Muži nechcú investovať do rande
Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?
@omg1992 preboha však aj sklamanie človeka zoceluje.Keby som mala také zmýšľanie ako vy,ta ešte doteraz sedím u rodičov v detskej izbe.Ved sa už vzchopte,ste chlap.
@omg1992 čo nič nestojí, za nič nestojí. Vzťahy od človeka vyžadujú veľa, ale aj veľa dávajú. Keď nechceš pre druhého nič obetovať, nemôžeš sa čudovať, že ten "vzťah" za nič nestojí. Teraz nejde len o konkrétnu kávičku alebo kvietok, ale väčšinou povahu človeka vidno už v maličkostiach. Treba si na budúcom partnerovi všímať detaily. Ale to je zase námaha a mnohým sa do toho nechce. A potom sú sami a väčšinou len fňukajú, že ich nikto nechce.
@viestta ja na kavu mam,aj na ine podstatne drahsie veci ,ale chlap ma platit ak ma o zenu zaujem,pol na pol idem s kamaratom a nie so zaujemcom o moju osobu.Vo vztahu to je ine,tam je to o dohode a rozdeleni povinnosti a radosti…
@veronika2021 si dalsia, co nepochopila tu ironiu
@veronika2021 nie preco by Mal chlap platit, preco by Mal mat chlap miliony a zenska sa valat doma aj 10r,a potom sa citi ako chudera Ktora sa nevie zamestnat... A este rozpravat ako sa chlap nepostara chudera domaca.. Ja som za rovnake moznosti pristup pre oboch.. Aj ty mas moznost mat vzdelanie a dobru pracu, preco by sa Mal starat iba chlap.. U nas mame 2 deti a stara me sa obaja o nase blaho 🤗ale chudera Co doma sedi aj 15r mnoo sa necudujem ze ju po case partner do prdele posle
@viestta rovnopravnost a emancipacia moze byt ak muzi budu mat menstruaciu a zacnu rodit
@reddflowerlife rovnopravnost je o rovnosti prilezitosti, emancipacia je o rovnosti prav
Mňa práveže takmer všetci pozývali na kávu, pizzu, zmrzku a ja som vždy chcela ísť na prechádzku len 😀
@reddflowerlife zober kelnu a postav dom takymto nazorom necudujem sa ze ste same

@jasminet aj mne moj priniesol..a na prvu navstebu aj "svokre" kyticu :D