icon

Na rozlúčku so slobodou ma pozvali, na svadbu nie

Včera o 13:00

Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si myslíte o tom keď kamarátka ma nepozvala na svadbu, ale na rozlúčku so slobodou ma pozvala. Nepoznám všetky baby čo idú na rozlúčku, ale pokiaľ viem tak jedna isto tiež nie je pozvaná. S nevestou nás bude 8.
Pýtam sa preto lebo iné kamarátky v okolí mi hovoria, že tam nemám ísť, že je to od nej sebecké, že budem sa jej skladať na rozlúčku, ale na svadbu ma nepozve.

anonym_d31ecc
Včera o 13:39

Celé rozlúčky sú divné...

modra_kolobezka
Včera o 13:39

Je to riadne manipulativne. Pridat niekoho do skupiny, ocakavat od neho peniaze a cas a nasledne odkopnut a ani na svadbu nepozvat. Ako sa mas na tej rozlucke tvarit? Ze je ti jedno svojho casu a penazi? A nech sa dobre zabavi na svadbe,na ktorej ty nebudes? Lebo jej za to nestojis?

anonym_a1bd8d
Včera o 13:40

@anonym_autor ja čím som staršia tým sa mi menej chce chodiť na svadby 😀 mne by nevadilo že nie som pozvaná, urobila by som si na ten deň aj lepší program než utekať ku kadernícke, kozmeticke a chystať sa.. ale čo sa týka tej rozlúčky tak asi záleží ako veľmi dobre kamarátky ste a podľa toho by som sa zariadila 🤷

anonym_cd9850
Včera o 13:43

@anonym_autor bola som na rozlucke jednej kamaratke a na svadbe som bola len na obrade. V podstate vsetky kamosky volala len na obrad a rozlucku. Ale normalne nam vysvetlila, ona je z velkej rodiny, cize uz tak mali vela ludi na hostine a proste im uz nevyslo pozvat kamaratov. Lenze rozlucka bola vlastne priatelske stretnutie, nie 3-dnovy pobyt, ktory by sme neveste platili. Takze nikto s tym problem nemal. V principe teda to problem nie je, skor by ma vyrusovalo, ze jej mam platit ten pobyt. Neviem, koho to bol navrh, ale mozno by bolo fajn skor skorigovat tuto rozlucku.

7miriam77
Včera o 13:45

Nešla by som, veď sa navzájom ani nepoznáte a dakde ísť s neznámymi ľuďmi, to uz nie je pre mňa....kedysi by mi to nevadilo.
3 dní v Tatrách s programom, tak to nebude lacný špás...ja by som neplatila za mačku vo vreci. Ospravedlnila by som sa a kamoške by som zaželala všetko super do života

anonym_c54c9a
Včera o 13:46
@anonym_autor

@anonym_c54c9a ano presne tak

@anonym_autor v tomto pripade by som asi skupinu opustila aj ja 😂 neplatila by som trojdnovy pobyt pre niekoho kto ma na svadbu nepozval a este s ludmi, ktorych poriadne nepoznas

anonym_884cf8
Včera o 13:50

@anonym_autor suhlasim tiez... na lucenie si dobra, k stolu uz nie? ja by som to vnimala takto...

autor
Včera o 13:50

A myslíte, že je nejaká nádej, že na rozlúčke nás dodatočne pozve? Svadba je o necelý mesiac.

anonym_59ee4f
Včera o 13:51

Veľmi by záležalo akú ide mať svadbu. Ak ide mať na svadbe prevažne rodinu a iba 1-2 najlepšie kamarátky tak by som to chápala, išla na rozlúčku a neriešila. Bola by som rada že strávime spoločný čas a máme sa možnosť zabaviť.
Ak na svadbu pozýva kopec kamarátov a práve teba nie tak by som asi nešla a slušne by som jej napísala. Zuzka môžem sa spýtať prečo si ma nepozvala na svadbu ale na rozlúčku áno? Zariadila by som sa podľa odpovede. Ak by mi napísala normálny dôvod (dodatočné pozvanie) tak by som šla, ak hlúpu výhovorku tak by som nešla.

anonym_884cf8
@anonym_884cf8

@anonym_autor suhlasim tiez... na lucenie si dobra, k stolu uz nie? ja by som to vnimala takto...

