Muž povedal, že mu nezáleží na našom manželstve
Ako baby,ja som zúfalá , muž mi povedal že mu nezáleží na T
tom ako sa bude vyvíjať naše manželstvo , že mu na ňom nezáleží ..že jeho jediná priorita sú peniaze 🤷 aby mal na zaplatenie všetkého a manželstvo ako bude tak bude..nechce osláviť ani 10 výročie svadby nič ,nezáleží mu na tom..
Ja si myslim, ze je teply, akv tom.nie.je jna zenska tak ten jeho kamarat .
@canany inac mna to tiez napadlo 🤷🏼♀️
@milanemila
@canany musim uznat, ze tie telefonaty plne smiechu s kamaratom su viac nez podozrive
Objednala by som si cez kuriéra veľkú kyticu alebo niečo podobné okázalé, ale take, čo mi urobí radosť, tvárila sa, že panko neexistuje, neriešila nič, čo sa tyka jeho. Len deti. Ideálne keby mu ani nezostalo jedlo poruke.
A čakala by som na reakciu, no v duchu zvažovala svoje možnosti, ak sa nenakopne a problém je dlhodobejsi. nerobila by som však unáhlené rozhodnutia o rozvode bez plánu, čo ďalej. So sebou, s deťmi, ďalším fungovaním.
@elizabet173 prečo za kravinu? Alja by som si urobila.radost, kebyže mi je z muzovho prístupu smutno, či už vecou, zážitkom, knihou alebo niečím, čo m.rada. nie kvôli nemu, kvôli sebe.
nemyslím, že mala udrieť na strunku žiarlivosti, skôr zistiť, či zmenu u nej on bude riešiť alebo nie.
@zuzuliatko18 niektoré toľko čakajú aby neurobili unáhlene rozhodnutia, že ich muži majú medzitým ine ženy, míňajú spoločné úspory, berú pôžičky a úvery a pod.
Očividne muža niečo dlhodobo hnevá. Podľa mňa autorka aj vie, čo je za tým, len nám to tu nenapisala. Ona nič, ona je svätý obrázok, chodi do práce, o všetko sa stará, len jej muž “jebe” celé manželstvo. Úplne náhle a bezdôvodne. 🤔
Kyticu by som si neposlala,ale kupila si nieco co by mi urobilo radost....za odmenu ze som to s nim tak dlho vydrzala.....a pouvazovala nad dalsim zivotom,moznostami ako si ho zariadit....neodisla by som,to by sa mu hodilo.....a robila by som v domacnosti len to co by sa mi chcelo a co potrebujem s detmi.....
Asi by som skusila robit a spravat sa ako on.volala by som s rehotom kamoske,prisla neskor z prace...ja viem ze deti a tak ale jeden den by sa isto dalo...skusila by som isto tak sa spravat ze sak sme dosoeli liudua vyplatme co treba a navrhni mu ze budes mat svoj program.nieco ako striedava starostlivost
Podľa mňa prišiel nato že je gay to je teraz také moderne

@magic08 ved je to ako z ucebnice. Muz zmeni spravanie na bula z nicoho nic....ha ha, to zrovna. Este jej aj jasne povie ze dlabe na ich manzelstvo, to uz jasnejsie povedat nemohol. Cas co travi s akoze priatelom travi u milenky a raz sa to prevali.