icon

Muž sa hanbí za ďalšie dieťa, ktoré je na ceste

22. júl 2025

Prosím vás, je mi jasné, že tretie neplánované tehotenstvo je troška šok, bol aj pre mňa, no dosť ma trápi, že muž to nikomu nechce povedať. Ja som to povedala máme, kamarátkam, v práci, ale on to nechcel ani jeho rodičom, tí na to prišli úplnou náhodou. Dokonca som to chcela aj starším deťom povedať no aj to mi zakázal. A keďže už to na mne začína byt vidieť tak ani mi už nikto nechce veriť že som len pribrala 😁
Je tu niekto taký ako môj muž, kto by mi trocha priblížil, prečo sa za to hanbí? Alebo či je v Tom niečo iné, čo ja nevnímam? 🤔

Strana
z3
cyberk
22. júl 2025

Asi kazdemu vravel, ze ta chce opustit a ako vam to nefunguje, a teraz tato sprava veru prekvapi kazdeho z jeho strany 🫣

lucia13022023
22. júl 2025

Prečo sa ho to neopytas?

7lenka11
22. júl 2025

Podľa mňa je to iba šok. My sme zažili neplánované tehotenstvo, asi mesiac a pol sme to vstrebávali a až časom vyšli s pravdou von.

jaass
22. júl 2025
@cyberk

Asi kazdemu vravel, ze ta chce opustit a ako vam to nefunguje, a teraz tato sprava veru prekvapi kazdeho z jeho strany 🫣

@cyberk ?????🤦‍♀️

doriiis
22. júl 2025

Možno sa cíti starý už na dieta

doriiis
22. júl 2025
@cyberk

@cyberk ....tebe to už dobre uchádza.

autor
22. júl 2025
@cyberk

@cyberk to čo ťa napadlo prosím ťa? 🤦🏼‍♀️

lenka.25
22. júl 2025

Podľa mňa to musí vstrebať .
Pred par týždňami som mala podozrenie , že som tehotná, sama som nevedela pracovať so svojimi pocitmi , povedala som to mužovi a on sa normálne robil , že ma nepočul a pokračoval v debate , čo si objednáme na obed 🫣

autor
22. júl 2025
@lucia13022023

Prečo sa ho to neopytas?

@lucia13022023 pýtam sa stále ale vraj naňho nemám tlačiť, že nikomu to hovoriť nebudeme keby aj do pôrodu

anonym_5ae164
22. júl 2025
@cyberk

@cyberk aj ja som sa pri inom pare stretla presne s tym,co si napisala.

alchemilkazltozelena
22. júl 2025

@anonym_autor koľko rokov majú deti a vy?

autor
22. júl 2025
@7lenka11

Podľa mňa je to iba šok. My sme zažili neplánované tehotenstvo, asi mesiac a pol sme to vstrebávali a až časom vyšli s pravdou von.

@7lenka11 ako veď aj ja som to asi dva mesiace rozdychavala, a čakala či to bude ozaj v pohode pokračovať.. najskôr som každému hovorila že mám nejakú virózu keď som behala na wc.. teraz stále že som pribrala ale ďalej fakt neviem

lucia13022023
22. júl 2025
@anonym_autor

@lucia13022023 pýtam sa stále ale vraj naňho nemám tlačiť, že nikomu to hovoriť nebudeme keby aj do pôrodu

@anonym_autor ale dôvod? Aký je dôvod prečo to nehovoriť?

doriiis
22. júl 2025

Mozno sa boji,že tým,že je dieťa neplánovane si o ňom/ vas ľudia budú mysliet,že sa neviete chrániť.Co je v podstate pravda

anonym_21947b
22. júl 2025

No len aby fakt nechcel , aby sa to nedozvedela milenka.

anonym_9ec1f9
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto je naozaj naozaj veľmi veľmi divné. Chápem šok chápem veľký šok ale tomuto nerozumiem. Také tlačenie by som spravila že by mu bielok z očí vyskočil to čo má znamenať ?! Akoze mne rastie brucho nový život a nehovorme to nikomu ????? Sa udrel niekde ? Alebo spadol ? Alebo čo ?
Sedel by pod lampou dokedy by mi to nevysvetlil. Keby aj mesiac tam mal sedieť tak by tam sedel ....sníva sa mi akože keď porodite asi by každému hovoril že chodíte kocikovať susede nie ?

ukgirls
22. júl 2025

tak zrejme uz nieste najmladsi ... a dnes mat 3 deti je uz luxus pomali...dieta nechcel a je to rovnakoako bol pre teba aj pre neho sok z kt sa este nedostal a nevie sa tesit ...

mikadooo
22. júl 2025

@anonym_autor omg by som ho poslala do prdele. čo si myslí, že keď bude schovávať hlavu do piesku, tak na to nikto nikdy nepríde? A kočíkovať budeš chodiť po kanáloch, či akú má predstavu??? On nech sa hanbí, ak nemá gule sa k tomu postaviť ako chlap, ja by som to povedala, komu uznám za vhodné.

zuzanockamt
22. júl 2025

@anonym_autor Závisí od toho, koľko máte rokov,í koľko rokov majú deti, atď. Ja by som napr. už pri treťom dieťati neskákala od radosti. A hlavne ak on ceľmi už ďalšie nechcel, ty si ho dotlačila alebo teda dieťa bolo úplne meplánované. Keď tých detí je viac, možno už chcel mať konečne pokoj, dúfal, že už konečne nebude všetko len na ňom a zase tri roky nič z toho.

anonym_4b1d05
22. júl 2025
@anonym_5ae164

@cyberk aj ja som sa pri inom pare stretla presne s tym,co si napisala.

