icon

Muži nechcú investovať do rande

jsbb
13. jún 2023

Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?

zoeeoz
15. jún 2023

To k rande u nich doma - nevyjadrujem sa, to je divne.
Ale prechadzka? A ty si to hned takto vyhodnotila? Snad si rande odmietla a dala im pokoj 🙂

kvetinka75
15. jún 2023

no vieš, ke´d týždenne pozývajú niekoľko žien, ide to do peňazí

karolinakr
15. jún 2023

V mojom veku sa do parku určite prechadzat nepojdem, a stretnutie s cudzim chlapom uňho doma uplne vylučujem..Chodte do Eurovey na kavu, v pripade kritickeho scenara 3 eura este maš ( keby si zabudol peňaženku🤣)

marcellka32
15. jún 2023

@karolinakr toto sa stáva, žiaľ kamoška sa to stalo ..chlapec si "zabudol" peňaženku

karolinakr
15. jún 2023

@marcellka32 našťastie, za mojich čias sa to nestavalo, ale teraz vidim, že dost často

sticker
maminkadeticiek
17. jún 2023

Ubohe,strasne.Navyse s cudzim clovekom by som sa nikdy len tak prechadzat nesla.Co ak su to nejaky uchylovia???

jarka26011
17. jún 2023

@jsbb aj ja som prvýkrát s mužom išla iba na prechadzku ;) hopla, ťahame 9.rok, máme dve deti a lakomec určite nie je 🤣🤣🤣 niektoré sa hráte na paničky. Veď ho pozvi ty a zaplať, prečo by mal platiť len chlap ? 💁🏻‍♀️

zzuunnaa
17. jún 2023

@jsbb rozprávala som sa s jedným kamosom a on mi to vysvetlil tak, že je veľmi veľa zien (bohužiaľ áno), ktoré chodia na rande aby sa najedli, dali si drink a podobne. Že on zo zásady berie vždy na prvé rande na prechádzku, aby poprve zistil či dotyčná chce ísť s ním von alebo len von a či im to bude klapať že bude aj rande c 2 a vtedy už nemá problém niekde zavolať… Že dnes kým nájde nejakú čo za to stojí, tak by minul 1/2 výplaty na večere a drinky 😀 Takze ak by to bolo prvé rande som s tým OK, no aj stále dookola len prechádzka a pod tak asi ruky prec

charlottelavender
17. jún 2023

@jsbb myslím si že nemusí vždy vyslovene za rande platiť chlap, kto navrhne rande nech platí

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
liljana
17. jún 2023

Na prvom rande nie je povinnost ani jednej strany platit za druheho. Co ked to dalej nebude pokracovat, ste dvaja cudzi ludia. Je to mile, ale nie povinne. Nieco ine je, ak sa on zacne vyhovarat, ze nema peniaze. To je uz buranstvo a vychcanost. Usmej sa, zaplat na bare za seba a nech si to ide odpracovat umyvanim riadu. Predtym ako vlezie do restiky, nech si kazdy skontroluje, ci ma za co.
Co sa tyka autorky. V inych prispevkoch pises, ze mas 38r, si sama, bez deti. Ak chces stihnut najst niekoho a mat deti, tak zmen svoj mind. Rozculovat sa v 38r, ze si dopisujes s viac chlapmi a okamzite ti nezaplatia pozvanie na rande z dovodu, ci bude mat dotycny na zivenie rodiny a tvojich deti, je trosku od veci. Budes mat co robit, aby si v tvojom veku a s tym nastavenim mysle, vid aj starsie prispevky, vobec niekoho nasla a nejake deti este stihla.

luizina
17. jún 2023

@viestta uz som sa zlakla, ze si to myselala vazne, ten prvy prispevok 😳😂😂😂🤦🏼‍♀️. V zivote by som nesla s chlapom na stretnutie, keby ani kavu nebol ochotny zaplatit, alebo nedaj boh aby sa ku mne domov chcel trepat. Chapem, ze kazda je inak nastavena, ja som takto a som s tym v pohode.

wayway
17. jún 2023

Prechádzku by som neodmietla, ak by tam boli vzájomné sympatie a chcel by sa spoznať viac, tak na tých ďalších rande by som očakávala, že niečo bude platiť.

