icon

Na rozlúčku so slobodou ma pozvali, na svadbu nie

Včera o 13:00

Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si myslíte o tom keď kamarátka ma nepozvala na svadbu, ale na rozlúčku so slobodou ma pozvala. Nepoznám všetky baby čo idú na rozlúčku, ale pokiaľ viem tak jedna isto tiež nie je pozvaná. S nevestou nás bude 8.
Pýtam sa preto lebo iné kamarátky v okolí mi hovoria, že tam nemám ísť, že je to od nej sebecké, že budem sa jej skladať na rozlúčku, ale na svadbu ma nepozve.

Strana
z5
anonym_6dc6cc
Dnes o 05:10
@martinka17

@anonym_autor mala si to napísať rovno, ona čaká veľa, ponúka malo. Ak nejdete na svadbu, spravte wellnes na hodinu v meste a turistiku ako prechádzku po meste. Je to fakt náročná nevesta. A nie, potom vás nepozve na svadbu, ale bude váš očakávať pri kostole s kyticou a obálkou.

@martinka17 ved nevesta o tom ani neviem. mozno im dala len viac tipov, ze bud turistiku alebo welness, alebo sama ratala presne s takou moznostou ako si napisala a ani ju nenapadol vikendovy pobyt. a teda aj vikendovy pobyt sa da spravit inde ako v najdrahsich tatrach. tak ale to musi autorka vediet aka je a ci by jej zamer bol takyto. snad si kamosku pozna. ak by to bol tento pripad, tak s takou osobou sa ani kamosit nechcem a ani o rozlucku by som nestala (aj keby to bola len vecera). inak mi nepride vobec problem,ist len na rozlucku a nie na svadbu. v nasom okolo je rozlucka skor "divoka" (nic neslusne) party pre mladych, kde sa tak nestrojeno zabavi, pospomina na stare casy a pod. bezne ide ovela viac ludi ako na svadbu. zas ked si clovek narata rodinu a kamosov, tak ma 120 ludi ani nevie ako a to tiez nie je uplne jednoduche. a ze jedno miesto sa strati ale jedno miesto sem, druhe tam, plus treba ratat partnera, mozno deti...

anonym_15465b
Dnes o 06:00

Ja sa len čudujem ze v tejto dobe, keď je toľko rozvodov, sa robia ešte takéto caviky okolo jednej svadby. Ja by som už ani cent za svadbu nedala. Vyhodené peniaze. Nuž ale, každý robí to co vie, a chce 🤷🏼‍♀️

anonym_3e6aac
Dnes o 06:30

@anonym_autor za mna ešte trapnejsie ako rozlúčky si tie tanecky na americký spôsob. Cele zle, dogabane.
Ja keď som mala "rozlucku" tak sme s babami boli vonku v meste si sadnúť v restike a platila som to ja. Druhá kamoska keď mala, tak sme boli u nej na rodičovskej chate na víkend. Opäť to cele "platila" ona, nechcela po nás ani co i len fľašu... za mna je toto vychcanost prvého rázu, ešte aj keď sa poznáte 4 roky ci koľko?
A ďalšie trapnosti sú tie balónové prekvapenia, ze co to vlastne bude. Mi to pripomína vždy ten vtip s Morickom, co by si chcel, bračeka alebo sestričku, pýta sa ho mama. On jej odpovedá, že keby ti nebol problém, tak kolobezku.

cimage
Dnes o 06:47

Tieto party je vsetko vplyv instagramu. Pred narodenim velka party, kde sa kazdy dozvie, co to vlastne bude. Prve narodeniny deti za 20000€, ktore si urcite dieta bude pamatat. Wellness s nevestou, najlepsie zakoncit v Las Vegas na striptize a v kasine. Trosku sa to uz hroti. Ja som bola na rozlucke so slobodou kolegyni. Boli sme u nej, kde sme jej dali kazdy drobnost a potom sme vyrazili do baru, kde si kazdy platil sam. Nebola som na svadbu pozvana, neboli sme si velmi blizke a nie som rodina.

