Muž veľmi nekomunikuje
Chcem sa s vami poradit a dopredu Vás poprosím, ze ak nemusíte, nepíšte mi nech sa rozvadzam..Chcem len radu a ako to mate vy nech mam prehlad. Manzel podniká, ma pracu a pravdaze aj zamestnankyne, je naozaj cele dni prec a su dni kedy som s tým v pohode ale napríklad velakrat sa stane ze ide pre zamestnankynu domov a berie ju do.prace aj z prace, pravdaze s každým jedným ma priateľské vzťahy.
A jednoducho ked sa ho opýtam ze ci bol pre nu alebo ze prečo ju nosi, tak vidim ze je naštvaný. A pritom nepýtam sa to v zlom, len keďže ja som doma na materskej a stále sama s detmi, rada by s vedela ked napríklad takto niekde ide. Naposledy som mu povedala preco mi nepovedal ze išiel pre nu a zobral ju nech nemusi chodit sama a odpoveď je ze on sa nikdy nikomu nepovedal ani to nebude robiť.. ked sa náhodou opýtam kro vola alebo kto píše, a to sa pytam fakt asi ked uz je na mobile niekolko minút a nekomunikuje, tak zas nervy ze on sa ma to nepyta..pritom je to zial moj zlozvyk, casto mu pise len kamoš ale ja by som tak rada vedela tiez co je vo svete aj mimo domu.. a začali mu vadiť teraz aj otázky ze aké má dnes plány, kedy dojde domov alebo kde ide ked niekam ide :D prosim zeny, vy sa taketo veci svojich mužov nepytate? Vasi chlapi to tiez berú tak strašne ak sa pýtate? Ja niesom extra žiarlivý typ, ja beriem ze v každej práci su mladé baby, ja som mala tiez kolegov predtým ale ja s s mužom o o nich pokrcala..ze co majú nové, čo hovorili a tak..
Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.
@anonym_e5bac3 ty si fakt isla s chlapom, ktorý mal doma zenu po porode a novorodenca? A ze ked nedas ty tak da ina? Takze bez zavahania, rovno si isla za matrac a predbehla vsetky ostatne 😝
Uplne dno si uspesne prerazila, velmi ti zelam aby sa ti stalo to iste.
@anonym_autor Ale no tak, snad nie si taka naivna, ze ma ciste svedomie, ked mu taketo otazky vadia... Vsak zijete v manzelstve, preco ho preboha vytaca aj obycajna otazka, co ma v plane dnes robit? Si asi pomylil slobodny zivot... Je povinny sa vo zvazku manzelskom spravat ako manzel, z coho vyplyvaju aj nejake povinnosti a byt zodpovedny chlap za rodinu a nie sa spravat ako 18 rocny pubertak, co si moze robit co chce a s kym chce. A jasne, ze on sa vas to nepyta, lebo nerobite nic, preco by on mal mat podozrenie a len sedite na materskej doma a starate sa o deti, domacnost a jeho zadok, ked uraci dojst domov. Tu by pomohla jednoznacne manzelska poradna a jasne nastavena hranice, co ste a nie ste ochotna tolerovat.
@anonym_autor aj ja chcem takeho šefa, čo mi bude robiť osobneho šofera. Možem poslať životopis Tvojmu mužovi do firmy?
Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.
@anonym_e5bac3 Nie puritanky, ale zeny co nemaju na rozdiel od teba vyoperovanu chrbtovu kost... Neziskala si nic, len si rozbila jedno manzelstvo... Ani ako chlapa do buducnosti ho nemas, prisla si o robotu a vsetci vo firme vedeli, ze si kur.a a teraz to vedia aj vsetci na modrom koniku 🤣.
@anonym_autor ten tvoj je pri každej príležitosti preč z domu, má pred tebou tajomstvá a ked sa pýtaš, veľmi sa vytočí a ty sa zamýšľať, kde robíš chybu??
