icon

Muž ma podviedol - čo mám robiť ďalej?

23. feb 2020

Ahojte zienky,
Potrebujem trochu podpory, povzbudenia...som unavena, vycerpana, smutna, deprimovana...Aktualne som v polovici tehotenstva a prec z domu, lebo som na lieceni s dcerkou, ktora ma zdravotne problemy...a vcera som zistila, ze ma manzel podviedol...zatial co ja, tehotna, sa tu trapim s dcerkou, na druhom konci Slovenska...zistila som to nahodne, mala som akusi intuiciu, ze nieco sa deje...prihlasila som sa na priatelov pokec (ktory dlhu dobu uz nepouziva sice) a tam spravy ako si objednal domov "sluzbicku"...
Co by ste robili vy? Mne je velmi zle...sme spolu uz 15 rokov, velmi davno, pred nasou dcerou sa nam nieco podobne stalo, no ustali sme to (asi aj preto ta intuicia s pokecom)...nemam kam ist, do prace tiez nemozem, aby som sa osamostatnila....

saskia_98
23. feb 2020

To si budes este tolko krat vycitat a riesit ze teraz to uz fakt nema zmysel. Ja viem ze momentalne sa potrebujes vyplakat, ale vsetko prenasas na babo. A neni to dobre, to sama vies ..

autor
23. feb 2020

Rozmyslam aj nad psychologom, ze musim asi hned vyhladat nejaku odbornu pomoc, aby sa nieco zle nestalo babatku, lebo naozaj to zle znasam

autor
23. feb 2020

@saskia_98 ano, mas pravdu...kiezby to aj moja hlava vedela akceptovat...

saskia_98
23. feb 2020

Psycholog je super riesenie. Ale podla mna sa potrebujes na to vsetko len vyspat. To ustojis. Len momentalne ti to vsetko dochadza a nevies co a ako .. Chod si lahnut. Vies ako sa hovori : "Rano je mudrejšie večera." dnes uz fakt s tym nic nespravis ..

autor
23. feb 2020

@saskia_98 dakujem, mas pravdu, idem radsej spat 🙏

saskia_98
23. feb 2020

Ked sa na to vsetko vyspis, daj vediet co a ako. 😊

tanuuulka
23. feb 2020

ahoj, neviem ti poradiť, čo urobiť, ale iba ťa upokojím, že nie je nikde overené, že stres atď. vplýva na bábätko. 🙂 ja som pri druhom tehotenstve tri mesiace bola v strese, schudla, veľa plakala kvôli zdravotným problémom s mojím otcom a porodila som zdravé spokojné pokojné dievčatko.

evica01
23. feb 2020

Rozmyslaj. Keby si odisla tak ostanes sama s dvomi detmi. Budes sa trapit ako somar. Nebudes mat peniaze. Deti chore furt. Robota nula bodov... atd. Usijes si na seba budu.
Tvoj muz si bude uzivat, bude chodit na pivko s kamosmi, obcas TI postrazi TVOJE deti.
Budes rada ak ti zaplati alimenty.
Zalozi si dalsiu rodinu a tebe ostanu oci pre plac.
Scenar II:
Prides domov ako sebavedoma zena. Jbns mu zaucho, pred tvojimi ocami zmaze vsetky pokecy, vymaluje dom na privitanie babatka a skratka spravi vsetko preto aby mu zmizol smiech z ksichtu.
Zoderies ho z penazi a energie a budes si to uzivat.
Teraz nemas mysliet na pomstu a nenavist. Bud silna zena. Vsetko bude ok. Uvidis.

marca12
23. feb 2020

Jezisi co je to za cloveka,ktory podvedie tehotnu zenu a navyse v case,ked je na lieceni s druhym dietatom? Ja mam velke pochopenie pre neveru,nie som naivna,ze mi bude muz verny cely zivot,ale toto uz je privela. Podviest sa da,ak su dlhotrvajuce problemy,ale neuznavam neveru,ked si jednoducho potrebuje vyprazdnit gule. Kurnik na to ma hadam paprce. Fuj zhnusena som. Vyplac sa,polutuj,ale snaz sa netruchlit dlho. Nestoji za tvoje slzy. Ono je to tak,ze najskor je sok,ale cim dalej tym vacsia bolest,lebo rozmyslas. Zacnes premyslat a najhorsie,ked prides do stadia,ze zacnes seba obvinovat a rozmyslat,co si mala inak robit. Ale ver,ze by si cokolvek urobila,inak sa spravala aj tak by si domov doniesol nejaku cupku. Nemas kam ist,tak sa tym teraz netrap. Ked pridete domov co najviac ho zamestnaj a veru by si zasluzil dobre mierene zaucho. Neurob mu taku laskavost,ze sa zbalis a odides. Nech sa pekne stara. Co sa ty budes ponevierat s dvomi detmi a on si bude uzivat? Nie pekne krasne ostan doma a casom uvidis,ci sa dokazes osamostatnit. Za ten cas mu to daj oekne vyzrat,este luxovat doma moze vsetko,len nech ma pkne ruky prace a nema cas mysliet na sprostosti

