icon

Myslí to so mnou vážne, alebo nie?

nela22323
12. nov 2023

Ahojte Pred mesiacom som spoznala muža. Stretávali sme sa a došlo už aj k milovaniu..,deň po tom ochorel. Už sme sa týždeň nevideli. Povedal, že je chorý a nevládze sa stretnúť.
V hlave mám myšlienku ako to so mnou myslí. Či ma má rád. Ešte mi to nepovedal.
Možno to chce čas..,keď do hlavy mu nevidím. Neviem ako to myslí., keď ak má rád nemá potom zbytočne strácam čas a snívam. Rozumiete mi....Čo si o tom myslíte? Ako by ste sa správali
Napíšte ďakujem

Strana
z2
silvike
13. nov 2023

@h2 No, skor je zufale "milovat" sa s niekym, s kym ani neviem ci tvorime par a lubime sa a vlastne sa dokopy ani nepozname :/ Moj nazor.

bbshop
13. nov 2023

@katkazocele som presne opačný typ človeka a presne opačne rady od nás dostávala. Ona si urobila po svojom a teraz v každej diskusii rieši nejaký vzniknutý problem. Práveže ja som jej písala nech to nerobí lebo očividne sa na to necíti a toto je vysledok

katkazocele
13. nov 2023

@bbshop Ja som nečítala jej diskusie predtým, tak potom ste jej dobre radili. 👍
Len som si matne spomínala na takú jednu diskusiu, ale asi nie od nej, že bola taká diskusia : koľko stretiek čakať kým sa s chlapom vyspať a padali tam často aj rady že aj v ten večer ešte, ale na druhom😕 a potom tu máme stovky príspevkov prečo muži majú ženy len na sex, prečo si ich nevážia, prečo je problém nájsť vážny vzťah atď...🙄

siska53
13. nov 2023

@nela22323 sak.je chory, nech da vylieci. A aspon sa kontaktujete nejak? Telefonat, pisanie. A je prilis skoro, ak chces, aby ti vyznaval city.

Strana
z2