviedol veci, ktoré som chcela od neho ja - aby sme išli niekam spolu samy dvaja, na večeru, do kina, hocikam, pricom on to otočil a povedal, ze s ním nechcem nikam ísť. Mne povedal, že svoje problémy si riešil sám a nepotrebuje sa nikomu sťažovať. Akoby sme žili v paralelnom svete. Dievčatá o tom vedia, mladšia trochu menej detailov, ale aj o novej láske. Veď mu sama našla fotku v telefóne, tak sme o tom tušili skôr ako to z neho vyliezlo. Hrdina jej to povedal, ked mi ju priviezol pred dom a tak mi ju poslal dovnútra.
@bjnr Dakujem, dakujem 🙏
@anonym_autor viem to cca pol roka. Tak vie asi, ze to nie je ziadna vyhra, starsia zena s detmi a asi aj nase deti a delenie majetku ho brzdi troska, ale niekedy to dusno je neznesitelne...
Musíš byť silná a veľmi silná mama, inak sa deti vymknú z rúk a zničíš im svojou slabosťou život. Musíš byť tak silná a presvedčivá, aby sa nedali ovplyvniť otcom ani starými rodičmi. Len ak ukážeš, aká si silná, deti v tebe uvidia ochranu a získaš ich dôveru. So slabými osamelými materami deti zametajú a neporadíš si s nimi
neskôr.
Musíš byť silná a veľmi silná mama, inak sa deti vymknú z rúk a zničíš im svojou slabosťou život. Musíš byť tak silná a presvedčivá, aby sa nedali ovplyvniť otcom ani starými rodičmi. Len ak ukážeš, aká si silná, deti v tebe uvidia ochranu a získaš ich dôveru. So slabými osamelými materami deti zametajú a neporadíš si s nimi
neskôr.
@anonym_d70a18 Ked to postavis do tohto moralneho pohladu, tak ano, aj ked on ma pocit, ze kona korektne, lebo sice sa nestihol rozviest, lebo to chvilu trva, tak sa so mnou rozisiel a opustil nas.
Ked sa na to pozries z fyzickeho hladiska a tak bola ta reakcia postavena, ze fuj, omocil v inej - tak to ozaj nehra rolu.
@zirafkasaska Vnimam to velmi podobne, tiez argumenty padali podobneho typu, ze sa chce starat o partnerku, a ja s prekvapenim, ze ok, ved sa staraj, co ti brani? Zjavne su tam podobnosti, tiez si to muz riesil v sebe sam. Myslim, ze su to len nejake vyhovorky. Stalo sa nieco u vas v minulosti? Nieco co ho mohlo ohrozit, ponizit... mal pocit, ze deti mu uberaju tvoju pozornost?
@evkatk Mas pravdu
@anonym_d70a18 Ked to postavis do tohto moralneho pohladu, tak ano, aj ked on ma pocit, ze kona korektne, lebo sice sa nestihol rozviest, lebo to chvilu trva, tak sa so mnou rozisiel a opustil nas.
Ked sa na to pozries z fyzickeho hladiska a tak bola ta reakcia postavena, ze fuj, omocil v inej - tak to ozaj nehra rolu.
@zirafkasaska Vnimam to velmi podobne, tiez argumenty padali podobneho typu, ze sa chce starat o partnerku, a ja s prekvapenim, ze ok, ved sa staraj, co ti brani? Zjavne su tam podobnosti, tiez si to muz riesil v sebe sam. Myslim, ze su to len nejake vyhovorky. Stalo sa nieco u vas v minulosti? Nieco co ho mohlo ohrozit, ponizit... mal pocit, ze deti mu uberaju tvoju pozornost?
@evkatk Mas pravdu
@anonym_autor ja osobne si myslím, že kríza stredného veku. Nasýtil sa rodinného života, otravuje ho venovať sa deťom, chce život ako majú jeho slobodní kamarati bez záväzkov. Takými sa už pár rokov obklopuje. Neviem nakoľko ešte mohlo mať vplyv, že žena, s ktorou má teraz vzťah, ukončila svoj predchádzajúci vzťah a bola voľná. Posielala mu fotky a ktovie co všetko. Možno našiel lásku svojho života, tak nech im to vydrží.
