Muž mi klamal
Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať a zároveň aj poradiť.
Na úvod sa priznám ze som žiarlivá a hystericka ale..
S partnerom mame 4 deti, je úžasný milujúci muz,pracuje neflaka sa, všetko robí pre nás. Ale už roky mam stále zlý pocit.. neraz som mu prezrela telefón a par krát som niečo prišla.. od začiatku vzťahu je veľmi naruzivy, občas som mu nestíhala je pravda ale snažila som sa, ja pridať on ubrať..
Asi takto, pred rokmi mal plný mobil fotiek žien v spodnom prádle.. ok vidiskutovane...
Neskor mal v mobile fotku ako si honil penis.. vraj mu to poslali nejaký hackeri..
Neskor som našla schovanu igelitku s rôznym spodným pradlom.. vraj našiel v kontajnery vzal si lebo si myslel ze sa môže zísť.. uverila som, možno naivne..
Neskor som našla v jeho telefóne video kde bolo zachytené ako dava žene 20eur a ta ho za to orálne uspokojila..
Ženy zle mi bolo takmer rozchod len mali sme 3 mesačne miminko a problémy. Vidiskutovali sme si to, odprisahal ze to bolo len raz, že ho to mrzí a ze sa to nebude opakovať. Nebolo to ľahké ale šli sme ďalej..
No a teraz.. opäť som mala nutkanie, pocit ze niečo nájdem, že niečo tají.. A prišla som na to ze cely nás vzťah chodí na pokec ze tam ma 2 účty... co si tam reálne písal netuším len viem ze zbieral fotky žien a ze občas poslal nejaké svoje aj on... vraj ma podviedol len ten jediný raz, vraj len zbieral tie fotky, páčilo sa mu to, bol to taký chlapsky adrenalín ktorý mu chýba.. ale vraj nič iné nerobil, ospravedlnuje sa, sľubuje, vie ze to nebolo správne, všetko vymazal.. ale ja som úplne hotová, beriem to tak ze ma cele roky klamal, že si vymýšľal iné verzie a nikdy nenabral odvahu povedta, pravdu, aj keď mal príležitosť..
Neviem ci sa naozaj s nikým nestretol, čo všetko tam robil.. ubíja ma to som zničená a chcem odísť lebo viem ze šancí mal veľa..
Ale povedzme si úprimne, začať odznova sama so 4 dermi nieje žiadna sranda..
Co si o tom myslite vy? Ako by ste reagovali? Dokázali by ste znova zabudnúť, odpustiť, ísť ďalej? Preháňam to alebo sa oprávnene hnevám? Ďakujem vám všetkým.
Tak toto je téma, bože 🤦🏻♀️. Ja nikdy neverím, že môžu byť tak hlúpi ľudia. Ale asi môžu.
Na Slovensku je pol miliona zenatych chlapov a na pokeci je 5000 z nich, co je percento, takze tvrdenie, ze taky je kazdy zenaty chlap je prehnane. To je len ten pokecovy vykvet.
Či napísala este autorka? Nevidím odpoveď .

Prosím ťa......kopni ho do riti raz a navždy!!! Toto bude vždy jedno nadržané hovädo.