denullllka
23. feb 2020

Je mi ťa veľmi ľúto čo teraz prežívaš, musí to byt ťažké... ale skús neopustat sa hlavne kvôli bábätku ktoré máš v brušku ❤️ skús sa s tým vyrovnať, čo sa stalo stalo sa, buď si to s manželom vydiskutujete a odpustiš mu, alebo podaj rozvodové papiere, teraz musis vychladnúť a poriadne si premyslieť čo chceš ďalej. Závisí od teba. On spravil chybu, je blby a veľmi ale možno si uvedomí čo spravil.
Ak sa ti dá chod aspoň na pár týždňov k mame a uvidis či ti bude lepšie bez neho.. s chladnou hlavou sa lepšie premýšľa ver mi.
Pokial teraz nie si finančne zabezpečená neviem, bolo by pre teba ťažké hneď od neho odísť lebo tie peniaze potrebovať teraz budeš, nárok na materskú mat nebudeš ak si nezamestnaná iba na rodičovský príspevok po pôrode a vyžiť z tohto plus z peňazí ktoré by platil na deti neviem či je možné v tejto dobe :( nájmy sú drahé a strava taktiež..
čiže fakt si dobre premysli že čo ďalej, skús to vydržať s ním nejako, žiť len s ním proste pod jednou strechou a po pôrode si nájsť prácu, dieťa do jaslí a žiť vlastný život v ktorom budeš opäť šťastná 😊☘️
No nech sa rozhodneš ako sa rozhodneš, držím ti palce aby si bola šťastná a posielam energiu. 🙂

jane89
Odpoveď bola odstránená
saskia_98
24. feb 2020

@jane89 to fakt si mu odpustila dajaku štetku čo ho mohla nakazit ani nevies cim ? Nechapem .. Ja mam mesiac muza na kamione a keby mi raz dakde zahol s dajakou stetkou, ani domov by uz neprisiel bo by ho uz nikto nezachranil .. Vedome ist do toho a este za to zaplatit. Hnusia sa mi takí chlapi.

sili82
24. feb 2020

Aj ja som mala stresy počas druhého tehotenstva a veľa som plakala a syn je v pohode, takže sa týmto nezapodievaj. Je to príliš čerstvé, aby si sa teraz hneď rozhodla, čo budeš robiť. Po pár dňoch ten najväčší šok opadne a potom budeš vedieť racionálnejšie zvážiť svoju situáciu. V tejto chvíli by som chcela asi aby trpel. Keď ti vyvolával, tak asi ho to trápi. Skús sa s ním aspoň dva dni nekontaktovať, nech sa dusí vo vlastných sra.kách.

tana85
24. feb 2020

suhlasim s @evica01, podla mna zrely nazor. nic v zivote nie je cierne a biele, a balit sa a rozvadzat hned takto s horucou hlavou neprinasa nic dobre. cudzi maju silne reci ako by ho hnali a neviem co, ale ktora z nich to aj urobila v takej situacii (tehotna plus dalsie dieta, bez prijmu a vlastneho byvania)? mozes to cele obratit vo svoj prospech. dolezite je ale ako to vidi tvoj manzel. ci hlada vyhovorky a nejak si to ospravedlnuje alebo si priznava chybu a uprimne je mu to luto. neviem ake by boli moje pocity v takej situacii, ale poznam svojho muza a viem, ze obaja by sme sa snazili to nejak vyriesit. vela muzov podvadza alebo podviedlo, len niektori to urobia tak, aby to zena vobec nezistila a dalej ma vztah za uzasny.

autor
24. feb 2020

Zienky, naozaj vam dakujem vsetkym za rady, velmi ste mi pomohli...dnes mi je trochu lepsie, ale je to asi tym, ze som zaneprazdnena dcerkou a jej procedurami tu...tak uvidim, ci to vecer zas na mna nedolahne vsetko...
Ano, niektore ste tu pisali, ze si proste potreboval uzit zrejme...nastastie nebola to nejaka dlhodoba milenka...ono je to jemne polahcujuca okolnost, ale z druhej strany, ja teraz budem mat stale podozrenie a strach...ten sprosty pokec si uz vymazal sam a hned, nemusela som mu ani nic vraviet...vraj mu nic nestoji za to aby o nas prisiel...aj keby mu odpustim, uz to proste budem mat stale v hlave...a ked pojdem do porodnice, kto vie, ci sa to zas nezopakuje, lebo mu bude chybat sex...
Naozaj momentalne neviem, co budem robit...asi to potrebuje vsetko este cas...urcite sa domov vratim, ale a tvrdym vojenskym rezimom...ale ci sa to vobec da dokopy, ktovie...

autor
24. feb 2020

@evica01 a @tana85 uplne s vami suhlasim a beriem si to k srdcu, dakujem ❤❤❤

evica01
24. feb 2020

Ponaprava sa to. Neboj sa. Vidno, ze sa snazi. Vie, ze prestrelil. Ved tito chlapi su ako deti ty kks.
Este budete ukazkovy par.
Dako bolo, dako bude 😉 Vsetko prejde. Cas zahoji

jane89
Odpoveď bola odstránená
saskia_98
24. feb 2020

@jane89 ja to mozno vnimam aj preto inak, lebo popri rodicaku robim. Ja prijem mam a dobry, mozno preto manželino vie, ze keby daco, ho zbalim, vymenim zamky a hotovo, dieta viac neuvidi. Neviem. Ja som razna v tomto. Ale uz by som doveru v takom cloveku nemala a zit s niekym, komu nedoverujem, to radsej budem sama.