Ja by som ho už späť nechcela, nebolo mi s ním dobre. Toxicky xztah, arogantný manipulátor, narcista, nechápem ako som mohla nevidieť všetky tie red flagy v našom vzťahu.
@anonym_autor Rozvod je jedným z najťažších životných období v živote človeka. O to je to ťažšie, ak do toho bola zapojená aj nevera. Pocity, ktoré prežívate sú na mieste. Popierať alebo zľahčovať ich nemá význam. Máte právo na hnev, plač, smútok, stres a všetko ďalšie čo prežívate. Spoločnosť má v dnešnej dobe na rodičov neprimerané nároky, ktoré na 100% nespĺňa vôbec nikto. V prvom rade potrebujete bezpečný priestor pre seba a svoje pocity. Odborná pomoc nie je tu len tak, pre niekoho s "vážnejšími problémami" než sú tie vaše. Potrebujete priestor na bezpečné spracovanie emócii, aby ste sa dokázali vnútorne vyrovnať, Ak tak neurobíte, môžete ostať nevyrovnaná do konca života, tak ako mnoho iných žien v podobnej situácii. Až potom budete schopná pokračovať ďalej v živote bez nenávisti zožierajúcej vás zaživa. Je to proces a je lepšie ak to je riadený proces a nie neriadený, pretože pri neriadenom nikdy neviete či sa nedostanete ešte do horších problémov, než kde ste teraz.
@anonym_autor ja osobne si myslím, že kríza stredného veku. Nasýtil sa rodinného života, otravuje ho venovať sa deťom, chce život ako majú jeho slobodní kamarati bez záväzkov. Takými sa už pár rokov obklopuje. Neviem nakoľko ešte mohlo mať vplyv, že žena, s ktorou má teraz vzťah, ukončila svoj predchádzajúci vzťah a bola voľná. Posielala mu fotky a ktovie co všetko. Možno našiel lásku svojho života, tak nech im to vydrží.
Ja by som ho už späť nechcela, nebolo mi s ním dobre. Toxicky xztah, arogantný manipulátor, narcista, nechápem ako som mohla nevidieť všetky tie red flagy v našom vzťahu.
@zirafkasaska U nas podobne, tiez sa zacal obklopovat kamaratmi, ktori sa rodine az tak nevenuju, aj ked do ich rodin velmi nevidim, mozno to dokazu niektori kompenzovat inak, napr. zarobia vela penazi, idu na dobru dovcu a tak. U nas su tiez narcisticke crty, podla mna take typy maju k tomu asi vacsi sklon.
Môžem sa opýtať prečo o milenke nikto nevie ? Mna toez nechal chlap pre milenku (chvála bohu 😀) ale prvé čo som nabehla k svokre aby vedela čo vychovala, potom naši a nakoniec to vedelo snáď celé mesto že pán milostivý práši o 15 rokov starsiu ženu zatiaľ čo a ja naše deti sedíme doma. Som 3 roky po rozvode, mám uzasneho priateľa a čakáme spolu bábätko a ja som tej žene v konečnom dôsledku vďačná že má ho zbavila. Hlavu hore, bude dobre 🙂.
@anonym_96821f nový priateľ by pomohol, ale nájsť ho, je vo všeobecnosti véééľmi ťažké.
@anonym_96821f nový priateľ by pomohol, ale nájsť ho, je vo všeobecnosti véééľmi ťažké.
@stvorenie nebolo to ťažké. Ja som nehľadala. Bola som s kamoskou na káve a povedala som jej že muž mi nechyba ale intímnosti áno. Tak mi dohodila kamosa. Že len na jednu noc. Vravim no dobre skúsim. A po jednej noci sme ostali spolu 😀.
@stvorenie nebolo to ťažké. Ja som nehľadala. Bola som s kamoskou na káve a povedala som jej že muž mi nechyba ale intímnosti áno. Tak mi dohodila kamosa. Že len na jednu noc. Vravim no dobre skúsim. A po jednej noci sme ostali spolu 😀.
@anonym_96821f jednoducho si mala šťastie a ešte aj véééľké.

@anonym_autor je mi úplne jasné že jediný komu by som tým ublížila, sú deti. No cítim sa tak bezmocná.
@anonym_autor
Umelé témy,anonym autor, AI...
Málo klikov na reklamy?
Ignorujem..a nech tak robia aj ostatné/ ní.