icon

Muž povedal, že mu nezáleží na našom manželstve

27. júl 2023

Ako baby,ja som zúfalá , muž mi povedal že mu nezáleží na T
tom ako sa bude vyvíjať naše manželstvo , že mu na ňom nezáleží ..že jeho jediná priorita sú peniaze 🤷 aby mal na zaplatenie všetkého a manželstvo ako bude tak bude..nechce osláviť ani 10 výročie svadby nič ,nezáleží mu na tom..

autor
27. júl 2023

@zzuunnaa keď som sa pýtala tak povedal že on nás dvoch riešiť nebude

olimuc
27. júl 2023

Hm prve by ma napadlo, ze moze j… svojho max kamarata, ked ho ma tak rad a tak dobre sa s nim bavi. Bokocku moze mat, mali ludia aj pred wxistenciou mobilov … kto chce najde si cestu … mozno ma krizu stredneho veku a proste mu preplo …

autor
27. júl 2023

@olimuc aj ja som už povedala niekoľkokrát že nech si s ním ide žiť ..

danielahamar
27. júl 2023

podľa mna je vyhorený, ale kvalitne

autor
27. júl 2023

@danielahamar ale z čoho , o deti sa starám prevažne ja , naozaj ja, do roboty si ich tiež beriem keďže majú prázdniny..pracujem aj ja..dôjdem domov ,neporiadok..

danielahamar
27. júl 2023

Zo života, z prace, stereotyp, proste zo všetkého a je to jedno, či niečo robí, alebo nie a čo robíš ty, alebo nerobíš. Stáva sa to a v tejto dobe si myslím, že nič nezvyčajné. Dopraj mu čas, 10výročie nie je koniec sveta, treba to prečkať a pomôcť mu s tým stavom. Ale zas, nie ho úplne kopnúť do iti, proste mu dať priestor.

autor
27. júl 2023

@danielahamar a zato že je vyhoreny musí toto robiť, ? Že mi bude ubližovať , toto mi bude rozprávať?

autor
27. júl 2023

@danielahamar zvykne aj hovoriť že mu na mne nezáleží

danielahamar
27. júl 2023

vtedy nezáleží na ničom a nikom, ale to je len môj názor, čo som ja cítila pri vyhorení, hlavne si to musí človek uvedomiť, inak to nemá budúcnosť

loliki
27. júl 2023

Prosím ťa neprežívaj žiadne výročie svadby. Mužom na tom vôbec nezáleží. Ženy o tom snívajú, jááj bude výročie, ako osláviť, čo kúpiť, čo tak by si mohla dostať. Toto muži nemajú ako prioritu. Nerieš výročia. Ich to vytáča, potom trepnú nejakú sprostosť a máš pamiatku na výročie. Ty mu zahlás niečo podobné a tebe bude odteraz záležať na intímnostiach a odteraz nech sa snaží. A kašli aj na neporiadok. Nebrala si ho preto, aby si mohla upratovať. Nemaj prioritu poriadok, uprac si svoje priority. 🙂

nika185
27. júl 2023

môže byť akokoľvek vyhorený, ale dement hádam nieje a vie čo hovorí,, povedať, že môže je...ť na celé manželstvo a nebude vás dvoch riešiť ako je...ť celé výročie.... alebo, že môžeš ísť keď chceš, to nemá ospravedlnenie, toto človek nepovie ak má rád, každú z nás by to dostalo k slzám a chytilo za srdce o tom potom, je mi ľúto, ale toto prehnal a mala by si mu to dať pocítiť, ty si jeho manželka, nie nejaká handra, toto vonia bokovkou, nechcem ti davat filipa do hlavy, ale chlap sa dokáže vtedy správať ako riadny imbecil, píšeš že mobil a soc. siete netaji, toto nieje dôvod myslieť si, že druhá neexistuje, trápiš sa už dosť a boli to, viem, nikto ti nepraje aby v tom bola iná žena, ale toto hovoriť niekomu, koho miluje, že si mu vlastne ukradnutá ako celé vaše manželstvo a uprednostňuje peniaze? nie, on jednoducho sa na peniaze iba vyhovára, načo mu budú bez rodiny, bez teba bez detí? Tam niečo nehrá, ak by chcel pre vás len to najlepšie a mať korunky, aby ste sa mali dobré a nič vám nechýbalo, v živote by ti nepovedal tie slová, čo povedal, držím palce, aby sa všetko vyriešilo a uvedomil si ako ti ublížil a nielen tebe, ale aj deťom, lebo keď niekto môže je...ť na celé manželstvo a neriešiť vzťah, tak tak je..e aj na svoje deti, prepáč ale tie sú predsa vašou súčasťou, proste to prehnal a takéto vyjadrenie je bolestivé a máš právo sa hnevať plakat aj trápiť, tvoj manžel je idiot prepáč, opytaj sa ho ako to myslel a cituj ho na druhý deň, ak ti aj potom povie že tak ako povedal, bude ti ťažko, ale hlavu hore, máš deti , neukaž mu svoje trápenie, povedz ok a odíď a záujmy voči nemu aj ty taký postoj, bez usmevu záujmu buď k nemu chladná a čas ukáže, nech si uvedomí, že ty nebudeš skákať ako on píska, povedz si stačilo a v deň výročia ak by mne taky muž kúpil kvety, skončili by v koši bez jefineho sliva a hádky, možno by som mu povedala len to, že sa nemusel unúvať na mne utrácať, keď sú pre neho peniaze viac ako ja a detí

