Muži nechcú investovať do rande
Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?
@jsbb Rande u teba doma? Domov sa pozýva rodina a dobrí kamaráti nie cudzí chlap ktorého si v živote nevidela.
Rande u neho doma? Nech si zavolá dámu z eskort servisu.
Prechádzka v prírode s cudzích chlapom? Z jahody spadol?
Jedine po meste, kde sa môžeš stratiť v dave keď zistíš že je blb.
Rande na kávu? Tú si môžeš uvariť doma.
Keď má záujem nech vymyslí niečo lepšie. Samce niektorých druhov riskujú život aby získali partnerku, novodobý samec homo sapiens čaká že mu z neba spadne skromná sebestacna topmodelka so záľubou v domácich prácach 😂
@jsbb ja som sa kedysi na to môjho chlapa pýtala, čo v partii hovoria single kamoši. Povedal :oni to tak prezentujú= to už teraz všetci na hotové, žiadne tanečky okolo, trpezlivosť, omáčky a kaleráby 2-3 mesiace bez výsledku. Všetko poplatíš, a zistíš že eee a ani si nevrzneš. Rýchla doba, rýchly život, rýchle instantné riešenia. Hore ruky, dole gate, načo strácať čas. Chceš, nechceš...
Hmm 🤔 ja vám ženy neviem, zvláštna doba, som šťastná, že som zadaná. Mne by tá prechádzka, pizza, zmrzka, park, kino chýbalo (nevadí mi že by sme platili fifty fifty, alebo raz on, raz ja) Čo vám poviem, som mladá baba v starej sukni 😏
@babulkomale hovorí sa nikdy nehovor nikdy... no ja tvrdím to isté čo ty. Ak by môjho chlapa nebolo, som sama...
@jsbb možno to tak myslel vseobecne,že prechádzka (možno hodina, možno 15 minút) a ak by bolo dobre,tak by ste išli na kávu, čaj, zmrzlinu,len nevypisoval všetky možnosti programu...práveže hneď pri tej káve v kaviarni by som sa asi cítila zle,vidíme sa prvý krát,sedíme oproti, možno by sme ani spoločnú reč nenašli...no čistý trapas 😀 ale prejsť sa po meste tak to by som skôr brala,ale domov prvý krát tak to fakt nie.
tak ja si osobne ako ideálne rande nepredstavujem ako prechádzku, niekde ledabolo, bez ciela sa motat. Ano, som pipka a nech je to rande napríklad taka vecera v peknej restauracii s dobrým vinkom, romantika a tak. Potom môže byt aj kratka prechádzka niekde mestom. Ale na denne prechadzanie sa, takto som randila ako studentka. A nie, chlapi, co maju na zaplatenie vecere, nie su na badoo..ale zvycajne v golfových kluboch, divadle alebo práve na tej večeri v dobrej reštaurácii. Tak tam treba ísť a nie na badoo, kde su len zufalci.
chlapi,ktori si pisu zo zenami chcu vacsinou sex...len sex...a to vino ako pozornost za ten sex mozno aj donesu...neviem co cakas od vypisovacov...tu nejde,ze setria peniaze😂,len nevedia naco tie zdrziavacky pred tym...dokonca aj ked vyzeras exkluzivne,tak necakaj hned ako samozrejmost drahu veceru a ako dezert vylet do dubaja...
Zas aby som bol fer, obe strany to maju tazke lenze to je skor problem sucasnej doby.....instant gratification.
Nikto nechce cakat, vsetko musi byt hned a pokial to nie je ako z Disney rozpravky, rozchod / rozvod a potom znova dokolecka.
Mna co prekvapuje je, ze len malokedy vidis temu kde niekto napise, ze by si chcel / chcela najst partnera s kym moze zdielat zivot, zalozit rodinu, spolocne nieco vybudovat atd.
Namiesto toho mas " cavo ma pozval na rande, ale nema ani na kavu.....to bude zrejme nejaky niktos" 😅😅😅
Ludia nepozeraju na to co dokazu urobit spolu, ale skor na to co pre nich dokaze urobit dotycna osoba.