@anonym_884cf8 v tom je ten paradox... ze s babkou a tetou sa asi lucit nebude ... s tym s kym sa luci, by jej mali byt besties nie? ci?

anonym_2e512a
@inaemre

@anonym_2e512a ano, to sa rak robi. Nevesta vytvori skupinu na whatsapp a potom tu skupinu opusti. Kedze nie vsetky jej kamosky sa musia navzajom poznat. Potom bez nej ako prekvapenie tie baby nieco zorganizuju.

Ale este nikdy som nezazila aby bol niekto na rozlucke ale na svadbe nie... ja by som neisla.

@inaemre aha, o tom som veru ešte nepočula. Som o niečo múdrejšia, že sa to takto robí

biba_18
@anonym_d31ecc

Celé rozlúčky sú divné...

@anonym_d31ecc že? ja som myslela že je to nejaká dámska jazda v piatok týždeň pred svadbou - a tu aha, víkendovka na vlastné náklady a niečo navyše…

anonym_0ad2a9
Včera o 13:55

Neodpovedala si aké veľké kamošky ste

autor
Včera o 13:56
@anonym_0ad2a9

Neodpovedala si aké veľké kamošky ste

@anonym_0ad2a9 bavili sme sa posledné 4 roky na škole. Boli sme spolu v partii 4 baby.

anonym_90bdcb
Včera o 13:58

Neviem, ak pozýva 80 ľudí, určite sa už nájde "miesto" aj pre 81. Mne to je divné, priprav a zaplať mi "prekvapenie", ale na svadbe ťa nechcem.

jeennyv
Včera o 13:59

@anonym_autor nie nesla by som, bola som na rozluckvych posedeniach, ale na svadbu som bola pozvana ako druzicka ci kamoska a taky cestny host….sme nic velke neriesili ziadne blbosti a pobyty…ale riesila sa tam vacsinou svadba, pripravy atd…co este poriesime pomozeme medzi recou okrem zabavy jasne…cize, ked to mas platit a pozvana niesi plus bude sa svadba riesit urcite nie…inak mne je trapne za nevestu, ved niekoho koho nepozyvam na svadbu, tak nepozvem takto, to su tale tie vychcanosti dnesnej doby

autor
Včera o 14:02

A celkom divne je, že jej vlastná sesternica opustila skupinu, že nejde na rozlučku a dovod je, že ide na dovolenku. Príde mi to strašne divne, lebo pre mňa je rodina na prvom mieste a určite by som radšej nešla na dovolenku

thereisabear
Včera o 14:04

A kto vymyslel ten pobyt na 3 dni? Samotná nevesta? To by som nešla, ani ak by som na svadbu pozvaná bola.

sisa_s
Včera o 14:05
@anonym_autor

A celkom divne je, že jej vlastná sesternica opustila skupinu, že nejde na rozlučku a dovod je, že ide na dovolenku. Príde mi to strašne divne, lebo pre mňa je rodina na prvom mieste a určite by som radšej nešla na dovolenku

@anonym_autor ako vies, ze dovolenku nemala zajednanu skor nez vedela o termine rozlucky? Tiez by som isla radsej s manzelom na dovcu ako 3dni rozlucky sesternice v tatrach 😀

muchotrafka298
Včera o 14:06
@doriiis

Nešla by som. Minies peniaze na to, že budeš 3 dní počúvať o svadbe na ktorú nie si pozvaná. Zabitý čas

@doriiis uplne s tebou suhlasim. Na co chodit niekam a este za to platit, ked nakoniec na samotnu svadbu autorka pozvana nie je.

autor
Včera o 14:07
@sisa_s

@anonym_autor ako vies, ze dovolenku nemala zajednanu skor nez vedela o termine rozlucky? Tiez by som isla radsej s manzelom na dovcu ako 3dni rozlucky sesternice v tatrach 😀

@sisa_s lebo skupina je založena už asi vyše 2 mesiacov, doteraz sa podielala na organizacii a tyzden dozadu to zrušila. Takže nie nemala dovolenku zajednanu skor.

muchotrafka298
Včera o 14:08
@anonym_autor

A myslíte, že je nejaká nádej, že na rozlúčke nás dodatočne pozve? Svadba je o necelý mesiac.