daniela595
17. jún 2023

@jsbb co je zle na prechadzke?
A ak chces ist na kavu,tak ho pozvi ty,ved aj ty mozes zainvestovat 2 €.
A rande doma,to urcite nie

marca12
17. jún 2023

@jsbb Podla mna je ovela lepsie rande prechadzka ako sediet v kaviarni. Neodpisala by som ho hned. To este neznamena,ze nezbehnete potom niekde. Mne sa zase nepaci ako to zeny beru. Ano ma to byt tak,ze chlap pozve,ale to su oravidla z cias,kedy sa vynimocne niekam islo. Nie ako teraz zeny cakaju,ze ich denne budu pozyvat po kaviarniach,restauraciach. Kde na to ma chlap vziat? Este ani nevie,ci ta zena za to stoji a uz ma na nu minut majland? Mam slobodneho kolegu a ten je vecne bez penazi,lebo je to stara skola a na rande pozyva on. Vzdy investuje celu vyplatu do zien a na seba nikdy nema. Obedy,vecere,kavy,drinky nestoja malo.

karolinakr
17. jún 2023

@marca12 obedy, večere, drinky - na prvom rande kavu a ked si padnu do oka, minut viac môže neskôr, ak sa chcu stretavat..Tiež nemusi byt na 1.rande 5* hotel a 3 chody..Zas može nadabit na vychcane dievčata. Zas nebudem kvoli 15 euram reči nudnych chlapov 3 hodiny počuvat..Povedz mu, nech si to selektuje..Ak tam preskoči iskra a neskor chce hrat granda..Nemusi hned všetko každemu, aj tie baby su potvory niektore

kvietocek87
17. jún 2023

@viestta ta to je zmýšľanie, panebože kde si.Dzentlmeni vymierajú.Alebo ich nevieme vychovať.

kvietocek87
17. jún 2023

@liljana somarina na n-tu

liljana
17. jún 2023

@kvietocek87 Kde ma byt takoze to dzentlemstvo, ked si niektore dopisuju s x chlapmi a hladaju si muzov, ktori zaplatia co najdrahsiu veceru? To je skor od toho chlapa hlupost, alebo bude chodit z jedneho neuspesneho rande na rande a vyjde na psi tridsiatok ako pise hore marca12.
Ani muzi nie su sprosti, aby investovali do niecoho, co nikam nepovedie. Aspon nie vacsina. Prechadzka, zmrzlina, dohodnite sa na bajk, skocte kludne na pizzu cez zlavomat,... Tie vecne priebercive tu budu potom v 40tke vypisovat, kde su normalni muzi. Len zabudnu doplnit ... co by aj mali zaujem o mna a moje roupy.
Priroda vie dobre, co robi. Ak by chcela aby zeny rodili v 60-70tke, tak im da taku krasu ako v 20tke. Po 35r ale klesa reprodukcna schopnost a rychlo rastie pravdepodobnost genetickej vady u deti. Preto aj priroda velmi rychlo a brutalne ubera zo vzhlad zien po 40tke. Aby bol muzsky zaujem o starsie zeny a o dalsie deti s nimi vyrazne nizsi a klesal rychlo az na nulu. Tak v tom veku sa uz neoplati prilis vymyslat ...

kvietocek87
17. jún 2023

@hopsadobrandejsa veď to bolo aj v minulosti ale práveže vo väčšom, keď chlap pracoval, žena ostala s deťmi doma a sa starala o domácnosť a všetko okolo toho.Ale vtedy to tak vôbec neriešili, že ty nerobíš ty sa len vezies a takéto žvásty.Medzi partnermi bola väčšia úcta a aj celkovo v spoločnosti.Muzi galantni podržali dvere ženám, zaplatili ženám.To vidno ešte pri tej generácií od 50 rokov hore.Tito mladí to nepoznajú,drbnu žene aj dvere pod nos.Ved aj z rozprávania rodičov sa človek dozvie ako to fungovalo.Moj otec koľkokrát povedal že zaplatil lístok na zábavu,kofolu a atď potenciálnym frajerkam.Ale že by ju nikdy nenechal zaplatiť pre neho.Asi mali mužskú hrdosť vtedy

dadka_bb
17. jún 2023

@jsbb no ani ja by som nesla na rande na kavu. Ved ani nevies ako ten clovek vyzera,ak sa ti nebude pacit tak tam traposit medzi ludmi,a nevedet konverzovat. A dnes 2 kavicky plus nejaky kolacik/ limonadka mas aj 10 eur v mestach. To keby siel na 3 rande na slepo za tyzden to mas dost 😆
A na prechadzke sa lepsie porozpravas, najdete temy aj o zlom parkovani, a na konci moze pandut aj pusinka.kdezto na kave cucite oproti seba a len sa spovedate🤭🤭