Ty nikde, len on ťa dostal do stavu, že ju hľadáš v sebe
Je normálne, že partneri komunikujú. Že sa aj niečo opýtajú. Že vedia aspoň zhruba o kolegoch toho druhého..
Ešte sa zubami nechtami držís toho, že ste ok a vzťah vám funguje.
Chápem, je ťažké priznať si, že sa deje prúser..
Ale na tvojom mieste si pomaly chystám back up plan - ako prežiť sama s deťmi.. nehovorím, rozved sa hneď a zaraz, to nie. Hovorím, že u vás niečo "smrdí" a tak buď radšej pripravená ako potom paralyzovaná, ak niečo.
A keď budeš pripravená zniesť aj jeho prípadný odchod, posad si ho a porozprávaj sa s ním. Bez vycitiek, vecne, ale trvaj na tom, že si musíte veci vyjasniť.
@anonym_e5bac3 vieš, že si úbohá? Snáď sa tebe raz nestane to iste
@anonym_fdd127 ja dufam,že ano. Ale nie z pomsty ale kvoli lekcii a zchopnosti pozrieť sa na taku situaciu očami tej manželky. A verim,že trestom samotnym je v tomto pripade uz len ten myslienkovy kolotoč v hlave - ja sama som to robila, isto je taka ďalšia niekde čo to bude robiť. Lebo tak to chodí, taky je život. Všakže?
@anonym_e5bac3 ja byť tou manželkou tak Ti paradoxne poďakujem. Lebo si jej nechtiac ukazala akeho blbečka ma doma. Možno si jej zachranila život. A hlavne kopec času ktory by s nim stratila. Lebo ženy sa zvyčajne trapia a užieraju kvoli takym hňupom s akym si travila čas.
@anonym_autor zatvaraš oči pred tym ako to doma mate. Ale chapem Ťa. Ja som to citila podobne. Keď si na MD tak riešiš prežitie seba a dieťaťa z hľadiska zdrojov. Emocie tlačiš bokom. Preto sa snažiš ostať navonok pokojna a nad vecou. Lenže tymto si len trapenie ukladaš v sebe, vinu prenašas na seba a predlžuješ "Polčas rozpadu"
@anonym_e5bac3 ja byť tou manželkou tak Ti paradoxne poďakujem. Lebo si jej nechtiac ukazala akeho blbečka ma doma. Možno si jej zachranila život. A hlavne kopec času ktory by s nim stratila. Lebo ženy sa zvyčajne trapia a užieraju kvoli takym hňupom s akym si travila čas.
@romiada s jeho manželkou som neskôr chodila aj na kávu a ako sa ukázalo, ona tiež niekoho mala. Žiadne trápenie z jej strany nebolo. On sa o deti stará, berie si ich, dokonca keď je ona na dovolenke s frajerom, tak on je u nej doma s deťmi. Ani na neho sa nehnevá, ani na mňa. A áno, bolo to niečo v zmysle, že ďakuje, že sa ho zbavila 🤣 Mne je absolútne jedno, kto si čo myslí, ale realita je taká, že veľa manželiek nevie, koho majú doma. Tak ako veľa mužov nevie, aké ženy si vzali. Napr. môj muž, pre neho som dokonalá, anjel, verná, nech si to myslí aj naďalej, muž je super ale v sexe nie je, takže načo sa mám trápiť aj ja. Keď jemu sex nechýba a vydrží 2-3 minúty, mám ja trpieť? A tak isto to majú muži, ktorí majú doma ženy, ktoré sex nechcú alebo nepotrebujú, čo si budeme klamať, zasunú inde a život ide ďalej. S tým mužom som dodnes v kontakte, ale keďže ja už bývam niekde inde, nestretávame sa, už mám iného ženáča na svoju zábavu.
@anonym_e5bac3 novorodenca mal doma ? a ty si s nim sexovala ? fuha, a mohla si pokojne spavat ? :( ja by som nemohla pokojne spat.
