Muž veľmi nekomunikuje
Chcem sa s vami poradit a dopredu Vás poprosím, ze ak nemusíte, nepíšte mi nech sa rozvadzam..Chcem len radu a ako to mate vy nech mam prehlad. Manzel podniká, ma pracu a pravdaze aj zamestnankyne, je naozaj cele dni prec a su dni kedy som s tým v pohode ale napríklad velakrat sa stane ze ide pre zamestnankynu domov a berie ju do.prace aj z prace, pravdaze s každým jedným ma priateľské vzťahy.
A jednoducho ked sa ho opýtam ze ci bol pre nu alebo ze prečo ju nosi, tak vidim ze je naštvaný. A pritom nepýtam sa to v zlom, len keďže ja som doma na materskej a stále sama s detmi, rada by s vedela ked napríklad takto niekde ide. Naposledy som mu povedala preco mi nepovedal ze išiel pre nu a zobral ju nech nemusi chodit sama a odpoveď je ze on sa nikdy nikomu nepovedal ani to nebude robiť.. ked sa náhodou opýtam kro vola alebo kto píše, a to sa pytam fakt asi ked uz je na mobile niekolko minút a nekomunikuje, tak zas nervy ze on sa ma to nepyta..pritom je to zial moj zlozvyk, casto mu pise len kamoš ale ja by som tak rada vedela tiez co je vo svete aj mimo domu.. a začali mu vadiť teraz aj otázky ze aké má dnes plány, kedy dojde domov alebo kde ide ked niekam ide :D prosim zeny, vy sa taketo veci svojich mužov nepytate? Vasi chlapi to tiez berú tak strašne ak sa pýtate? Ja niesom extra žiarlivý typ, ja beriem ze v každej práci su mladé baby, ja som mala tiez kolegov predtým ale ja s s mužom o o nich pokrcala..ze co majú nové, čo hovorili a tak..
@anonym_autor noo, moja milá, keď sa nechceš rozvádzať, tak mu nelez do kapusty a toleruj mu to naďalej. Musíš si dupnúť a nastaviť hranice. Odtiaľ potiaľ. My s manželom veľa komunikujeme, veľa sa pýtame, podporujeme a veľa veci si nebudeme tolerovať, také, že kavičky s kolegyňami a ja s kolegami, žiadne súkromné správy s opačným pohlavím, žiadne vozenie z bodu A do bodu B by u nás neprešlo. Ale tak to máme od prvého dňa.
@anonym_autor to vyvazanie kolegyn je naozaj nestandardne a riadne by mi vadilo. Takisto by mi vadilo keby som nevedela kedy pride domov. Ale neviem co ine Ti ostava ako to tolerovat kedze si v nevyhodnej pozicii na materskej s detmi?
napisala som kolegyn ale myslela som podriadenych; je to podla mna nestandardne spravanie nadriadeneho. Neuteka z domu prec od teba a deti?
Tiez nechapem, co ma co vyvazat zamestnankyne-oni su chrome, byvaju na lazoch na konci sveta alebo nieco podobne? Nevravim, ze je to podozrive, ale on nema co ine robit? Napr.venovat sa detom, manzelke, robit nieco v domacnosti, atd.? Nejaky je nervny. To je hadam normalne, povedat zene, kam idem, kolko tam budem atd.
napisala som kolegyn ale myslela som podriadenych; je to podla mna nestandardne spravanie nadriadeneho. Neuteka z domu prec od teba a deti?
@anonym_4a0132 Tiez si myslim, ze je to jeden z tych, co si urobili deti "lebo sa to patri", ale dalej to nedomyslel😐
Ejha. Túto to zaváňa skôr neverou. Neviem prečo vozi podriadrnu? Nechcem byť zlá. Ale..... Vieš.. Môj tiež vozíl kolegynu do prace a zrazu sup majú dve deti. D s tou kolegyňou a už sú aj zobrati. Takže tak. Ja by som tomu nič neverila asi neviem divne. Ale len ten čobniečo skryva sa hneď jeduje ze co píše s kým. Nie si stíhačka len mu neveríš dostatočne. Ja tiež som neverila až som prišla na to ze zlata kolegyňa už čaká bábätko no aké milé ze
@anonym_4a0132 Tiez si myslim, ze je to jeden z tych, co si urobili deti "lebo sa to patri", ale dalej to nedomyslel😐
@luccys nejak doma žena doma na materskej ako sa ma on super. Robí si co chce a tak
@anonym_autor Take ze priatelsky pokec po praci s mojim muzom o tom co bolo a tak by sa neudial. To by som musela z neho tahat a myslim ze vela muzov to ma take, ze ked pridu domov, nechce sa im rozpravat o praci. Takze to by nebolo podozrive ani cudne a ak potrebujes pokecat s dospelakom na materskej snaz sa najst kamosku.
