Muž sa nechce vysťahovať z domu,a ko ho môžem donútiť?
Ahojte viete mi poradiť co mam robiť keď sa nechce muž vysťahovať s domu ale nechcem ho tu nechcem ho nikdy už..... Proste rozvod chcem a nechce ísť preč nasilu
a nejde zrušiť nájom ? Ak je to takto tak sa odsťahuj ty...
@ketrinka2017 tak aký rozvod chceš, keď nie si vydatá?
perla za perlou,,za chvilu aj nahrdelnik z toho bude
Máš to ťažké, ale či sa ti ho podarí vysťahovať, pochybujem keď on dobrovoľne odísť nechce
@ketrinka2017
Sorry, ale normálne som sa pobavil, postup:
1. Ak je byt tvoj, alebo sama platíš nájom, vezmi mu kľúče.
2. Ak by mohol mať duplikát, vymeň aj zámok.
3. Ak by si mala strach, že ťa napadne, vyhrážky a pod.... nájdi si športovca a požiadaj ho o súčinnosť.
Každopádne mu osobné veci vylož pred dvere, aby vedel, že to myslíš vážne.
A neboj sa, nie je to koniec sveta, ALE nový začiatok.... Ahoj.
Ak sa nechce odstahovat on,tak sa odstahuj ty...
@mogaa lebo nemám kam ísť ved
@stela01 ved nemám kam ísť, papať mame samozrejme jak by sme potom zili
Neviem prečo sa do mňa navazate... Nechám to tak nebudem sa rozčuľovať mam žalúdočné problémy zo stresu...
@ketrinka2017 vždy je kam ísť , pred tým si tiež tvrdila ze nemáš kam a hľadalo sa ti tu ubytovanie pre slobodne matky .
A vidíš odrazu si vydatá a bývaš v podnájme .
@stela01 vydatá nejsom písala som to
V živote sa nechcem vydať, lebo chlapom neverím..... Síce som mala 2 priateľov a to prvého od 17vrokov ale proste neverím a nechcem už nikdy vážny vztsh
@ketrinka2017 ved tu si pisala, ze ste poziadali o rozvod... tak nerozumiem🤷♀️... Ci to bola iba ziadost o rozchod - nie o rozvod? Ci ste sa teda rozviedli a uz ste len frajeri? Ale tu zasa pises, ze by si sa v zivote nevydala, ze si mala iba dvoch frajerov... Ved to nema ani hlavu, ani patu 🤦♀️ Neviem ci som teda ja nechapava, alebo co?
Ze si to iba vymyslas, tuto na pobavenie verejnosti? 😃
Tragédiou je, že autorka má dieťa a to musí toto s ňou prežívať. Raz tu pridala veľmi nešťastný oridoevok. Už vtedy jej veľa dievčat radilo, nech vyhľadá odbornú pomoc aspoň kvôli dcére. Bohužiaľ, zdá sa, že sa nič nezmenilo k lepšiemu :(

no,ak je pisana na oboch,tak asi vela neporiesis...ma take pravo ako aj ty....