@romiada s jeho manželkou som neskôr chodila aj na kávu a ako sa ukázalo, ona tiež niekoho mala. Žiadne trápenie z jej strany nebolo. On sa o deti stará, berie si ich, dokonca keď je ona na dovolenke s frajerom, tak on je u nej doma s deťmi. Ani na neho sa nehnevá, ani na mňa. A áno, bolo to niečo v zmysle, že ďakuje, že sa ho zbavila 🤣 Mne je absolútne jedno, kto si čo myslí, ale realita je taká, že veľa manželiek nevie, koho majú doma. Tak ako veľa mužov nevie, aké ženy si vzali. Napr. môj muž, pre neho som dokonalá, anjel, verná, nech si to myslí aj naďalej, muž je super ale v sexe nie je, takže načo sa mám trápiť aj ja. Keď jemu sex nechýba a vydrží 2-3 minúty, mám ja trpieť? A tak isto to majú muži, ktorí majú doma ženy, ktoré sex nechcú alebo nepotrebujú, čo si budeme klamať, zasunú inde a život ide ďalej. S tým mužom som dodnes v kontakte, ale keďže ja už bývam niekde inde, nestretávame sa, už mám iného ženáča na svoju zábavu.
@anonym_e5bac3 Ale prosím ťa, prestaň si vymýšľať. Žiadneho manžela nemáš, preto lovíš v tak plytkých vodách.
@anonym_e5bac3 Ale prosím ťa, prestaň si vymýšľať. Žiadneho manžela nemáš, preto lovíš v tak plytkých vodách.
@anonym_48e48d Ale no tak, koľko vydatých žien tu z MK má milenca? ja viem minimálne o 3 ženách z MK, dokonca viem aj s kým spávajú. Tak isto ako ženatí alebo zadaní muži, čo sa tu hrajú na "pravých" mužov, majú milenky tu z MK. To je fakt. A je mi jedno, čo si myslíš, mám muža a dokonca s ním mám aj deti, ale keďže sex mám veľmi rada, nemám problém byť milenkou ženatému, ktorému žena nedá doma to, čo mu dám ja.
@anonym_e5bac3 zas zámerne provokuješ a vyvolávaš konflikty, aby si na seba upozornila??
Založ si svoju diskusiu a prestaň tu trolovať, dúfam, že si ťa viac ľudí zablokuje, lebo diskusia sa bude uberať úplne iným smerom a autorke to nepomôže.
@anonym_48e48d Ale no tak, koľko vydatých žien tu z MK má milenca? ja viem minimálne o 3 ženách z MK, dokonca viem aj s kým spávajú. Tak isto ako ženatí alebo zadaní muži, čo sa tu hrajú na "pravých" mužov, majú milenky tu z MK. To je fakt. A je mi jedno, čo si myslíš, mám muža a dokonca s ním mám aj deti, ale keďže sex mám veľmi rada, nemám problém byť milenkou ženatému, ktorému žena nedá doma to, čo mu dám ja.
@anonym_e5bac3 Syfilis?
@anonym_e5bac3 prečo si potom s ním? Keď Ti na to pride že nie si ten verny dobry anjel, vykastruje ho to. Toho dobrého muža. V podstate mu nedavaš šancu byť tym dobrym mužom so všetkym čo k tomu patrí ,nie? Ja by som s mužom bez dobreho sexu byť nemohla. Lebo tam sa najviac odraža ako Ťa partner vníma, počuva, uči sa s Tebou, o Tebe.
@anonym_e5bac3 pokojne neveru zľahčuj.
Pravdou je, že to nemoralne.
Ale aj to, že každý máme hranice niekde inde.
Viem, že sme ludia a ti sú omylni, ale dlhodobo podvádzať partnera si jednoznačne vyžaduje určité mentálne nastavenie.
Lebo cloveku s upratanymi prioritami a rešpektom k partnerovi, by bolo z neho samého zle. Toľko klamstiev, zavádzaní..