Ale to vozenie kolegyn je uplne cez ciaru. Jednak je to nevhodne a jednak obera vasu rodinu o cas straveny s nim. On ho radsej stravi s kolegynou v aute ako s vami. No to by ma velmi nastvalo.
Ja som spoznala mojho muza v praci. Zacalo to tak ze sa ponukol ze ma odvezie domov.
Je mi luto ale to je velmi podozrive. To mu netoleruj.
Cucham neveru..
Isto doma ani prstom nepohne,vsetko je na tebe ved si na md,ze??A potom to takto dopada.
@anonym_autor jaaaaj katastrófa s týma luďma… Kamoš dvorí žene čo robí to isté čo tvoj muž, a je im to jedno. Klidne pred ním volá s chlapma, píše im, stretáva sa sníma. Keď sa spýta na to, tak ona mu povie, dokonca aj keď sa nepýta, povie mu idem s tým a tamtým. Já by som to tiež tak robil, len som taký nesympatický že by o mňa žena ani bicykel neoprela. Ale teóriu mám ako majú takéto veci fungovať. Já by som nebol. Však čo išla si, tak si išla.
Vy aj takto ešte normálne fungujete? Z popísaného pôsobíš ako keby si v domácnosti bola už trošku navyše. Normálne to veru určite nie je.
Možno si za stíhačku, aj keď si to neuvedomuješ a svojimi otázkami to original nemyslíš ani zle. Neviem... Manžel bol vždy taký či je taký len isté obdobie?
Vy aj takto ešte normálne fungujete? Z popísaného pôsobíš ako keby si v domácnosti bola už trošku navyše. Normálne to veru určite nie je.
Možno si za stíhačku, aj keď si to neuvedomuješ a svojimi otázkami to original nemyslíš ani zle. Neviem... Manžel bol vždy taký či je taký len isté obdobie?
@anonym_190476 Mne pride ze sa vsemozne snazi nebyt za stihacku. Ze ved ona je v pohode s tym ze muz vozi cudzie zeny domov z prace, len aby nebola za stihacku.
Tak nepytala by som sa ho kto mu pise, tie ostatne otazky su v pohode. Asi pred tebou nieco taji.
Musela by si sa viac rozpisat ako to u vas doma funguje, lebo takto sa mi zda ze tato nekomunikacia je len mala casy vsetkych problemov.
Ale tak su ludia co neziarlia,ani trochu to nedaju na sebe poznat,aj ked mozno vnutorne ziarlia.A zase ten druhy to moze brat,ved jej/jemu to je jedno.Laska zhasla.
No z popisu mi pride, ze sa k tebe sprava ako ku zamestnankyni, ktora je na prva na zozname, koho prepusti. Muzovi casto volaju z prace a sam od seba mi povie, kto volal a preco. Ak mu niekto pise a ja mam jeho mobil blizsie, tak mi normalne povie, nech pozriem, kto mu co pise.
A teda, mna uz niekolkokrat zviezol sef domov, ale ma to po ceste a vacsinou to bolo, ked riadne lialo alebo mrzlo.
Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.
Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.
@anonym_e5bac3 ono to vzruso a dobra nalada pravdepodobne chybala aj manzelke lenze ona bola doma s dvomi detmi ktore jej on urobil a starala sa o ne miesto toho aby to vzruso hladala niekde inde.. chrapun v tomto pribehu je hlavne on ale pokial ty nemas ani najmensie vycitky voci tym detom, ktorym si aj ty zobrala ucelenu rodinu a stabilitu tak je s tebou nieco v neporiadku a pravdepodobne by som vyhladala psychologa
Vozenie kolegyne by problém nebol, problém je ako je na teba podráždený, keď sa ho spýtaš. Väčšinou to tak pri nevere býva. Vlastná manželka ho začne dráždiť už svojím dýchaním. Nechápem, ak by bolo všetko v poriadku, odpovie ti normálne, nie? Kebyže sa so mnou môj muž takto baví, nepáčilo by sa mi to.