Moji rodicia vzdy vraveli, ze v dvojke sa to taha lahsie, ale toto je skor ludova mudrost z cias baby boomerov. Sucasna generacia skor raz teoriu "ty to budes tahat a ja sa poveziem".
Disapointing but not surprising. 😎
@hopsadobrandejsa Povedal si velku pravdu s "ty to budes tahat a ja sa poveziem".
Najskor sa chce viezt jeden, ze bude zadarmo chodit po restauraciach, dovolenkach,... ktore niekto zaplati a potom zrazu po nejakom case zisti, ze miesto toho aby sa viezla, si to v priebehu casu tak nejak vymenili a zrazu taha ona vsetko doma v kuchyni, domacnosti, okolo deti,... 🙂 a on sa vezie.
@jsbb a čo je na prechádzke zle? Veď na prvé rande sa chodí spoznať sa, keď ste si obaja sympaticky a chcete sa ďalej stretávať tak ta hádam pozve aj na kávu aj na večeru
@jsbb ja som sa a takým stretávala jedeň čas. On bol nezamestnaný, žil u rodičov a ja študent strednej školy. Vždy sme platili svoje. Akože nejako to extra mi to nevadilo, lebo však to bol vždy len tak pohár vína alebo kofola, káva. Ale vrchol pre mňa bol, keď sme šli do kina (samozrejme každý svoj lístok) a pýtala som sa ho, či si nedáme popcorn a on že nie je hladný. A potom v strede filmu si vytiahol snickers, ktorý tam začal jesť a že či si nechcem odhryznúť 😆 ...
Ja som toho svojho tiež na 1 rande z bada pozvala ku mne domov ( keď si to teraz predstavim tak nechápem čo ma to napadlo, na jednej strane chápem rodičia na dovolenke ja ako 19 ročná haha) a ostali sme spolu uz 4 roky to budú 🙂
Myslím si že jedno či pôjdete na kávu, prechádzku či sa stretnete u niekoho z vás doma
Ja som za mojich single cias chodila na rande do restik do kina na koncert niekedy aj na prechadzku vacsinou niekde. Muzi co ma pozyvali ma videli na živo niekde sme sa stretli .. toto cez internet bude ine. On ked si chlapik dohodne 5 bab za tyzden Keby mal kazdej cvaknut kavu kolacik zmrzku tak by aj to malo islo do penazi. K nemu alebo k tebe na byt cudzi chlap z netu urcite nie. Na tu prechadzku by si mohla ist a druhe rande Snad uz nieco lepsie vymysli- ked mu budes za to stat. Ked nie tak nemusi byt tretie..
@jsbb a ti muzi sa priamo vyjadrili, ze nechcu ost na kavu lebo chcu usetrit? Alebo si si to sama vydedukovala uz automaticky, ked ta pozvali na prechadzku?
Lebo mne sa zda prave prechadzka vhodnejsia, vyhnete sa trapnemu tichu, ked nebudete obaja prilis ukecani. To rande u teba/u nich doma by som rovno zatrhla, talym ide iba o sex.
@jsbb prechadzka na prve rande je v pohode.
Je to nezavazny moment, ktory ani jednu stranu nenuti investovat cokolvek skor, ako osobne nazivo zistite, ci je vobec zaujem sa vidiet este raz.
Navyse nevies, ci ta v ramci prechadzky nepozve na tu kavu, ci caj, alebo zmrzlinu.
Ak by nechcel investovat ani na druhom, tretom, hoci stretavat sa zaujem ma, tak uz je to divne a moze to byt v jeho povahe.
Rande doma (toboz prve) by som zatrhla. Ci ty u neho, ci on u teba. Tam skor ide len o sex.
A okrem toho posledne, co potrebujes, aby vedel, kde byvas, ak ty zistis, ze nazivo o neho zaujem nemas.