dora107
17. jún 2023

@dadis Dadis ty si to trafila :D. 🙂

spadnutaslivka
17. jún 2023

Baby sa ponúkajú a chlapi nemusia vyvinúť takmer nijakú námahu. Akurát poväčšine potom takéto "pokusy" končia fiaskom. Ľudia by mali opäť viac žiť svoj život offline. Kedysi, keď sa chlapovi páčila žena (alebo vlastne mladíkovi dievča), pozýval ju aj 50x, kým ju presvedčil. Nevadilo mu odmietnutie a zvlášť, keď vedel, že je to u dievčaťa znak, že nepôjde len tak s hocikým. Preto sa potom snažil, aby ukázal, že on za to ozaj stojí. Pri rande na slepo je ozaj lepšie sa len vonku na verejnosti stretnúť a prehodiť "pár slov" naživo, keďže internet toho veľa znesie a realita môže byť celkom iná. A ak jeden druhého zaujmú aj naživo, tak potom kľudne ísť na oficiálne prvé rande. Ale to, že sa na nete dvaja dohodnú na stretnutí naživo, by som ešte za rande absolútne nepočítala.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
liljana
17. jún 2023

@spadnutaslivka No neviem. Predstav si hnusneho slizkeho ulizaneho podobaneho skaredaka, ako ta 50krat otravuje a stalkuje, aby si sla na rande. A chudak bude v tom, ze tych 50 odmietnuti je len tych 50 povinnych koleciek a ze sa iba musi este viac snazit. 😀

slovakboy
17. jún 2023

@jsbb myslím že zbytočne odsudzuješ možno aj srdečnych mužov kvôli prvému rande. Mna by ani nenapadlo hneď ísť na kávu, pretože jednak kávu nepijem, a potom mne sa lepšie rozprava vonku v prírode osamote ako niekde v podniku. Druhé alebo tretie rande určite by už bolo aj s útratou. Žena si ale hľadá partnera podľa toho koľko má zdrojov a ako ochotný je sa o ne podeliť. Aj chudobnejší chlap môže mat tak väčšiu šancu ak nie je skrblík a čo má žena z boháča ktorý nepustí žilou.

marcellka32
17. jún 2023

Tak ja vám poviem, moja mamka sa po rozvode v 40 a 20 rokoch osamote, chcela zoznámiť s niekým (aj som ju nejako nahovorila), neprihlásila som ju na Badoo atď. Ale kúpila si časopisy (kedysi bolo avízo na inzeráty všetkého druhu), ale ona nemá internet, takže prvý kontakt mohol predbehnúť sms správami alebo rovno telefonicky hovor 🙂 dala si inzerát do novín...písali jej aj slušní aj uchylaci, ktorí nemali problém poslať foto penisu do sms....občas to bola zábava, keď sa dohodla s pánom, že idú na kávu v meste a tvrdil že meria 175 CM, no on mal asi 155 CM 🙂, jeden ju ťahal hneď k nemu, ďalší neboli gentlemani a to sa bavíme o chlapoch 60+, a iné zážitky...potom odpísala nejakému z teletextu z tv, stretli sa a sú spolu už 8 rokov, a chcela ísť s nimi na prvé rande na kávu, nie na prechádzku...nemala problém zaplatiť si sama

janababana
17. jún 2023

@jsbb aka vekova kategoria? Ale mozno je to jedno. Nemusi ist o lakomstvo, mozno sa chcu v klude rozpravat bez svedkov - ci uz je to taktika, sposob travenia volneho casu alebo uprimny zaujem ktovie.

viestta
17. jún 2023

@kvietocek87 Gentlemani by mali vyrastat v rodinach, mali by ich matky a otcovia vychovavat. A gentleman nie je ten, ktory zalplati kavu na rande (an, mal by zaplatit) ale ten, ktory sa k zenam sprava zdvorilo, podrzi jej dvere, poda kabat, pomoze ked je dama v "nesnazich", pocka kym dama zacne jest az tak zacne jest on, otvori jej dvere na aute, odnesie nakup a nenecha ju vlacit tazke tasky, zatial co on kraca vedla nej s rukami vo vreckach. Gentleman prvy pozdravi damu bez ohladu na jej vek. Toho co robi skutocny gentlemane je straaasne vela. Zaplatit utratu na rande, je len zrniecko piesku v celej kope strku, ktora predstavuje gentlemana.
A ano, ak dama uz na prvom rande zisti, ze dalsie nebude, bolo by naozaj vhodne ak by svoju utratu zaplatila sama.

janka12345678
17. jún 2023

@jsbb je moderna doba vydobili sme si rovnopravnost tak ho pozvi ty …. Citam komenty typu lakomec treba sa zamysliet nad sebou mile damy