icon

Muž, s ktorým sa stretávam, má inú?

Včera o 20:20

Ahojte.. mam celkom šok.. Stretávam sa vyše mesiaca s jedným mužom, chodíme na rande, výlety a vyzeralo to že budeme spolu, aj keď oficiálne nie sme ale všetko k tomu nasvedčovalo.. Stále sľuby o budúcnosti neviem čo.. Vyzeralo všetko úplne super, ja som sa tešila, že po dlhej dobe perspektívny partner a teraz mi neodpisoval 3 hodiny, hovorím si dobre, asi niečo robí a práve ho moja kamarátka videla sedieť s nejakou ženou v takej krčme a držal ju za ruku pri stole.. Aj mi to odfotila a mali sme video hovor a bol to on.. Mám šok, neviem ako sa tváriť, čo mi písať, či zablokovať hneď alebo čo vlastne.. Normálne rozmýšľam, prečo toto muži robia.. alebo ľudia celkovo

anonym_f2af69
Včera o 20:23

Iba rande vylety a stretavania, prazdne reci.
Nic by som nerobila, len ho blokla a ignorovala a viac sa nekontaktovala. Vsetko ostatne pokladam za mrhanie Tvojim casom a sparanie sa zbytocne vo veciach co i tak nic s nimi...

anonym_77abe3

Muzi sa pytaju, preco z nich zeny stale iba cicaju peniaze. Zeny sa pytaju, preco su muzi neverni ... Odpoved oboch stran znie, ze vraj evolucia ... kazdy hlada pre seba to najlepsie bez ohladu na druheho.

anonym_2c45f0

@anonym_autor lebo v dnešnej dobe chlapi stoja za hovno. Obyčajne sracky, co si dokazujú ktorý viac pretiahne. Nepochopím to. Ja by som počkala kým odpise a poslala mi tu fotku co ti kamoška poslala. A potom alividerci

jblheart
Včera o 20:24

To sú tí "rybári" čo rozhodia siete všade a čakajú kde sa chytí pre nich "najlepšia ryba" alebo prečo nemať aj "viac rýb" naraz ak sa dá.

anonym_fd8f61
Včera o 20:28

Posli mu tu fotku a blokni ho.Nech aspon vie dovod,ze preco,hadam mu to trkne.

marianarem
Včera o 21:17

@anonym_autor Tak skusa to na rozne strany, mozno ani nie ste len dve. Ja by som to hned ukoncila, napisala preco a bodka.

patrike
Včera o 21:21

Ako muz sa opytam, do akej fazy sa dostal vas fyzicky kontakt pocas toho mesacneho stretavania sa a ci ste zacali cez internet ?

anonym_241e51
Včera o 21:41

@anonym_autor mne by stacilo si chlapa zablokovat uz len z toho dovodu ze chodi po krcmach 🤣 aj keby sam lol

anonym_d501e0
Včera o 22:44

posli mu tu fotku a bez nejakej tvojej reakcie, to bude jeden z tych bezcharakternych dementkov

michal_dr
Včera o 22:57

🤔
... ak ho máš rada a cítiš, že ak by nebolo tejto situácie stretávanie/budúcnosť s ním by mala zmysel, tak by so si "zaslúžila odpoveď/vysvetlenie"

... nezastávam si ho, zabuchnúť dvere je vždy to najjednoduhšie, ale... ☝️
... čo ak to bola jeho sestra, ktorú ešte nepoznáš
... čo ak je to jeho najlepšia kamarátka z detstva
... čo ak... sa po nejakom čase stretnete a ty si budeš svoje rozhodnutie vyčítať... 😕

Áno, je to šok, no muži i ženy robia v živote blbosti (i neodpustiteľné vo vzťahu), ale nie vždy všetci robia "podrazi..." 😉

Anion - Last Kiss (Official song)

https://www.youtube.com/watch?v=RvdV9gwSOGQ
anonym_d71d46
Včera o 23:08

To bola určite jeho sestra, nepanikár.

anonym_23ecc2
Dnes o 00:25
@michal_dr

🤔
... ak ho máš rada a cítiš, že ak by nebolo tejto situácie stretávanie/budúcnosť s ním by mala zmysel, tak by so si "zaslúžila odpoveď/vysvetlenie"

... nezastávam si ho, zabuchnúť dvere je vždy to najjednoduhšie, ale... ☝️
... čo ak to bola jeho sestra, ktorú ešte nepoznáš
... čo ak je to jeho najlepšia kamarátka z detstva
... čo ak... sa po nejakom čase stretnete a ty si budeš svoje rozhodnutie vyčítať... 😕

Áno, je to šok, no muži i ženy robia v živote blbosti (i neodpustiteľné vo vzťahu), ale nie vždy všetci robia "podrazi..." 😉

Anion - Last Kiss (Official song)

@michal_dr 😭Pekná fanfiction, skoro som sa rozplakala. Jasné, čo ak je to vlastne jeho stratené dvojča, ktorému práve zachránil život a na znak vďaky sa držia za ruky, zatiaľ čo jemu zamrzol telefón presne na tri hodiny? Aké poetické!
😂 Prosím ťa, zobuď sa. V reálnom svete sa dospelí ľudia so sestrami a kamoškami z detstva v krčme za ruky nedržia. Netreba z každého obyčajného klamára robiť nepochopeného hrdinu z romantického filmu.