icon

Muž povedal, že mu nezáleží na našom manželstve

27. júl 2023

Ako baby,ja som zúfalá , muž mi povedal že mu nezáleží na T
tom ako sa bude vyvíjať naše manželstvo , že mu na ňom nezáleží ..že jeho jediná priorita sú peniaze 🤷 aby mal na zaplatenie všetkého a manželstvo ako bude tak bude..nechce osláviť ani 10 výročie svadby nič ,nezáleží mu na tom..

vanilkovazmrzka
27. júl 2023

Znie to tak, ze s tymi peniazmi ma aj nejaku bokovku…

autor
27. júl 2023

@vanilkovazmrzka nemyslím , mám všade prístup..do mobilu, do účtu, poznám hesla do sociálnych sietí

zzuunnaa
27. júl 2023

a nemohol byt len z niečoho ineho podráždený a takto reagoval? Že mal v hlave niečo a Ty si prišla “otravovať” s výročím? A hlavne - ak začal o tom, že mu záleží na tom, aby bolo všetko popletené tak nie sú nejaké finančne problémy? Alebo že by mohol o prácu napr prísť? A že nechce riešiť oslavu výročia kvôli tomu že to bude niečo stat? Možno to len dementne povedal a trapia ho peniaze 🤷🏽‍♀️

cimage
27. júl 2023

Ked ti vyplati polovicu domu, tak v pohode mozes ist. To si ako predstavuje, ze sa len tak zoberies pojdes kade lahsie? Nema nejaku znamost, ze je taky v klude? Inak je ako male decko. Nebudem to riesit a ty si mozes z vesteckej gule vyvestit, ze co mu vlastne je.

autor
27. júl 2023

@zzuunnaa zvyšujú nám hypo,fix , bol z toho nervózny, týždne sme to preberali , atmosféra doma onicom ale to sa vyriešilo už..

autor
27. júl 2023

@cimage presne ako malé decko, unavená som už z toho ..neviem si rady, asi ja neviem len si žiť s deťmi po svojom neviem naozaj ..

lienka.7
27. júl 2023

@autorka a to chceš písať, ze si to zistila po 10 rokoch?

autor
27. júl 2023

@cimage neviem mám hesla od socialnych sieti, mám heslo od mobilu, prístup do účtu ..neviem či by mal známosť

autor
27. júl 2023

@lienka.7 áno chcem a tak to je

valeria_h
27. júl 2023

Kopla by som ho do zadku a bola s niekým, komu na mne záleží.

zzuunnaa
27. júl 2023

tak to bude tým podľa mna.. ešte to na neho dolieha… môj keď v potravinách prekrúca oči nad cenami a hundre ak niečo dám do košíka tak viem, že si pominal peniaze na úcte 😀 (každý mame svoj účet).. A keď peniaze má tak by mi kúpil aj cely obchod.. Tým nechcem toho tvojho obhajovať, len by som to tak tragicky nebrala. Možno skús neskôr alebo začni, že by si chcela osláviť výročie ale že môžete aj napr doma si urobiť romantiku aby to veľa nestalo a uvidis či nezmení rétoriku 🙂

babajaga
27. júl 2023

tiez si myslim,ze bol podrazdeny z cien,viem to pochopit,je to tazke tahat vsetko,hypo,domacnost....vsak ho prekvap,sprav veceru doma,prestri pekne stol....dalsie vyrocie ani nevies mozte oslavovat v Hiltone😉

viestta
27. júl 2023

Mozno ani neslo o manzelstvo ako take, ale prave o oslavy vyrocia. Ked mate problem vyplatit ucty, tak sa mu ani necudujem, ze nejake oslavy sa mu zdaju uplne zbytocne. Uznaj, ze dolezitejsie ako nejake oslavy je mat vyplatene ucty. Daj tomu cas a neries vsetko horucou hlavou.

autor
27. júl 2023

@viestta
@babajaga
@zzuunnaa baby ja nechcem oslavovať ani v reštike ani nikde inde..ja som chcela doma, a to vie, nepotrpím si ani na dary, on nechce vôbec , on povedal že môže naše výročie jebat a že ho manželstvo nezaujima

autor
27. júl 2023

@viestta
@babajaga
@zzuunnaa akokoľvek by bol nahnevaný z peňazí , toto si nezaslúžim ..si myslím že som dobrá žena a toto si naozaj nezaslúžim ..mohol to inak povedať ..a vie že ani dar nechcem nič ,

simca06022011
27. júl 2023

porozpravaj sa s nim ked bude klud... riesit vyrocie, ked ma nervy z penazi, niektorycm ludom proste da zabrat.

autor
27. júl 2023

@simca06022011 ono s tou hypo sa to už poriesilo , k jeho spokojnosti ..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
27. júl 2023

no tak ale asi je nervny kvoli peniazom stale, tak ked sa ukludnite tak sa opytaj ako to myslel... ak mu na tebe nezalezi a je mu jedno co bude, nech to v klud epovie a budes vediet. Nenechaj sa vytocit a neprehanaj. A ak ti povie, ze nezaujima ho manzelstov a ty, tak sa pekne pobal a odid si to niekde na welness uzit. Nebude mu vadit, tak je jasne... a to ze mas vsade hesla a pristupy neznamena ze vsetko vies... na to nezabudni. Su veci, ktore sa deju aj v offline svete.

autor
27. júl 2023

@elizabet173 tiež si myslím že to bolo veľmi tvrdé a vie aká som povaha a že mi to ublíži , pozná má ,nie sme spolu ani rok ani dva

autor
27. júl 2023

@simca06022011 áno máš pravdu, možno ešte prekvapí a budem sa veľmi čudovat..
Som sa ho v kľude pýtala že ako to myslel, a povedal že on sa môže na manželstvo jebat 🤷

autor
27. júl 2023

@simca06022011 že on nás dvoch ako manželov nebude vôbec riešiť

simca06022011
27. júl 2023

ved ale to si sa ho priamo vtedy pytala, nie?

autor
27. júl 2023

@simca06022011 keď sa trošku ukludnil

autor
27. júl 2023

@simca06022011 vieš čo je najhoršíe ,že s kamarátom sa smeje do telefónu , veselý je ,rehoce sa a so mnou takto ..strašné ma to depta..a je to kamarát , počujem ho v telefóne ,žena to nebude

kamajka
27. júl 2023

Hulvat no...

simca06022011
27. júl 2023

no urcite ked sa takto vyjadruje, nie je slusne a jemne spravanie jeho prednost. A hlavne urcite vyjadrovanie ako "nieco moze jebat" nie je u neho raritka :D Cize mozno treba pritvrdit, ked on bude na teba j..., tak budes aj ty na neho. Skus si nenechat po hlave skakat, mozno ako mi mama mojho ex povedala raz, je si s tebou prilis isty, tak si dovoluje, nema potreby sa uz o vas vztah "starat", ved neujdes.... Je to proste hulvatske, ak normalen by mohol povedat, ze nieee ziadne vyrocie nechce oslavovat. Vybavene. A odbavit to kvetom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
27. júl 2023

@simca06022011 áno môže to byť že si je veľmi istý , že mi môže povedať hoc čo

zzuunnaa
27. júl 2023

nevravím, že si take niečo zaslúžiš.. len chlapi majú tiež svoje dni.. Ak Ti to povedal raz, tak by som fakt pockala nech sa ukľudní a porozprávala sa, že čo ho trapi a prečo tak reaguje. Ak to bude jeho “mantra”, že môže celé manželstvo osrat tak to je už ina pesnicka bohužiaľ :/