Chcela by si ty, aby teba partner dlhodobo v niecom klamal?
@anonym_autor otravujú ho tvoje otázky, on sa spovedať nebude, veď zbaľ deti, kým bude v práci, urob si víkend u rodičov a jemu to neoznám. Keď vás náhodou bude zháňať, tak mu povedz, že ty sa spovedať nikomu nebudeš, a nech sa ťa nepýta každú volovinu, čo nevidí, že si s deťmi odišla? nastavenie zrkadla sa to volá, keď pán manžel odmieta komunikovať, tak snáď takýto čin ho zobudí
@anonym_autor otravujú ho tvoje otázky, on sa spovedať nebude, veď zbaľ deti, kým bude v práci, urob si víkend u rodičov a jemu to neoznám. Keď vás náhodou bude zháňať, tak mu povedz, že ty sa spovedať nikomu nebudeš, a nech sa ťa nepýta každú volovinu, čo nevidí, že si s deťmi odišla? nastavenie zrkadla sa to volá, keď pán manžel odmieta komunikovať, tak snáď takýto čin ho zobudí
@anonym_baad62 Len aby sa tomu este nepotesil. Podla toho, co pise autorka, tak asi aj ano😃
Deti chcel aj manzel? Alebo si chcela "dopriat" surodenca? Zapajal sa do rodinneho zivota aj pri prvom dietati, alebo uz vtedy utekal od rodiny do prace? Mnohym ludom, nielen chlapom, lezie na nervy domacnost s vycerpanou manzelkou a neustale vrestiacimi detmi. Chcu mat aj svoj dospelacky zivot, randenie, kultura, sex. Ak ma niekolko rokov za sebou doma len plienky a krik, tak uteka z domu. Nie jazdeho nadchynaju male deti a starostlivost o ne.
@anonym_e5bac3 prečo si potom s ním? Keď Ti na to pride že nie si ten verny dobry anjel, vykastruje ho to. Toho dobrého muža. V podstate mu nedavaš šancu byť tym dobrym mužom so všetkym čo k tomu patrí ,nie? Ja by som s mužom bez dobreho sexu byť nemohla. Lebo tam sa najviac odraža ako Ťa partner vníma, počuva, uči sa s Tebou, o Tebe.
@romiada Lebo máme deti, preto som s ním. A neboj nevykastruje ho to. On sám mi povedal, že keď mám málo sexu, mám si nájsť milenca. Toho mám ale on o tom vedieť nemusí a aj keď sa to dozvie, tak mu len zopakujem jeho slová. To je v podstate jedno, my sme spolu už 15 rokov a sme na seba zvyknutí, nehádame sa, máme pokojné a kľudné manželstvo, voľnosť, slobodu, nekontrolujeme jeden druhého. Máme plno zážitkov s deťmi, chodíme kade tade, deti ho milujú a ja ho mám rada tiež. Doma nemusí prstom pohnúť, kľudne sa môže v záhrade kúpať v bazéne, ja mu tam ešte aj pivko prinesiem. Som dobrá manželka a to, že ma sexuálne uspokojuje niekto iný, zo mňa zlého človeka nerobí. Proste je to tak, ako to je. A nie, nie som s ním lebo nemám kam ísť alebo nemám financie, všetko, čo máme, sme si vybudovali spoločne a po pravde, mne sa takýto život páči. Doma idylka, kľud a pokoj, mimo domu adrenalín, vzrušenie.
