icon

Muž nemá záujem o sex.

15. dec 2019

Sme spolu styri roky, prvych par mesiacov vztahu sex chcel, potom ma poziadal o ruku a doslova tlacil do svadby. Manželia sme vyše troch rokov, máme trojmesačné bábo.
V podstate celé naše manželstvo som ho do sexu musela tlačiť... Najprv niekoľkokrát týždenne, potom raz za týždeň, raz za dva, za tri.. teraz sme sex nemali uz tri mesiace, uz je to mesiac čo po sestonedeli doktor potvrdil ze už môžeme mať sex a on nič.. snažím sa pripraviť vždy všetko tak aby keď dieťa zaspí mohol byť sex, on si vždy ale nájde inu aktivitu. Počítač, psa, prácu, hluposti.. keď sa ho dotýkam tak sa tvári ze mu to je neprijemne a odťahuje sa... Nie, tučná nie som.
Reaguje vážne divne, rozprávať sa o tom odmieta... Ja to nechapem..
Mate niekto takeho chlapa? Všade počúvam ako sa chlapi nevedia dočkať konca šestonedelia aby uz mali sex.. a ten moj.. uz mi presli dve sestonedelia a prd...

Strana
z5
janulka1802
1. mar 2020

@misicka223 môj manžel má 48 a ja mám o desať menej a nestíham ja jemu takze vo veku to není skôr v ňom samom v jeho postoji k sexu

misicka223
1. mar 2020

@janulka1802 ktovie...

misicka223
1. mar 2020

@janulka1802 mňa posiela za mladším...😃na chatu s kamarátom mal chuť ísť ...😃ale so mnou sex mal až po donútení.. vlastne ani to nebol...sex... niekedy mám pocit že je bisexuál😃😃😃tých kamošov veľa...u matky som bola a keď som sa vrátila našla som trenky od semena 😃sorry za vyraz..spomínal že si sám urobil...ze či je na tom že ja s malou som bola dva týždne preč...bolo to čudné...😃😃😃😃

metoyou4
5. mar 2020

@limetka69 a u vás miništruju dospelí?u nás a v okolí iba deti(malí chlapci)

limetka69
5. mar 2020

@metoyou4 nie bol to vtedy asi 15r chlapec 🙂 ktorehocked som videla na diske sa mi chcelo blejt

travel_mommy
14. máj 2021

@deti95060810 alebo ma nejake psychicke problemy

travel_mommy
14. máj 2021

@misicka223 ou 😱

Strana
z5