Muž mi vytýka, že nemám rada jeho dcéru
Áno je to pravda. Necítim k svojej nevlastnej (12r) dcére to isté ako k vlastnému dieťaťu... Poznám ju od jej 3 rokov, chodí k nám len raz do týždňa a nemôžem povedať že ju nenávidím, mam ju rada, rada si ju vypočujem, poradím a chránim si ju, no nemám k nej také city ako k svojmu dieťatku. Nemôžem za to, jednoducho to tak cítim... Môže za to ako od mala náš vztah ovplyvňovala jej mama, od isté času si držím (pre mňa) od nej trošku odstup lebo má veľa krát zranilo čo som sa spätne dozvedela, že o mne povedal a tak... Snažím sa to mužovi vysvetliť no on ma voči mne za to len hnev. Keď mu poviem že aj ja chcem od neho cítiť rešpekt a že si ma vie pred dcérou zastať ( keď je voči mne drzá). Vždy len mávne rukou že to nemám riešiť, alebo že riešim maličkosti a ona je ešte malá... Ja však vidím že rozum ma už na veľa vecí, ale vlastne len na to čo sa jej hodí.
Tak povedz mužovi, že si ideš adoptovať dieťa, nech sa nachysta, že budeš pozorovať, či ho bude milovať rovnako ako ostatné svoje biologické deti. Tvoj muž je trochu mimo a ty si ešte príliš milá naňho. By som mu nechala jeho dieťa, nech sa stará on o ňu sám a ja by som išla a malým k rodičom alebo na výlet. Ona k vám predsa nechodí za tebou, ale za ním. On aj cez víkend pracuje?
@janickacrazy cez víkend klasika kolo domu alebo keď potrebuje niečo nachystať do práce.
Ale vieš o čo ide že sa snažím medzi tým zdravo kľučkovať aby sme boli spolu ako rodina a aby bol s ňou aj sám. A nemám s tým problém tráviť s ňou cas ale príde mi nefér aby mi po toľkých rokoch povedal že mu málo pomáham alebo že sa mam viac snažím
Chápem ťa, podľa mňa robíš úplne dosť a tvoj muž je ozaj nevďačny, mal by byť rád, že máte pekný vzťah. On tebe pomáha s varením, praním, upratovaním? Či to už akože netreba?
Vezmi rozum do hrsti, je u vas obcas, tak sa premoz a bude klud. Zbytocne drazis muza, vjem, ze je to jeho dieta, ale tak pre pokoj, Ta tych pae chvil nezabije. Aj Tvoje dieta mava zlu naladu a aj Ty, tak to u mazovej dcery jednoducho prekusni a mas omlatene
Vezmi rozum do hrsti, je u vas obcas, tak sa premoz a bude klud. Zbytocne drazis muza, vjem, ze je to jeho dieta, ale tak pre pokoj, Ta tych pae chvil nezabije. Aj Tvoje dieta mava zlu naladu a aj Ty, tak to u mazovej dcery jednoducho prekusni a mas omlatene
@mk1111111111 ale však ja to nejako nehrotim práve naopak keď vidím že nema naladu dištancujem sa aby nedošlo k nejakému konfliktu
Bože, pes je päť rokov po smrti a tento človek ti vyčíta, že si sa nevykaslala naňho, ale chápala, že je to záväzok a prispela občas na stravu? On je naozaj taky chudák chudobný, že mu chýbali tie peniaze na granule? Normálne by som povedala, že nebol dobrý napad robiť si s ním dieťa a vôbec začínať si s ním, keď už mal záväzok, ale žiaden rozum. Si to zober opačne, ty by si mala 12 ročnú dcéru a tvoj nový partner by ju pusinkoval 👀 wtf 😆 toto chce?
A prečo by si ju mala mať rovnako rada? Je to primárne dieťa cudzej ženy, ty s ňou vpodstate nič nemáš. To on nechápe?
Precitala som si vsetky tvoje vyjadrenia a teda klobuk dole. Mas uplne perfektne nazory, respektujes jeho dieta, jeho mamu, nestavas sa do pozicie ktora ti neprislucha, vytvorila si si s jeho dietatom vztah, ktory vam obom vyhovuje a jediny komu sa nepozdava je tvoj muz 😃🙈. Presne by som mu hodila na stol argument ze on nema v opatere dieta ktore nie je jeho biologicky cize absolutne neprenosna skusenost a jemu sa nieco nepaci. Toto by bol moj posledny argument k danej teme a povedala by som mu ze tema je ukoncena. Drzim ti palce pokracuj v tom ako to mas, si super.
A prečo by si ju mala mať rovnako rada? Je to primárne dieťa cudzej ženy, ty s ňou vpodstate nič nemáš. To on nechápe?
@eee30 tak asi to berie tak že ju poznám od malička, ale keď bola mala tak jasné že som ju aj objala pohladila.. keď spadla alebo aj len tak. Ale proste ja si myslím že teraz si predtavuje že ju obijma nejaký spolužiak a nie otcova manželka 😅🤦🏼♀️...