anonym_e41418
Autor odpoveď zmazal
aurora33
Dnes o 08:26
@cimage

Tieto party je vsetko vplyv instagramu. Pred narodenim velka party, kde sa kazdy dozvie, co to vlastne bude. Prve narodeniny deti za 20000€, ktore si urcite dieta bude pamatat. Wellness s nevestou, najlepsie zakoncit v Las Vegas na striptize a v kasine. Trosku sa to uz hroti. Ja som bola na rozlucke so slobodou kolegyni. Boli sme u nej, kde sme jej dali kazdy drobnost a potom sme vyrazili do baru, kde si kazdy platil sam. Nebola som na svadbu pozvana, neboli sme si velmi blizke a nie som rodina.

@cimage hej presne robí sa to len preto aby boli fotečky a videjko na IG.

sisska96
Dnes o 08:42
@michelle567

Najlepšie je že to vy baby v skupine ste vymysleli takýto program rozlúčky a teraz sa naň zdúvaš 😃 na čo 3dni. Mohli ste ísť doobeda na krátku túru, dať si obed, ísť oddýchnuť do welnesu na 3hoďky, dať si tam šampanské, nejaké beauty procedúry a odtiaľ ísť na večeru a do baru. A každá domov

@michelle567 však to načo 3 dni. Jednu sobotu vytypovať a dovi dopo. Ale ja osobne som nešla nikdy na rozlúčku, ani sama som nemala, nie som na také sprostosti

vilma7
Dnes o 08:56
@cimage

@vilma7 par euro? 3 dni v Tatrach s wellness? Pozvana plati sebe a este cast nakladov pre nevestu. Bude rada, ak sa zmesti do 200€, to uz par € nie je.

@cimage 200 na 3 dni v Tatrach je dobra cena...ved este usetri kedze na svadbu nejde. A bude mat aspon pekny vylet s babami.

anonym_3e6aac
Dnes o 09:03
@vilma7

@cimage 200 na 3 dni v Tatrach je dobra cena...ved este usetri kedze na svadbu nejde. A bude mat aspon pekny vylet s babami.

@vilma7 nože daj typ na wellness v Tatrách na 3 dní za 200 😊

anonym_226915
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@anonym_c54c9a áno robíme jej prekvapenie, takže platíme jej celú rozlúčku

@anonym_autor 🤯 oči, 3 dní v Tatrách zaplatiť rozlúčkovu neveste, ktorá ani nepozve družičky na svadbu mi príde divne 🙃.

anonym_72edf8
Dnes o 10:46

Ja by som hned sla!
Ved svadba nie je nejaka "odmena" za rozlucku, normalne by som to brala ako babsky wellness vikend s kamoskami, pre mna je to vzacnost 😊
Uzila by som si vikend bez ohladu na to, ci idem alebo nejdem na svadbu.
A uz som bola na rozlucke vikendovej, ze nevesta ma pozvala "iba" po polnoci, uplne som s tym bola ok. Ved ak je to dobra kamoska, tak potom mozno aj sama vysvetli dovod, preco Ta nepozvala i na svadbu.
Ja si pamatam ako skrz nizku kapacitu saly som tiez musela robit kompromisy v pozyvani kamosiek. Cize to su veci pre mna pochopitelne a nie je pre mna dovod urazit sa, ani si neuzit rozlucku...

baboobchod
Dnes o 11:02

Autorka, prezradíš nám, kto vymyslel tie Tatry na 3 dni s “aktivitami” a koľko vás to celé akože má vyjsť?

mk1111111111
Dnes o 11:17
@anonym_67cfae

@anonym_autor Vy budete platiť neveste rozlúčku so slobodou? Ja už tomuto svetu prestávam rozumieť..🤦

@anonym_67cfae presne to som pisala, platit ma ona, ony priniest darceky

Strana
z5