sheila121
Odpoveď bola odstránená
janinah
27. júl 2023

Tam je milenka a toto vyzerá ako začiatok konca.Len to chce naraficit tak.aby si ty prvá stratila nervy a odišla....on ostane neviniatko pred rodinou.Cim skôr si začni žiť svoj život.nenatiskaj sa a neupinaj sa na niekoho.kto za to nestojí.

danielahamar
27. júl 2023

@sheila121 ak by si zažila, ze ti vadí aj vlastný tieň, vtedy by si to pochopila😉 nebudem tu obhajovať nadávanie, ale ani zatracovat muža

amelie2017
27. júl 2023

@loliki nie vzdy to tak je. Moj preziva prve stretnutie, zasnuby aj svadbu. Na kazde jedno mi domov donesie kyticu alebo posle kvety do prace. Vzdy zajedna stol v restike. Takze su aj chlapi, ktorym na tom zalezi. Onedlho bude 10 rokov, co sme sa spoznali a uz viem, ze nieco chysta. Keby mi povedal muz to, co autorke, neviem si to ani predstavit. Uz by som len chystala pln rozvodu. Ale sama autorka musi vediet, aky je ich vztah a ze to oslavovanie asi nema vyznam, ked jej hovorieva, ze mu na nej nezalezi. Bude tam viac problemov. Hlavne ju uz asi nemiluje, je s nou zo zotrvacnosti, lebo treba vsetko poplatit a sam by to dal a mozno trochu kvoli detom. Takto ma o ne postrane a nemusi sa on. Pohra sa, ked sa mu zachce a ked nie, vyvolava kamosom.

anketkarka
28. júl 2023

Ty máš tiež prioritu oslavu škrípajuceho manželstva a poriadok. Ste sa našli. Len možno o jeho potreby je viac postarané ako o tvoje, tak Ti to vadí. Ti dal na javo, že hrať divadlo o harmonickom manželstve na oslave výročia nebude. Je proste úprimný. Je podľa mňa na neho veľký tlak finančne zabezpečiť rodinu čo si Ty neuvedomujes. Rozveď sa a budeš mať ten tlak na sebe, lebo finančné budeš musieť utiahnuť ten tlak Ty za seba. Ak si silná chlapska žena, tak to možno zvládneš lepšie než on a budeš s tým v pohode. On z toho má zjavne stres a pochopenie od Teba nemá, tak ako on nemá pochopenie pre tvoju potrebu romantiky. Kto vie čo všetko mu vyčítas denne okrem neporiadku a potom sa chces tváriť na šťastné výročie. Neviem v akej finančnej situácii ste, ale rozvodom sa to ešte zhorší. Len konečne to pocítis aj Ty. Vy sa aj tak nelubite a ani jednému nezáleží na tom druhom len na sebe. Učíte to v manželstve aj deti.

autor
28. júl 2023

@anketkarka ja mu neporiadok nevyčítam , vyčíta ho on mne , keď náhodou popri práci a detoch nestíham.. ja mám vlastnu prácu , a nie sme finančné zle na Tom tak ako sú ozaj niektoré rodiny , mali nám zvýšiť fix ,sa to vyriešilo už, k jeho spokojnosti ,takže nemusíme sa tak stresovať..na dovolenky máme ,nie sme tak na Tom že teraz toto musí robiť a hovoriť ..

lenkakravcova
28. júl 2023

Čiže ty máš na starosti svoju prácu, deti a domácnosť - poriadok. On iba svoju prácu?
No nech mi toto niekto hovorí, že je lepšie než byť len doma.. Úf. Však sa musíš obracať z každej strany aby si to stíhala a on je ešte podráždený..