@cyberk @jaass @anonym_5ae164 @anonym_autor Baby,samozrejme dúfam ,že to nie je autorkin prípad, ale u nás to napr.presne takto bolo. Takže aj toto sa stáva. Odišiel ,keď malá dcérka rok a doteraz mi vraví ,že keby sa nepodarila nechtiac odišiel by oveľa skôr.Kolegyne z jeho práce mi vraveli ,že odkedy tam nastúpil vravel ako sa budeme rozvádzať, len mne to zabudol povedať 🤷🏼‍♀️

Autorka u vás to bude snáď len šok. Ale skús to s ním ešte raz prebrať a vysvetlí ,že ťa to trápi

domkakvet
22. júl 2025
@cyberk

@cyberk ano aj ja som sa uz s tymto stretla.

cimage
22. júl 2025

Ked sa dieta narodi, tak ho bude schovavat a zatajovat? Jasne, ze to treba rozdychat ak nebolo planovane, ale snad tyzden-dva by mu mali stacit. Musi sa k tomu postavit ako chlap. Je to aj jeho dieta a ma na tom rovnaky podiel ako ty.

laurika999
22. júl 2025

@anonym_autor Autorka, aký je váš vek ? Oboch. Možno sa manžel cíti už starý na dieťa.

janinah
22. júl 2025

Na toto nie je ospravedlnenie.Na tvojom mieste piviem komu ja chcem aj deťom a urcite sa nevyhovaram,ani na virozu ani na nič iné.

anonym_55f705
22. júl 2025

Možno má milenku a hanbí sa pred ňou 🤷🏼‍♀️

oli18
22. júl 2025

To cudzi anonymni ludia maju vediet, preco to tvoj muz robi? Hadam my ho pozname lepsie, ako ty? Ved sa ho rovno opytaj a nebudes musiet zakladat diskusiu 🙉

anonym_d790e2
22. júl 2025
@cimage

Ked sa dieta narodi, tak ho bude schovavat a zatajovat? Jasne, ze to treba rozdychat ak nebolo planovane, ale snad tyzden-dva by mu mali stacit. Musi sa k tomu postavit ako chlap. Je to aj jeho dieta a ma na tom rovnaky podiel ako ty.

@cimage Mozno dufa, ze kym sa dieta narodi, tak sa situacia nejako vyriesi (dovtedy od nej odide alebo podobne).

anonym_270018
22. júl 2025

@anonym_autor ak ste nechceli tretie, mohol podniknúť určite kroky.napr vazektomiu

autor
22. júl 2025
@oli18

To cudzi anonymni ludia maju vediet, preco to tvoj muz robi? Hadam my ho pozname lepsie, ako ty? Ved sa ho rovno opytaj a nebudes musiet zakladat diskusiu 🙉

@anonym_5ae164 a ako to dopadlo ? Dokedy to tajili ?

@alchemilkazltozelena 36, 38, 15 a 14
@lucia13022023 ten mi nechce povedať, vraj to proste len nechce nikomu hovoriť, takže neviem
@doriiis no nechranili sme sa, vedeli sme že sa to môže stať a obaja sme pred pár rokmi zhodnotili, že keby aj tak sa potešíme 🤷🏼‍♀️
@anonym_9ec1f9 veď to som sa ho pýtala že či čaká že sa do pôrodu budem schovávať a potom prídem pred všetkých s dieťaťom že prekvapenie? A on že presne tak by to bolo najlepšie, čiže nechápem. Ale neviem s ním nejak pohnúť
@mikadooo už aj to má napadlo že sa naštvem a poviem to ľuďom ja 🤔
@zuzanockamt tak on ani s tými dvomi deťmi nemal robotu, on si chodil kade tade, ja som bola s deťmi, on ich ani nestrazil až kým neboli v škole tak neviem 🤔
@anonym_4b1d05 neviem, nenapadlo ma veru nič také ako nevera. Asi si ho z tejto stránky musím preklepnúť teda 😁
@oli18 no myslela som to tak, či si tým niekto neprešiel a že by mi vedel dať tip aké emócie alebo myšlienkové pochody by v Tom mohli byť

autor
22. júl 2025
@anonym_270018

@anonym_autor ak ste nechceli tretie, mohol podniknúť určite kroky.napr vazektomiu

@anonym_270018 nebolo to úplne že sme nechceli, skôr sme to brali už dlhšie tak že keď príde tak príde a budeme sa tešiť. Ja sa aj teším, sicetasi 2 mes som to predychavala ale odvtedy sa hrozne teším ☺️

Strana
z3