Sama vravela minule že ju mala chcela objať či čo že jej bolo trápne za mamu veď ma na to vek...
A proste láska sa za mňa da prejavovať aj bez fyzických gest... Tie dávam teraz nášmu malému dieťatku...
Ale tak dnes večer povedal že sa nad tým zamysli.. tak hádam?
Precitala som si vsetky tvoje vyjadrenia a teda klobuk dole. Mas uplne perfektne nazory, respektujes jeho dieta, jeho mamu, nestavas sa do pozicie ktora ti neprislucha, vytvorila si si s jeho dietatom vztah, ktory vam obom vyhovuje a jediny komu sa nepozdava je tvoj muz 😃🙈. Presne by som mu hodila na stol argument ze on nema v opatere dieta ktore nie je jeho biologicky cize absolutne neprenosna skusenost a jemu sa nieco nepaci. Toto by bol moj posledny argument k danej teme a povedala by som mu ze tema je ukoncena. Drzim ti palce pokracuj v tom ako to mas, si super.
@sjun ďakujem
S mamou jej to bolo tazke na začiatku ale teraz už nie je dôvod aby som ja s ňou prišla pre niečo do kontaktu a aj keď ju nemám rada ale rešpektujem ju ako jej mamu a určite si nedovolim a ani som si nedovolila zasahovať - narúšať ich jedinečný vzťah.
Aj keď bola ešte mala a chcela mi hovoriť mama vždy som jej vysvetlila, že mamu ma len jednu a mňa stačí keď bude volať menom.
ale.manzel už asi zabudol na to všetko čo sme spolu v rámci výchovy a celkovo dospievania jeho dcéry spolu zvládli a prekonali
Tvoj partner by ťa podržať mal, pretože ty si v prvom rade jeho partnerka a až potom matka. Bohužiaľ, takých chlapov veľa nie je, že to deťom vysvetlia, že sa k jeho žene nikto takto správať nebude, ani vlastné dieťa. To má mať pred rodičmi rešpekt, pred oboma rovnako. Ale bohužiaľ, nevybrala si si dobrého partnera. Na margo toho, že ju nemáš tak rada, jasné, že nie. To je charakter ľudí. Stále bude mať človek radšej vlastné dieťa. A ak ich bude mať tri tak jedno bude preferovane. Jednoducho to tak je. Ak to nedokáže pochopiť, nech si naštuduje psychológiu človeka trtko.
Ja nechapem, ako niekto môže chcieť od druhého ,aby mal cudzie decko rovnako rad ako to svoje,dobre slusne sa správať ,čo aj robis ,ale ako nútiť k cítom niekoho je fakt blbe.Muzovi povedz ,nech si decko výchova najprv a potom nech od teba niečo ziada Inak ak chodí k vám musí rešpektovať aj iných členov domácnosti a ak nie,nebude ani ono a otecko rešpektovaný .Tu podľa mňa aj tak nič nezmôžeme ,už je neskoro
@minenkaa Myslim,ze kazda by cakala to iste od svojho partnera k svojmu dietatu.......je to presne ako s vyzivnym......ak plati 250 na dieta Tebe,tak je to malo. Ak plati 250 byvalej,tak je to uz zrazu vela........
@minenkaa Myslim,ze kazda by cakala to iste od svojho partnera k svojmu dietatu.......je to presne ako s vyzivnym......ak plati 250 na dieta Tebe,tak je to malo. Ak plati 250 byvalej,tak je to uz zrazu vela........
@martin96321 mne bývalý platil päť rokov vyzivne za 26 rokov čo sme rozvedeni a nikdy som nechcela od muza ,aby mal rad svoje decko,načo
Si super obdivuhodna! Tiez mam nevlastnu dceru v podobnom veku a velmi musim obcas zatinat zuby, nesedi mi, uplne ina povaha a tiez sa casto dozviem, ako o nas doma potom rozprava(alebo to mozno jej mama prekruca…) volakedy som sa snazila omnoho viac, ked bola mensia, ale teraz uz to vaetko nechavam na muza a ked mozem, distancujem sa😆 chvalabohu mi to muz nevycita, on je tak naivny, ze si hadam mysli, ze zu zboznujem😆🫣
Tvoj muž má jediný cieľ: hodiť celú starostlivosť o deti na teba a ešte aj vyvolať pocit viny ,ze to nerobíš dostatočne.Zly výber partnera , no co uz len mu to jasne predostriet, pripadne skúsiť poradňu, nech mu to vysvetli niekto nezaintetesovany.

Tak povedz mužovi, že si ideš adoptovať dieťa, nech sa nachysta, že budeš pozorovať, či ho bude milovať rovnako ako ostatné svoje biologické deti. Tvoj muž je trochu mimo a ty si ešte príliš milá naňho. By som mu nechala jeho dieťa, nech sa stará on o ňu sám a ja by som išla a malým k rodičom alebo na výlet. Ona k vám predsa nechodí za tebou, ale za ním. On aj cez víkend pracuje?