autor
28. júl 2023

@lenkakravcova áno ,tak ..akoze uprace aj on ale napríklad teraz bol doma a dôjdem z prace a ako po výbuchu a už mi o 2 hodiny vyčítal že sa u nás nedá ani hýbať aký neporiadok atď..keď som mu povedala ,že veď nech uprace, došla som z roboty tak mi povedal ,že prečo by mal? 🤷 Akoze v poslednom čase , ani sa neteším za ním..naozaj nebyť deti ..mám ho rada nie som tak ako on ,že je.e na mňa ,ale už som z neho psychicky unavená

katkati
28. júl 2023

To plánovanie do budúcna bez neho dotiahni do konca. Viem, že ťa to veľmi trápi, ale pri ňom to budeš mať denno denne pred sebou.

ivangeline
28. júl 2023

Mozno.sa lem zle.vyjadril. Je nastavemlmy zjavne tsk...ze dplezitejsie su peniaze a z coho sa najest ako s kym..ale hadam by nezahadzoval uz teraz manzelstvo..Len ma takto usporiadane priority

77daniela77
28. júl 2023

Skus menej mysliet na neho,on si ta vobec nevazi,zameraj sa viac na deti,chodievaj s nimi vonku,na vylety,rob si s nimi program,idealne je ma kamaratku s ktorou by ste si naplanovali program.....cim viac sa budes snazit behat okolo neho,tym viac sa bude citit na koni a bude to len horsie.....skus viac mysliet na seba....ja viem,je to tazke,zazila som to kedysi tiez..,.a pokial on robi bordel tak nech si po sebe aj uprace,to kde sme ze mu budes robit sluzku......🤔

milanemila
28. júl 2023

Vies co ja by som si na den vyrocia normalne vzala volno v praci, nechala mu deti a objednala sa ku kadernicke, kozmeticke a na nejaku dobru masaz, dala by som si veceru, isla do kina alebo sa niekde prejst, isla si zasportovat, kupila si nieco, proste hocico co mas rada, sprav si den pre seba. Muzovi by som iba oznamila, ze ides oslavovat samu seba a odmenit sa, ze s takym hulvatom ako je on, kt moze “jebat vyrocie” si vydrzala 10 rokov s dovetkom, ze ked prides domov, tak ocakavas, ze bude upratane, navarene a postarane o deti.

sense
28. júl 2023

Pozri prijmi to ako fakt ze mu na tebe nezáleží... A neverím ze toto prišlo tento týždeň inak bol milujúci a pozorný manžel.
Je len na tebe ako sa k tomu postavíš.... Ci začneš odznova keďže pre neho nič neznamená alebo budeš v takomto zväzku kde pre muža nič neznamenás, ale stačí ze zarobí a zaplatí hypo. Lebo jemu zjavne stačí ze je doma oprate a navarene a o deti postarané

miriam11
Odpoveď bola odstránená
daniela1911
28. júl 2023

Nič nepredstieraj, podaj žiadosť o rozvod. Vtedy sa zvyknú veci vyjasniť a ukázať v pravom svetle. Do majetkového vysporiadania by som tam normálne žila ďalej. Aby bol s deťmi a je to aj domov detí. Možno ti ponúkne vysporiadanie skôr ak sa bude ponáhľať. A ak by sa uvedomil, žiadosť môžeš stiahnuť.
Nestracaj roky mladosti v takomto manželstve, kde ty budeš mat program s deťmi a tvoj manžel bude mat svoje.. nakoniec to aj tak vedie k rozvodu.

barborachors
28. júl 2023

tak sa opytaj jeho kamarata co je vo veci ked muz cusi ako ryba. Pozvi ho na kavu a nech to vyklopi. Mozno je dovod niekde úplne inde.

zooeynka
28. júl 2023

Ma inu. Ze o nej este nevies je druha vec.
Chova sa ako debil,
uplne jasne ti povedal ze mu na tebe/manzelstve nezalezi,
nema v plane to zmenit.
Na 100% je v tom ina zena a on nevie ako nalozit s manzelstvom, ktore uz nechce, preto sa hentak k tebe chova, dufa ze to teba omrzi a odides/podas o rozvod. Serie ho, ze to nerobis. Bude gradovat a ajtak casom odide. Prepac.

magic08
28. júl 2023

toto spravanie mal take vzdy, alebo nastala zmena v spravani v nejakom čase? ako ste fungovali doteraz, predtym, ako toto vypustil z ust?

magic08
28. júl 2023

@zooeynka vsetko tomu nasvedčuje, ze to bude tak ako pises