icon

Muž si vypisuje s inou

bubo103
15. nov 2022

Zdravím. Chcela by som poznať váš názor aj keď 90% z váš bude isto aby som odišla. Hlavne by som chcela vedieť ,čo urobili ženy v mojej situácii
S priateľom sme 5 rokov mame skoro 2rocnu dceru .
Keď bola dcera malinka som ho tiež videla si vypisovať ale sám to ukončil bol pokoj. Teraz mesiac dozadu zase začal. Čakala som ,že to opäť ukončí ale priam opak ,zintenzívnuje sa to a ani sa tak nesnaží už schovávať. Stretávať sa isto nestretavaju. Dnes večer keď dám malu spať chcem si to vyriešiť. Len by som chcela vedieť, čo urobili ženy v mojej situácii.

Strana
z2
sima338
15. nov 2022

a to s kým si píše, že tej dotyčnej stačí, keď si len už xy mesiacov len vypisujú? A aj vieš čo si píšu? Si si istá, že si ,,len" píšu?

sima338
15. nov 2022

@wheel jej by si si čudovala, že to robia aj muži okolo 40-50, úspešní, vzdelaní, bohatí a takí, na ktorých by si to netipovala...videla som niekoľko takých prípadov. Na druhom konci býva väčšinou nejaká mladá študentka, ktorá mu tie vypisovačky žerie...

zmrzlinka2021
15. nov 2022

@bubo103
Nebola som v takejto situacii, le mozno si poloz otazku sama sebe, ci si schopna mu doverovat. Je mi to luto, ale clovek, co niekoho lubi, tak to dokazuje aj svojim spravanim a toho druheho nezranuje. Tvoj priatel vsak ta nelubi, nevazi si ta a riskuje, ze ta strati a je mu to docela aj jedno.

Napis ako si potom po vasej debate dopadla.

katkati
15. nov 2022

Vo väčšine prípadov to neskončí iba pri písaní.

modrykonik33
15. nov 2022

.

mandzula
15. nov 2022

@wheel to, ze o tom nevies, neznamena, ze sa to nedeje.

mandzula
15. nov 2022

@bubo103 len tolko, ze keby ta naozaj lubil, nebude riskovat, ze o teba pride.

bubo103
autor
15. nov 2022

@miadi on ma roboty až až. Mame hospodárstvo tam je cele dni chodí domov teraz okolo 5poobede a to zas nemôžem povedať len sa naje a je s malou aj ju dáva spať. Každú nedeľu mame rodinný deň, keď sa nám nedá ísť niekde na výlet aspoň na prechádzku ideme . Ja fakt neviem načo je to dobre

panelacikova
15. nov 2022

@7lenka11 tvoj muž mal techtle mechtle s kolegyňou, stále s ňou pracuje a ty s ním čakáš dieťa? držím ti veľmi, veľmi palce....

betulinka1
15. nov 2022

@wheel plne suhlasim. Asi ma vela voľného casu. Som rada, ked sa stiham venovat partnerovi popri detoch a praci, nie to este venovat svoj cas vypisovanim denno denne s niekym pocas dna. Tiez ked to tu citam, tak sa cudujem ako to stíhajú.

panelacikova
15. nov 2022

@betulinka1 niektorí idú na zoznamky preto, že doma im niečo neklape. a dlhodobo. vôbec sa nad tým ja osobne nepozastavujem. akurát je rozdiel, ak sa o tom nehovorí (čo je asi autorkin prípad) a rozdiel, ak má jeden z páru dlhodobo snahu problémy riešiť a druhý má v paži. potom sa niet čomu čudovať... aj keď má človek 50, no a? množstvo párov (súčasných) 50-nikov zisťuje, že zostávali spoločne iba kvôli deťom a majetku. takže ja osobne v tom nevidím nič ojedinelé, že aj 40-50 ročný človek hľadá niečo, čo by mu vyhovovalo. a mnohí aj nájdu... netreba súdiť, keď človek nie je v koži toho druhého 🙂

betulinka1
15. nov 2022

@panelacikova nesudim iba tomu nerozumiem. Ked viem napisat cudziemu, kazde rano ahoj ako sa mas a pocas dna sa o cloveka zaujímam, vypisujem si s nim, tak to radsej napisem partnerovi aby som vztah udržovala a mal pocit, ze sa o neho zaujímam. Kazdemu priemerne inteligentnému človeku co zacne s vypisovanim, musi byt jasne, ze sa nejaky vztah vytvorí, nakolko neriešite bezne problemy domacnosti, nákupu, upratovania, kto vyberie deti a pod.. preto su tie internetové vypisovania, take lákavé a dokazu cloveka strhnúť od skutočnej reality bežných problémov. Ak uz nemam zaujem o svojho partnera, tak mu to poviem, lebo vypisovanie na internete žiadnemu vztahu nepomoze, skor naopak.

panelacikova
15. nov 2022

@betulinka1 súhlasím, len ty píšeš veci ohľadom udržiavania, oživovania vzťahu, "pripomínania" sa, že si tu, si tu pre neho a on pre teba. to je OK, to je v poriadku. ale sú ľudia, ktorí zažili, že sa snažili partnerovi akokoľvek vysvetliť, čo ho trápi, čo mu vadí, čo by mohol zmeniť, čo by mohli zmeniť spoločne... ale žiadna odozva. a vtedy zájdu aj na takéto stránky, aby našli pochopenie, aby sa vykecali. no a niekedy je z toho potom viac. ba dokonca až natoľko viac, že zistia, že s tou druhou/druhým mu/jej je lepšie, než doma. 🙂 takto to bolo myslené z mojej strany.

