icon

Muž ma podviedol - čo mám robiť ďalej?

23. feb 2020

Ahojte zienky,
Potrebujem trochu podpory, povzbudenia...som unavena, vycerpana, smutna, deprimovana...Aktualne som v polovici tehotenstva a prec z domu, lebo som na lieceni s dcerkou, ktora ma zdravotne problemy...a vcera som zistila, ze ma manzel podviedol...zatial co ja, tehotna, sa tu trapim s dcerkou, na druhom konci Slovenska...zistila som to nahodne, mala som akusi intuiciu, ze nieco sa deje...prihlasila som sa na priatelov pokec (ktory dlhu dobu uz nepouziva sice) a tam spravy ako si objednal domov "sluzbicku"...
Co by ste robili vy? Mne je velmi zle...sme spolu uz 15 rokov, velmi davno, pred nasou dcerou sa nam nieco podobne stalo, no ustali sme to (asi aj preto ta intuicia s pokecom)...nemam kam ist, do prace tiez nemozem, aby som sa osamostatnila....

Strana
z3
janage
1. mar 2020

@saskia_98 ja tvrdim, ze podmienka, ze dieta viac neuvidi z mojho pohladu nie je OK, je nerealna a od veci. Najviac ublizi dietatu. Ale mas pravo na svoj nazor. Aj co sa nevery tyka. Inak ta znama bolo tiez takato radikalna v tomto. Tak jej zatajil. Keby nebol necakane zomrel asi by sa to dozvedela este neskor, ci vobec. Aby bolo jasne nijako
neveru nepodporujem ani u jednej strany.

saskia_98
1. mar 2020

@janage keby umre a sa toto dozviem, ta nech mu pohreb spravi kto chce.

janage
1. mar 2020

@saskia_98 problem je zeby sa si to dozvedela tesne po.obrade😁

janage
1. mar 2020

@saskia_98 pred 20rokmi tiez som bola takto radikalna. Teraz pozeram na veci menej cierno bielo.

lune
1. mar 2020

Nie ste manzelia? Zenicky, preco to takto riesite? Nechate si urobit deti, ziadne zazemie... Netvrdim, ze manzelstvo nieco zaruci ale...Teraz si nemozes dovolit to riesit. Povedz mu ze o tom vies, porozpravajte sa. Priprav si plan, kde budes byvat ci a ako si schopna postarat sa o deti...Byt, ci dom kde teraz byvate je jeho?

saskia_98
1. mar 2020

@janage ale ja taka budem aj o 30 rokov. Ja nevlastneho surodenca mam a preto mojho fotra neznašam. A muz to dobre vie. Dobre vie do čoho šiel. Viac sa na tuto temu nebudem vyjadrovat. Ja som si tymto presla a keby mne toto spravi moj muz, co moj oco mamke, neviem ci by ho rovno pohrebaci nebrali. S tymto na mna nechod viac. A tymto tuto nezmyselnu debatu končim.

lune
1. mar 2020

@evica01 Tak toto si perfektne napisala, kiez by mu j.bla a myslela na deti, na financie. Casom moze stretnut niekoho normalneho, no teraz ho zial potrebuje..nie je cas na slzy, aj ked to boli...

lune
1. mar 2020

Prepac uz citam dalej, takze manzel. No a dom je jeho. Ako vychadzas s jeho rodinou, pomohli by Ti s detmi?

liliana8
31. dec 2023

Ahoj, ako to prosim u vas dopadlo s odstupom par rokov?

Strana
z3