icon

Muž veľmi nekomunikuje

25. jún 2026

Chcem sa s vami poradit a dopredu Vás poprosím, ze ak nemusíte, nepíšte mi nech sa rozvadzam..Chcem len radu a ako to mate vy nech mam prehlad. Manzel podniká, ma pracu a pravdaze aj zamestnankyne, je naozaj cele dni prec a su dni kedy som s tým v pohode ale napríklad velakrat sa stane ze ide pre zamestnankynu domov a berie ju do.prace aj z prace, pravdaze s každým jedným ma priateľské vzťahy.
A jednoducho ked sa ho opýtam ze ci bol pre nu alebo ze prečo ju nosi, tak vidim ze je naštvaný. A pritom nepýtam sa to v zlom, len keďže ja som doma na materskej a stále sama s detmi, rada by s vedela ked napríklad takto niekde ide. Naposledy som mu povedala preco mi nepovedal ze išiel pre nu a zobral ju nech nemusi chodit sama a odpoveď je ze on sa nikdy nikomu nepovedal ani to nebude robiť.. ked sa náhodou opýtam kro vola alebo kto píše, a to sa pytam fakt asi ked uz je na mobile niekolko minút a nekomunikuje, tak zas nervy ze on sa ma to nepyta..pritom je to zial moj zlozvyk, casto mu pise len kamoš ale ja by som tak rada vedela tiez co je vo svete aj mimo domu.. a začali mu vadiť teraz aj otázky ze aké má dnes plány, kedy dojde domov alebo kde ide ked niekam ide :D prosim zeny, vy sa taketo veci svojich mužov nepytate? Vasi chlapi to tiez berú tak strašne ak sa pýtate? Ja niesom extra žiarlivý typ, ja beriem ze v každej práci su mladé baby, ja som mala tiez kolegov predtým ale ja s s mužom o o nich pokrcala..ze co majú nové, čo hovorili a tak..

Strana
z3
anonym_9b1c72
Včera o 22:22
@anonym_1423da

@anonym_autor to akože kolegyni neide autobus či doprava? Veď ak by on po ňu nechcel ísť, došla by sama do práce. U nás by sa také netolerovalo. My sme v práci spolu na firme, nemáme ďalších zamestnancov, ale ak ide niekam, tak mi zavolá, kde už čo, čo vybavil, čo kúpil, spýta sa či v práci všetko ok. Dokonca aj ked čaká u doktorky mi napíše z čakárne, koľko je tam ľudí, či sa zdrží...Všetko je o komunikácii. Inak pokiaľ by kolegyňa bola nejaká teta, čo jej dobre padne, ak ju šéf vyzdvihne aj odvezie, vôbec by ma to netrápilo. Veď sa prejdi do práce v rámci prechádzky s bábätkom, uvidíš reakcie kolegýň. Možno je všetko v norme.Zmenil svoje správanie k tebe? Rozvádzajú sa ľudia z vážnych a položených dôvodov. Ty nemáš prečo a máte dieťa. Ak všetko doma funguje, nerieš to nejako.

@anonym_1423da Ano, pomaly sa s nou nerozprava a dlabe na nu, als inak vsetko funguje😄

anonym_1423da
Včera o 22:29
@anonym_e5bac3

Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷‍♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.

@anonym_e5bac3 tebe to nevadilo, že má doma manželku a deti? No ja by som takého chlapa nechcela.

anonym_1423da
Včera o 22:44
@anonym_9b1c72

@anonym_1423da Ano, pomaly sa s nou nerozprava a dlabe na nu, als inak vsetko funguje😄

@anonym_9b1c72 možno nerozprával aj predtým.

