Muž sa hanbí za ďalšie dieťa, ktoré je na ceste
Prosím vás, je mi jasné, že tretie neplánované tehotenstvo je troška šok, bol aj pre mňa, no dosť ma trápi, že muž to nikomu nechce povedať. Ja som to povedala máme, kamarátkam, v práci, ale on to nechcel ani jeho rodičom, tí na to prišli úplnou náhodou. Dokonca som to chcela aj starším deťom povedať no aj to mi zakázal. A keďže už to na mne začína byt vidieť tak ani mi už nikto nechce veriť že som len pribrala 😁
Je tu niekto taký ako môj muž, kto by mi trocha priblížil, prečo sa za to hanbí? Alebo či je v Tom niečo iné, čo ja nevnímam? 🤔
Máš právo sa tešiť a oslavovať s tými, ktorí ti to tehotenstvo prajú. Inak si ho ani neužijes, už máš len polovicu pre sebou. Normálne povedz "som tehotná", "budem trojnásobná mama", "veľmi sa teším", namiesto "čakáme ďalšie" "rozrastáme sa", "konečne sa NÁM zadarilo". Proste ho nadrzovku vynechaj, keď sa tvári, že sa ho to netýka. Buď sa "prizná", že je jeho (že začne o ňom hovoriť) alebo nech je za blbca on, že kašle na tehotnú manželku. Pekne mu to vráť - ty si sa nemohla tešiť, v podstate si ho kryla (nech už je dôvod akýkoľvek a zrejme asi ani nebude celkom správny) . Tak nech si on teraz vytrpí otázky okolia. Proste keď sa spýtaju "čo na to Jožo?", tak povedz "neviem, spýtaj sa jeho". To každému dôjde, že on je divný. Hneď to niekomu povedz (napr. jeho sestre) a choďte spolu kupovať vybavičku. Po toľkých rokoch je to také príjemné, znovu môcť kupovať tie malé body a ponožky.
Podľa mňa to musí vstrebať .
Pred par týždňami som mala podozrenie , že som tehotná, sama som nevedela pracovať so svojimi pocitmi , povedala som to mužovi a on sa normálne robil , že ma nepočul a pokračoval v debate , čo si objednáme na obed 🫣
@lenka.25 to je ale dost nezrele. :( Pochopil by som to, keby tuch planych poplachov bolo viac, ale ak len jeden....
Netusim, najlepsie by bolo sa ho opytat. Mozno ma strach, ci bude to tehotenstvo uspesne? Inak si jeho spravanie neviem vysvetlit.
mna tiez napadla milenka alebo problemy v praci hroziaci vyhadzov
nech kapne pravdu chlapec
a hlavne to hned povedz detom ved to je velmi nepekne od vas ze ste im to nepovedali to je fakt uplne mimo
@anonym_autor podľa mňa mu je trapne že máte veľké deti a že teraz si otehotnela.. a veci nechystás žiadne?
@anonym_autor to kde hľadáte tých chlapov? Co jeden príspevok, to horšie.

Po tom co pises ma tiez napadla milenka🧐. Alebo mal proste ine plany. Ak by sa dozvedela ze si tehotna… mozno potrebuje cas aby si to dovtedy premyslel, ze co urobi. Netajila by som uz ani den. Ani detom. To dietatko rastie v tebe, piaty mesiac je az az. Mas pravo to povedat komu chces a kedy chces. Drzim palce ✊