My sa rozprávame veľa. Píše mi z práce, pýta sa na deti, keď príde domov, pýta sa aký som mala deň a opíše mi ten svoj. Keď mu zazvoní telefón a ja som bližšie, povie nech sa pozrie kto volá alebo píše.
U vás to v poriadku nie je.
@anonym_e5bac3 Ja ťa chápem. Nemal o teba záujem nikto slobodný, pretože ten si hľadal ženu na úrovni. Ulakomil sa na teba ženatý frustrovaný chlap, ktorému by bolo jedno či máš tri oči alebo ti trčí penis z čela. Hlavne, že zasunie. A ty si ešte myslíš, že si bola niečím výnimočná 😂 Pritom si ťa nevybral lebo si ho očarila, vybral si ťa, lebo si bola jediná zúfalka, ktorá mu roztiahla nohy. Väčšinou, ak muž podvedie svoju ženu s milenkou, odsudzujem toho muža. Ale ak sa mu milenka neustále podsúva, aj keď má chlap doma dve malé deti, je u mňa tá žena spodina. A to si ty, to ako hrdo o tom rozprávaš, to je spodina.
@anonym_e5bac3 v skratke vysvetlene co sa deje v manzelstve, ked cas, ktory ma byt venovany detom a rodine je venovany inde, rozvija sa to, comu venujeme cas, ci ide o pestovanie rastlin, ucenie, vychovu, vztahy
Z jeho reakcii mi pride, ze on vie, ze robi nieco, co by nemal. Aspon v myslienkach, nie nutne naozaj. Ale vie, ze jeho motivacie nie su najcistejsie.
A preto je podrazdeny, ked sa pytas. Lebo to berie viac ako konfrontaciu, nez zaujem.
@anonym_e5bac3 karma je zdarma,nezabudni
@anonym_autor keď sa nechceš rozvádzať, tak drz hubu a suchaj nožičkami...
@anonym_e5bac3 vieš, že si úbohá? Snáď sa tebe raz nestane to iste
@anonym_e5bac3 v skratke vysvetlene co sa deje v manzelstve, ked cas, ktory ma byt venovany detom a rodine je venovany inde, rozvija sa to, comu venujeme cas, ci ide o pestovanie rastlin, ucenie, vychovu, vztahy
@anonym_c5645c
@anonym_48e48d
@danieli
Nie, ja som v tom čase mala doma muža tiež. Lenže aj mne chýbalo vzrušenie, adrenalín, dobrodružstvo. A doteraz o tom môj muž nevie. A kľudne si myslíte, čo chcete, hráte sa tu na voňavučké a samé neviete, čo doma máte a tak isto viem o určitom počte žien tu z MK, ktoré majú milencov a dokonca niektoré aj mužov ženatých odtiaľ z MK.
@anonym_e5bac3 vieš, že si úbohá? Snáď sa tebe raz nestane to iste
@anonym_ec5b06
@anonym_fdd127
😘
Mňa minule tiež viezol domov kolega, lebo mal cestu a ja som bola bez auta. Normálne som to mužovi povedala - bavíme sa o kolegoch mojich aj jeho úplne bežne, tak ako sa bavíme bežne o práci, alebo o plánoch čo kedy mame a kam ideme. Nikto z nás za to nie je podráždený, pretože nemáme žiadnu príčinu byť podráždený. Ja mám dokonca skoro samých kolegov, kolegýň mám menej. On má zase kolegýň dosť veľa aj kociek a nemá problém mi o nich niečo povedať. Prišlo by mi veľmi podozrivé ak by začal takto tajnostkarcit.
V takom prípade by som mu poriadne vysvetlila čo mi na tom vadí a teda že nie je normálne sa takto chovať k manželke.

Môj muž mi sám od seba rozpráva veci tohto typu. Sám od seba mi zavolá aj z práce a povie mi, čo sa tam odohrávalo a sám od seba sa opýta aký som mala deň ja. Keď sme potom spolu, zase veľa rozprávame, proste my dokážeme komunikovať o všetkom a veľa. A ja milujem komunikáciu s ním, veľa sa nasmejeme, ak je on nahnevaný, snažím sa ho upokojiť, ak som nahnevaná ja, tak upokojuje on mňa (myslím napr. na niečo alebo niekoho v práci). Tak isto čo sa týka písania alebo volania, ak mu niekto napíše, tak sám od seba mi povie, ja sa ho na také veci ani nepýtam, lebo nemusím. U nás vážne je komunikácia suprová.