icon

Muži a problém prijať ženskú intelektuálnu silu

Dnes o 16:22

Damy s mimoriadne vysokou kognitivnou kapacitou, stretli ste sa vo svojom zivote s muzmi, ktori nedokazu uniest intelektualnu, argumentacnu ci osobnostnu prevahu zeny, ktorej rozhlad, analyticke myslenie a schopnost precizne obhajit vlastne postoje odhaluju limity ich vlastneho uvazovania natolko, ze namiesto racionalnej diskusie siahaju po primitivnej agresii, trapnych protiutokoch a zufalych pokusoch spochybnit jej hodnotu, pretoze nedokazu akceptovat, ze sa v jej pribehu napokon ocitli bud ako vedoma sucast jej strategie, alebo ako bezvyznamny vedlajsi produkt vlastnych rozhodnuti?

anonym_8429ed
•
Dnes o 16:27

Áno, stretla. A tak rýchlo ako prišli aj odišli z môjho života.

anonym_b70f57
•
Dnes o 16:28

Vzhľadom na skutočnosť, že populácia mužov s výrazne limitovanou schopnosťou racionálneho uvažovania, sebareflexie a elementárnej súdnosti je evidentne početná, možno jeho aktuálny status bývalého partnera považovať za celkom logický dôsledok tejto reality.

anonym_5b7ac5
•
Dnes o 16:30

Ano, stretla. Vypadli z mojho zivota rychlostou svetla

anonym_69fb77
•
Dnes o 16:37

Mozno ako mladucka nast rocna,cize nie nestretla v dospelosti.Nepotrebujem nikoho presviedcat o svojej jedinecnosti,staci ze to vie moj muz a vzdy urobi tak ako chcem,aj ked s tym on neni stotozneny ale,aby ma urobil stastnou tak je vzdy ako poviem,ako vymyslim.

jamimo
•
Dnes o 17:55

@anonym_autor samozrejme, blba stretneš hocikde. Aj v rodine.

2691
•
Dnes o 18:15

@anonym_autor jasné, stretla

marianarem
•
Dnes o 18:51

@anonym_autor Pravdu povediac, mne sa to nastastie nedeje. Ja som ale taky typ, ze sa snazim odhadnut, s kym sa mam bavit akym jazykom. Ale takisto nemam pocit, ze mam automaticky nad muzom prevahu len kvoli tomu, ze mam trebars vyssie IQ alebo vzdelanie...Beriem to tak, ze on moze mat zase svoje silne stranky inde a proste pausalne pristupujem k inym ludom ako k rovnocennym a tak s nimi aj komunikujem. A tiez nemam nikoho, kto sa v mojom pribehu ocitol ako vedoma sucast mojej strategie 🙂

beata_k
•
Dnes o 18:56

@anonym_autor Ano. Narcis a manipulator.

anonym_bc4dce
•
Dnes o 19:25

@anonym_autor čiže si premudrelá? Hm, takých ľudí neznášam.

wolf_
•
Dnes o 20:08

Z celej tej vety ma najviac zaujal ten záver 😳
"pretoze nedokazu akceptovat, ze sa v jej pribehu napokon ocitli bud ako vedoma sucast jej strategie, alebo ako bezvyznamny vedlajsi produkt vlastnych rozhodnuti?"
- takže z toho vyplýva, že existujú len tieto dve možnosti?
V tom prípade sa tým mužom nečudujem. A to bez ohľadu na hodnotu kognitívej kapacity danej dámy, pričom ale z toho záveru tak trochu pochybujem o jej emocionálnej inteligencii.

anonym_90a8ce
•
Dnes o 20:35

@anonym_autor zachráň sa kto môžeš - treba utekať,