@romiada Lebo máme deti, preto som s ním. A neboj nevykastruje ho to. On sám mi povedal, že keď mám málo sexu, mám si nájsť milenca. Toho mám ale on o tom vedieť nemusí a aj keď sa to dozvie, tak mu len zopakujem jeho slová. To je v podstate jedno, my sme spolu už 15 rokov a sme na seba zvyknutí, nehádame sa, máme pokojné a kľudné manželstvo, voľnosť, slobodu, nekontrolujeme jeden druhého. Máme plno zážitkov s deťmi, chodíme kade tade, deti ho milujú a ja ho mám rada tiež. Doma nemusí prstom pohnúť, kľudne sa môže v záhrade kúpať v bazéne, ja mu tam ešte aj pivko prinesiem. Som dobrá manželka a to, že ma sexuálne uspokojuje niekto iný, zo mňa zlého človeka nerobí. Proste je to tak, ako to je. A nie, nie som s ním lebo nemám kam ísť alebo nemám financie, všetko, čo máme, sme si vybudovali spoločne a po pravde, mne sa takýto život páči. Doma idylka, kľud a pokoj, mimo domu adrenalín, vzrušenie.
@anonym_e5bac3 dik za odpoveď.
To že odvezie kolega je ok, aj ja som odviezla x-krat kolegu, kolegyne, aj mňa odviezli
Môj muz tiež odviezol, nemáme problem pomôcť človeku ak to potrebuje a nezneužíva
Ale to, že s tebou nerozpráva by mi vadilo.My preberieme všetko čo bolo v praci, môj muz je komunikatívny.Nezniesla by som chlapa čo čuší a ma ma na haku.
Keď mu niekto volá a píše povie kto to je, keď nemôže pozrieť povie mne
U vás nefunguje zaklad vztahu a to je komunikácia
Ako potom riešite problémy?
Tiež je ticho, oduje sa a ignor?
@anonym_e5bac3 Chudera.
@anonym_autor Je to smutné, ale sú ľudia, ktorí oveľa viac empatie prejavujú cudzím ľuďom ako svojim blízkym. A nepochopia nikdy ako si tým ničia vzťahy v rodine.
@anonym_c5645c
@anonym_48e48d
@danieli
Nie, ja som v tom čase mala doma muža tiež. Lenže aj mne chýbalo vzrušenie, adrenalín, dobrodružstvo. A doteraz o tom môj muž nevie. A kľudne si myslíte, čo chcete, hráte sa tu na voňavučké a samé neviete, čo doma máte a tak isto viem o určitom počte žien tu z MK, ktoré majú milencov a dokonca niektoré aj mužov ženatých odtiaľ z MK.
@anonym_e5bac3 idem si teda dat sprchu nech som vonavucka naozaj
@anonym_autor to akože kolegyni neide autobus či doprava? Veď ak by on po ňu nechcel ísť, došla by sama do práce. U nás by sa také netolerovalo. My sme v práci spolu na firme, nemáme ďalších zamestnancov, ale ak ide niekam, tak mi zavolá, kde už čo, čo vybavil, čo kúpil, spýta sa či v práci všetko ok. Dokonca aj ked čaká u doktorky mi napíše z čakárne, koľko je tam ľudí, či sa zdrží...Všetko je o komunikácii. Inak pokiaľ by kolegyňa bola nejaká teta, čo jej dobre padne, ak ju šéf vyzdvihne aj odvezie, vôbec by ma to netrápilo. Veď sa prejdi do práce v rámci prechádzky s bábätkom, uvidíš reakcie kolegýň. Možno je všetko v norme.Zmenil svoje správanie k tebe? Rozvádzajú sa ľudia z vážnych a položených dôvodov. Ty nemáš prečo a máte dieťa. Ak všetko doma funguje, nerieš to nejako.

@anonym_c5645c
@anonym_48e48d
@danieli
Nie, ja som v tom čase mala doma muža tiež. Lenže aj mne chýbalo vzrušenie, adrenalín, dobrodružstvo. A doteraz o tom môj muž nevie. A kľudne si myslíte, čo chcete, hráte sa tu na voňavučké a samé neviete, čo doma máte a tak isto viem o určitom počte žien tu z MK, ktoré majú milencov a dokonca niektoré aj mužov ženatých odtiaľ z MK.
@anonym_e5bac3 Tak to si ešte väčšia chudera než som si myslela 😘