hope87
24. feb 2020

No a co ti on na to vsetko povedal-napisal? Ako sa "obhajil"?
No ja by som sa na neho uz nedokazala pozriet. Fuj! Zhnusil by sa mi a isto by nam to nevydrzalo, aj keby som sa "donutila" skusit to a odpustit...nedala by som to...
Ale tebe prajem, nech sa akokolvek rozhodnes, aby si hlavne ty bola stastna a takisto deticky.

janickacrazy
26. feb 2020

@saskia_98 na dieťa má nárok aj po rozvode

saskia_98
26. feb 2020

@janickacrazy vies ze to mi je sumafuk. 😉

janinah
29. feb 2020

Predpokladám,že bude všetko akože "OK",však čo by robila kam by šla s dvoma deťmi,on bude začas sekať dobrotu,kým zas ona nevytiahne päty z domu,však dáka službička príde do hodinky...aj odíde..on prezlečie obliečky v manž. posteli a život ide ďalej....presne s tým taký muž ráta,odpustila raz,druhýkrát,odpustí aj potom....ale bude si dávať oveľa lepší pozor,aby na to ona neprišla. No,kto ako myslí,ale u mňa by taký "charakter" skončil ,navždy.Nie na to ma maka vychovala,aby ma ktosi za handru a slúžku mal.....

janage
1. mar 2020

@saskia_98 no tebe moze ale tu nedavno pripad, ked mama nespolupracovala a dieta zverili otcovi. A na dieta nemyslis? Neobhajujem neveru, ale to ze muz bol neverny je medzi nim a zenou. Nechapem preco obrat dieta o otca, v zmysle, ze uz sa neuvidia. Dieta nie je majetok a uz vobec nema byt dovodom pomsty za mna. Ak dovodom je potrestat muza, preco si to ma odskakat dieta(myslim hlavne ak ako otec bol OK)

saskia_98
1. mar 2020

@janage vzhladom k tomu, ze ma muz taku robotu aku má, nezverili by mu ho. Jedine ze by ho mesiac vlačil so sebou po kamione. 😉 takže tuto temu ďalej neriešim.

janage
1. mar 2020

@saskia_98 keby to dieta aj starym rodicom dal na ten cas, predstav si nikto by to neriesil. Ja si neviem predstavit osobne, ze by som dieta obrala aj o to malo co vida otca teraz. Vyjadrovala som sa k tomu ze otec by uz dieta nevidel. Tiez mal moj obdobie, ze chodil len na necely vikend domov a hajde spat.
A ako pisala jedna baba cim si starsia a dlhsie v manzelstve tym sa tvoj pohlad na neveru meni.
Ja si nemyslim, ze zeny sa delia na dve skupiny, jedna co ich muz podviedol a druha, co o tom nevie😉 Ale myslim ze daleko od pravdy to az tak nie je.

saskia_98
1. mar 2020

@janage on dobre vie, ze ked ma podvedie, skončil. Ho znosim pod čiernu zem. A sam sa vyjadril ze jedna noc s kurvou mu nestoji za 5 rocny vztah. 😉 cize bavime sa iba na teoretickej rovine vzhladom k tomu, ze si ho poznam jak vlastnu dlaň. Raz by skúsil a má smolu. Mimochodom moji svokrovci na vnuka seru, cize tam tiez cesta nevedie. 😉

janage
1. mar 2020

Mne sa obcas zda, ze dookola sa omiela matka ma narok na dieta, otec ma narok na dieta. Oni presadzuju svoje naroky. Miesto, aby si uvedomili, ze to Dieta ma narok na nich. Sorry, za vylev, ale poslednu dobobu mam toho plno v okoli a nedalo mi. Len naroky rodicov a dieta si to odskace na celej ciare. Sak to nie je vec co sme kupili v obchode a mame od nej blocek, ze moje.

janage
1. mar 2020

@saskia_98 poznam aj pripad, ze taky to muz mal novu manzelku a uz podmienky boli. Ona bola ochotna sa o dieta postarat. Druha vec ako by si sa to dozvedela? Teraz si si ista, ze by sa prezradil a prisla by si na to. Neviem ako dlho ste spolu. Ale starsie rocniky by Ti povedali, ze nikdy nikdy aj ked ako si myslis, toho druheho nepoznas vo vsetkom. Mozes mu len verit. Aj po 20 rokoch ta moze prekvapit.
Mam znamu, o nemanzelskom 10rocnom dietati sa dozvedela na pohrebe manzela. Tos zivot vie prekvapit. A ver, ze bola riadne.

saskia_98
1. mar 2020

@janage ved nech prekvapi. Co ja ho drzim alebo co. Mne je to tak akurat jedno. Ked chce druhu, nech ide za druhou ale podmienky pozna.