@anonym_autor no tak s tym by som vobec nepocitala, ze Ta dodatocne pozve. Mozno ak jej niekto odriekne na poslednu chvilu a nebude vediet uz veci zajednane zrusit, tak Ta velkodusne den pred svadbou zavola. Nechod nikam a nic jej neplat. Pobyt zaplatit v ramci rozlucky ano, ale na svadbu Ta nepozve. A vobec neries druhych ludi, ci idu, nejdu a z akych dovodov.

anonym_ca51c1
Včera o 14:08

sponzorovať 3 dni v Tatrách? O skromnosti nevesty by sme mohli polemizovať.
Načo sú dobré takéto blbosti.

sense
Včera o 14:09
@anonym_autor

@tuniska_008 Vytvorila skupina kde pridala všetky baby čo idu na rozlúčku, potom sa z nej odstránila aby mala prekvapenie

@anonym_autor to akoze nevesta urobila skupinu na rozlučku so slobodou a potom sa vymazala, že prekvapenie? No nie , nešla by som. Nie preto, že na svadbu pozvana nie som, ale preto, že 1. už to nie je prekvapenie, po 2. nevidim dôvod sa skladať na tri dni v Tatrách.
A ešte by ma zaujímalo, že kto tie tatry na tri dni vymyslel.

anonym_0ad2a9
Včera o 14:10

Prečo ste vybrali tak dráhu rozlúčku?

sisa_s
Včera o 14:10

Sesternica nie je povinna nikomu sa spovedat, asi svoj volny cas vie vyuzit lepsie ako stravit 3 dni v tatrach klebetenim, este sa tam tipujem pohadate, kto je preco pozvany nepozvany 😀

autor
Včera o 14:12
@sense

@anonym_autor to akoze nevesta urobila skupinu na rozlučku so slobodou a potom sa vymazala, že prekvapenie? No nie , nešla by som. Nie preto, že na svadbu pozvana nie som, ale preto, že 1. už to nie je prekvapenie, po 2. nevidim dôvod sa skladať na tri dni v Tatrách.
A ešte by ma zaujímalo, že kto tie tatry na tri dni vymyslel.

@sense Jedna z bab sa pytala nevesty že ako si predstavuje rozlučku a povedala že by ju potešil hlavne wellnes a turistika, takže spoločne sa v skupine dospelo k nazoru, že Tatry

anonym_c54c9a
Včera o 14:13
@anonym_autor

@sense Jedna z bab sa pytala nevesty že ako si predstavuje rozlučku a povedala že by ju potešil hlavne wellnes a turistika, takže spoločne sa v skupine dospelo k nazoru, že Tatry

@anonym_autor skromna nevesta 😀

marianarem
Včera o 14:16
@anonym_autor

@anonym_autor Ja sa vobec neviem vzit do situacie, ze by som si od kamosiek v podstate vypytala zorganizovat a preplatit viacdnovy pobyt. Vacsinou sa snazim vidiet pozitivne pohnutky za jednanim ludi, ale toto mi pride take vypocitave, ze dala vas tam viac, aby ste mali na drahsi pobyt. Vo svetle toho, ze nie kazdu pozvala na svadbu.

anonym_53ac03
Včera o 14:16
@anonym_autor

@anonym_autor mesiac pred svadbou už má zoznam hostí pevný, a účasť od nich aj potvrdenú. Ak budú pozývať dodatocne, tak vtedy ak im niekto nečakane odriekne
A teda za rozlúčku v Tatrach za miliony nevesta veľmi nemôže. To ste predsa vymysleli vy. Mohli ste jej zaplatiť striptera a zobrať ju do baru.