Muži nechcú investovať do rande
Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?
Vžite sa do pozície muža.prve rande, nevyjde to, tak skúsi iné a tak vždy s inou ženou, vždy chudák musí platiť.. A potom sú ženy, ktoré si takto užívajú kavičky, kino, vyvážanie autom a zadarminko. Ja sa tým mužom ani nečudujem 🙂
@jsbb ak navrhuju rande u nich doma, nie je to rande, je to pozvanka na ine veci... nejde o kavu, pozvat sa da clovek kade tade... dokonca na prechadze mimo ludi skor ako niekde "na kave"... ale k chlapovi domov na rande som isla len raz :DDD do dnes sa na tom smejeme doma, to bol trapas a velmi rychlo som odisla :DDD
@shellmass tak do kina by som na rande nesla... vyvazat autickom nemusi a ak ma a ide autom, tak aka strasna "strata" je to..? a ak nema na tu jednu kavu, ktoru by si inak dal sam, alebo s kamosmi atd, tak nech si vravi kto chce co chce, dakujem pekne idem "o dum dal".
@simca06022011 lenže on keď absolvuje 10 rande za mesiac a na každom musí zaplatiť. Ty ich abslovujes 10 a máš to zadarmo. Zober si to opačne, ze na každom rande musíš platiť ty🙂
@shellmass ale to je jeho problem, ked si absolvuje 10 stretnuti a mesiac. Nie moj. Ja ked som bola single na kave som bola denne, takze nevidim rozdiel ist na nu sama alebo s niekym.. moj chlapnam kazdy tyzden platil hotel aj 2x a vecere a ranajky a nie len kavu :D takze v dospelosti plakat nad zaplatenim kavy mi pride smiesne. Aj moj frajer na strednej mal na tu kavu a na prvom rande by sa prepadol pod zem keby mal nechat dievca platit, aj ked neskor sale to je ina tema uz... Pre dospeleho pracujuceho chlapa ak zaplatit kavu je problem, nemam o com sa bavit :D hlavne ze do bytu hned pozyva :DDD
@simca06022011 no teba by vystihovalo jedno slovo, ale to radšej nenapíšem.. 🙂
@shellmass no vobec neviem ake myslis, ze nie som lacna krava co rada usetri muzovi 2eura na kavicku, aby mohol ist na dalsich 10 stretnuti a nepocitil to v penazenke ? :DD a este aby usetrili treba ist s nimi sa prejst, alebo rovno do bytu a na vec, na co stracat cas :D
Tak ked uz je niekto lakomý vozit potencionalnu frajerku na aute, radsej nech si nikoho nehĺada
@simca06022011 to je este dobre, ked pozve do bytu..može aj do garaže, aby " ušetril" 🤣
@simca06022011 tak si vypocitava
@viestta Kazdy si zaplati svoju utratu, ale on mi neplati sminky, kadernicku ani nechty, a na neupravenu zanedbanu zenu sa tiez pozerat nechce. Ja to beriem tak, ze ja ked investujem (mimochodom ovela viac) do svojho zovnajsku, ktory on chce cely vecer obdivovat, moze on zaplatit kavu/veceru.
@janka12345678 jasne :D no chudáčik chlap.
@simca06022011 tak on ma platit vsetko a ty nic aky je medzi tebou rozdiel a tymi zenami co spia s kollarom ..... zamysli sa ... jasne ze je pekne ked chlap ta pozve ale ty tiez nie si malomocna ho pozvat
@janka12345678 Ty si trošku mimo, nie? Keď porovnávaš platenie na rande a prirovnávas ženy ku Kollárovým milenkám 🤭 Tie náklady sa nedajú ani porovnať 😁
@janka12345678 rozdiel je v inom, káva au 2eura, nerobím si s ním dieťa ani nič viac.. ;) ak niekto pozýva tak pozýva... ale ak nema na 10 stretnutí so ženami, nech lepšie prebera a neberie na kávu každú sukňu;) neexistuje aby to dospelého pracujucemu mužovi naburalo rozpočet. Vždy sa muž usiloval.zaposobit na ženy, dvorit im, pozývať, to ze sa dnes ženy chlapom hádžu do naruce, dokonca ich živia je mimo ( vid diskusie, množia sa, muž nechce robiť a bla bla)...
A jasne ty si plat, nech mu ostane na ostatné, také co sa nechajú pozvať... ja nie aom ani vypočítava ani štetka, s mojim chlapom som takmer 20rokov, v živote som nemusela nič platiť keď sme randili. Tak len toľko k tomu ;)
baby ja vas asi prekvapim, ale volakedy chlap nie len, ze na prvom rande zaplatil kavu/vino/atd, ale normalne aj ruzu dievcine doniesol.....a to si dokonca aj student vedel dovolit 😀
ale prechadzka ako prve rande je za mna fajn napad, moze z toho byt cokolvek.

@viestta prosim teraz napis pravdu: ked si bola so svojim muzom na prvom rande platila si ty??? 🙏🏻