pedro1234
Dnes o 06:34

Autorka nepísala že nerozpráva, ale že odmieta odpovedať na otázky. Pokiaľ to kladenie otázok prebieha ako pri výsluchu, tak sa ani nečudujem že obžalovaný odmieta vypovedať 🤣

anonym_356fde
Dnes o 08:48

@anonym_autor poznám dosť ľudí a nikoho, opakujem nikoho nevozí šéf z alebo do práce. Áno, poznám ľudí, ktorých vozia kolegovia čo majú spoločnú cestu. To k tomu odvozu. Ale v ostatnom ťa vôbec nepoteším. My si s manželom rozprávame normálne úplne všetko, keď sa zdrží viem presne kde je, nie preto, že vyzvedám, je pre nás úplne normálne a ohľaduplné oznamovať si kedy prídeme domov alebo kde sme boli. Nemáme čo tajiť. Zo skúsenosti ti poviem, že ak sa naštve na takéto banality tak niečo tají. Môj ex bol presne taký. Keď meškal a spýtala som sa s úsmevom kde bol, tak chytil nervy čo ma je do toho, či ho sledujem, že to nie je moja vec atď. Toto zamlčovanie je skrátka iba prezlečené klamstvo. A v tvojom prípade by som dosť vsádzala na to, že s tými podriadenými spí. Alebo si tam minimálne buduje priestor kam bude od teba a dieťaťa utekať. Viem, že to počuť nechceš ale väčšina podvádzaných žien ti povie, že to začalo takto.

anonym_356fde
Dnes o 08:55
@anonym_e5bac3

Mňa takto vozil môj nariadený z práce domov lebo to mal po ceste. Z vozenia z práce bolo neskôr vozenie aj do práce. Veľa sme rozprávali, smiali sme sa až pokiaľ som sa nepovozila ja na ňom 🤷‍♀️ Proste iskry, chémia, bolo nám spolu dobre, tak sme spolu začali spávať a áno, doma mal ženu, 2 deti (dokonca jedno novonarodeniatko). Keď mu žena na to prišla, rozviedla sa s ním. A my sme naďalej spolu spávali aj ďalšie roky, ale o nás to vedela celá firma, pretože to proste na nás bolo vidieť. Aj v práci sme stále boli spolu. No a takto to bolo niekoľko rokov až pokiaľ som z tej práce neodišla. A nie, nehanbím sa za to, ak mu doma chýbalo vzrušo, smiech, dobrá nálada a ja som mu to všetko dala, tak to predsa nie je moja vina, že sa doma s manželkou a deťmi nudil. Kľudne sa tu do mňa pustite, puritánky, ale proste takto to v živote chodí. Nedáš ty, dá iná.

@anonym_e5bac3 no hanbiť by si sa mala za to aká si bezcharakterná a áno, je to aj tvoja vina, to že si si vsugerovala, že nie je a hádžeš to ešte na manželku ktorá sa doma stará o dve deti a domácnosť je prejav absolútnej nízkosti a úbohosti. Ale aký išiel takú našiel. Až sa to stane tebe nezabudni viniť seba, že si zlyhala ako partnerka a tej čo ti bude chrápať s chlapom choď podať ruku a popriať šťastie.

fadama
Dnes o 09:07

Prestaň sa ho pýtať také veci. A začni sa starať o seba. Muž sa spamätá skôr keď nebude stredobodom pozornosti. Chod von a nemusí vedieť kedy prídeš domov,ci na víkend niekde.
@anonym_autor

anonym_e5bac3
Dnes o 19:51
@anonym_356fde

@anonym_e5bac3 no hanbiť by si sa mala za to aká si bezcharakterná a áno, je to aj tvoja vina, to že si si vsugerovala, že nie je a hádžeš to ešte na manželku ktorá sa doma stará o dve deti a domácnosť je prejav absolútnej nízkosti a úbohosti. Ale aký išiel takú našiel. Až sa to stane tebe nezabudni viniť seba, že si zlyhala ako partnerka a tej čo ti bude chrápať s chlapom choď podať ruku a popriať šťastie.

@anonym_356fde môj chlap v posteli nevydrží ani 2 minúty, neverím, žeby nejaká žena si s ním sex užívala. Takže toho sa vôbec nebojím.

Strana
z3