Ja keď sa na to skúsim pozrieť druhej strany, tak vidím muža, ktorý možno nemá šťastie v láske. Chodí na rande, platí kávy, večere, zmrzliny a každá žena ho nakoniec odmietne. Hromadí sa v ňom frustrácia. Myslí si, že ženy sú potvory, ktoré ho iba využívajú pre peniaze (však ktorá by chcela platiť na prvom rande). Tak zmení taktiku a žena musí prejsť "výberovým konaním". Keď sa na prechádzke lepšie spoznajú a budú k sebe pasovať, možno ju potom s vidinou niečoho ďalšieho veľmi rád pozve aj do tej kaviarne/cukrárne/reštaurácie. 🤷
Ja poviem za seba, že od detstva si nesiem "traumu" čo sa týka peňazí a aj keď nemusím, tak obrátim každé euro (neznášam míňať peniaze). Keby mám byť chlap a všetko platiť prakticky cudzím ľuďom, ktorí sa mi potom neozvú, tak by som sa tiež na to vykašľala.
@jamimo tak keby sa zjavil niekde na turistike v lese super chlap tak ok. Ale ako to tak citam a pocuvam, co je v ponuke...boli sme na vylete na frekventovanom mieste a ti otcovia rodin 🙈 obtiahnute elastaciky na lytkach, nad tym akesi volnejsie ako nacisticke rajtky, kazdy kus odevu ina znacka, na hlave vyholeny potkan, pokresleni ako mapa sveta...des a hroza.
Ja vám poviem niečo, robila som v mužskom mladom nezadanom kolektíve, takže také témy tam lietali 🙂
Dnešní chlapci už nechcú platiť rande, kávu, kino...pretože nevedia, či z toho niečo bude a zakaždým takto platiť im lezie do peňazí...proste nechcú, ale vážny vzťah chcú....
Ja keď som to počula tak prebehla výmena názorov, kde zas oni nepochopili mňa
@marcellka32 Ved to. Chalani nepochopili, ze nic nie je zadarmo, ani vztah. Aj stetka by ich nieco stala.
Nikdy som si týmto spôsobom nebudovala vzťahy, ale viem si predstaviť, ako tam ľudia o sebe klamú, takže istá opatrnosť je na mieste. Aj na tvojej strane - pri mužoch, čo ťa hneď pozývajú domov. Možno ten chlap, čo chce prechádzku mal už x-krát rande, kde prišiel niekto úplne iný ako na mohutne vyretušovaných fotkách. Alebo pretrpel trápnu hodinu na káve so ženou, s ktorou si nemal čo povedať. Alebo má skúsenosti so ženami, ktoré pozve na kávu a je z toho 50 eurový účet len za ňu.
@babulkomale Absolútne súhlasím, čo poznám chlapov, chalanov z okolia, ani jeden.... Absolútny strop sú tie saténové "pyžamá" Gucci, logo Versace pečatný prsteň, retiazka na pitbula... Ale toto som musela prečítať môjmu chlapovi: na hlave vyholený potkan 🤣, pokreslený ako mapa= to sú presne jeho slová, pobavilo...
@jamimo som rada 😂 no proste asi som stara skola 😃
Ja som zase nechcela žiadne pozvanie. Rande iba ak prechádzka. Som to brala tak, že nenechám sa kúpiť kávou alebo večerou. Venujeme si vzájomne spoločný čas a až potom mu to dovolím. Nakoniec sa aj tak snažili niečo kúpiť, tak max malá zmrzka alebo presso, nič viac. Ja som takto spokojná a tí fakt dobrí chlapi boli z toho tak milo v rozpakoch. Príliš malá vzorka aby som povedala či toto funguje ale aspoň nie som nikomu nič dlžná.
@jsbb ked ta vola domov, chce si zasexovat a nir usetrit 😂😂😂
To vážne sa ti zdajú 2€ ako investícia? 😂 S tebou by som teda nikde nešla. Vážne ti nenapadne nič kreatívnejšie ako ísť na kávu? Založenie rodiny si predstavuješ tak, že budete deťmi chodiť po kávach? (Aj takých poznám)

@hopsadobrandejsa Ved to. Pozyval, platil kavu aj jedlo, aj kino, ona v siedmom nebi, presiel restauracnym testom a doma potom 20 rokov nehol prstom, vecne na plejku a mobile. :D Ked vtacka lapaju, ...