7lenka11
15. nov 2022

@panelacikova dakujem.. ale myslim si, ze za 10 rokov poznam svojho muza a viem si vyhodnotit, ci s nim mam alebo nemam byt.. kazdy z nas spravil vo vztahu nejaky preslap, odpustili sme si a zacali odznova.. ja zase nepatrim medzi hysterky, ktore na muza nablacia, zbalia si kufre a placu u rodicov do vankusa.. veci riesime napriamo, z oci do oci a pozname slovo dovera.. ak by sa co i len raz ukazalo, ze urobil dalsi preslal, bola by to konecna..
Dalsia vec je realna fyzicka nevera a na druhej strame par whatsappovych sprav ci akoze silackych reci..

panelacikova
15. nov 2022

@7lenka11 ja som to myslela úprimne, nie ironicky. ak je to presne tak, ako píšeš a veríš tomu a reálne si tvoj muž tvoju dôveru zaslúži, pretože sa "poučil", tak blahoželám. ja som ale človek, ktorý by už neveril. obzvlášť, ak má tú ochechulu denno-denne na očiach v robote. no bohužiaľ. tým nepíšem, že tvoj muž ťa klame. píšem, že ti veľmi držím palce, aby to tak naozaj bolo a aby to bolo za vami, ako sa hovorí. mne by to ale aj vadilo, že pracuje aj naďalej tam, kde mal niečo s kolegyňou. pretože, ruku na srdce. vidí, stretáva sa denne v práci s kolegyňou, nič s ňou nemá, ale cez whatsapp má silné reči? naozaj? keby šlo o úplne cudziu ženskú kdesi 100 km ďalej, ešte by som tomu uverila. ja mám niekoľko kolegov - mužov. ani vo sne by mi nenapadlo vypisovať im (alebo im mne) nejaké stupídne "silácke" správy cez WA. viem si také správy predstaviť len v situácii, že už medzi nami k niečomu došlo... no ale, to sú moje skúsenosti a ja mám "len" 45 rokov a odžitých (reálne aj v tvrdých podmienkach) "len" 25 rokov....

kiki234
15. nov 2022

Ja by som mala par otazok. V prvom rade ako si dnes dopadla, lebo si sa s nim cgcela porozpravat a druha ako vies ze si s niekym pise. Mne sa to nestalo ale ak by som si ja s niekym pisala bud by som sa to snazila utajit teda muz by sa mi musel hrabat v telefone, alebo opak postarala by som sa aby to videl, aby sa bal a aby zacal konat a snazit sa. Ktory pripad ste vy? Hned prve ma napadlo ze si zaloz nejaky ucety napis mu a hned zistis co vlastne hlada a chce.

paulinka17
16. nov 2022

No čo ti povedal?

bubo103
autor
18. nov 2022

Taaaak, mame to vyriešené. Všetko je v poriadku fungujeme ďalej😍

princeznaaa12345
19. nov 2022

Trochu sa rozpíš. Čo ti povedal?

bubo103
autor
19. nov 2022

@princeznaaa12345
No takto na začiatok ja som mala aj problém ,že je malo sexuálne aktívny ( ale to od začiatku)
Proste večer dal malu spať sadli sme si do obývačky a som mu povedala ,že sa ideme rozprávať. Proste som sa ho spýtala, čo ide byť s nami . On ešte nechápal tak sa spýtal, čo čo ide byť s nami ,ako to myslíš? Tak som mu povedala ,že viem ze si s niekym píše a on ze nie tak som mu povedala ze som v pondelok videla pusinky v mobile , potom sa doňho usmieval a písal si . On ze si s nikým , že ale vie co myslím, ukázal mi to . Áno hanbila som sa ako pes 🤣 bol to ako na fb bývajú tie screeny konverzácii frajerov ako jeden druhému vyzná lásku a ten druhy ho odbije. On to komentoval 🤦‍♀️ len On nemá fb ale dáku inú apku. A to ze si s niekym sem tam píše sú kamaráti, dal mi mobil ,že si ho môžem nechať dokedy chcem ak čakám ,že mu chodia záhadné správy. Sam mi otvoril sms , whatsapp, hovory nech si pozriem s kým si píše ( mal tam iba kamarátov) . Tak som sa ho pýtala, prečo je taky odmerany. Tak začal On rozprávať ( ma hospodárstvo) že tento rok je najhorší aký mal , dostal sa do dlhov a to ho trápi ale mne to nechcel hovoriť aby som sa netrapila tiež. Proste sa vyrozprával, čo ho všetko ťaží ( ostal úplne iný chlap) sám povedal ,ze mu je hneď lepšie keď o všetkom viem . Na to písanie potom povedal ,že by si s nikým nepísal, navo by to robil , opustiť a stratiť nás nechce a že určite by si somnou nebudoval náš domov keď by mal zajacie úmysly.
A tak Proste sme sa vyžalovali zo svojich pocitov , obom odpadol balvan zo srdca a spravili sme si krásny romantický večer 😊

princeznaaa12345
19. nov 2022

@bubo103 som rada, že to dobre dopadlo

katkazuz
20. nov 2022

@bubo103
Aj ja dom rada, že ste si to vysvetlili a želám vám všetko dobré 🍀
Vďaka, za záverečný príspevok- väčšinou sa človek nedozvie, ako sa príbeh skončil 😊

bubo103
autor
20. nov 2022

@katkazuz ďakujem krásne. Dúfam ,že takéto psychické záťaže už nebudeme mat 😊

Strana
z2