icon

Na svadbu s priateľom

marianaaoa
22. apr 2023

Ahojte, chodím s priateľom niečo vyše 2 rokov, ja mám 29, on 27. Pozná sa s mojimi rodičmi, vychádzajú v pohode. Dostali sme pozvanie na svadbu mojej sesternice. Keď som o tom povedala priateľovi, hneď sa ma pýtal či tam musím(e) ísť. Ja som introvert a nemám rada oslavy, svadby atď, ale viem sa prekonať, hlavne ten počiatočný stres a nesedieť tam ako za trest. Vysvetlila som mu že by to bolo pekné keby sme išli, lebo so sesternicou som mala dobrý vzťah, najmä v detstve sme boli super kamošky. Povedala som mu dátum kedy to bude, vravel že to je ešte ďaleko. Potom som mu ukázala aké šaty som si kúpila, ešte som zopakovala dátum, aby si to pamätal. Bez nátlaku, všetko som mu hovorila nenútene, potom sme sa dohadovali kto by bol šofér, tak som aj rátala že tam pôjdeme ako partneri. Dnes je týždeň pred svadbou, pripomenula som mu to a zrazu nastal šok že nevie či vtedy nemá oslavu narodenín jeho kolega (najlepší kamarát). Potom vravel že je to možno v piatok a v sobotu by ešte zvládol ísť na svadbu. Potom zase špekuloval že keby to aspoň bolo bližšie (je to asi hodina cesty). Chcela som len jednoznačnú odpoveď či so mnou ide alebo nie, stále som sa nedočkala. Do večera mi má dať vedieť, ale tuším že ostanem v neistote.

viky173
12. jún 2023

no ja by som mu po tej jeho drzosti napisala uz iba poslednu spravu a to, ze uz viac ku mne chodit nemusi, vsetky veci ma vonku pri kontajneri, tak ak ich este chce, nech sa poponahla, lebo rano pridu smetiari
po tejto sprave by som ho blokla a viac by pre mna take hovado neexistovalo

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
12. jún 2023

Je aspon fešak alebo nejaky neviem čo .čim ťa tak opantal?

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
leni1977
12. jún 2023

@marianaaoa s takýmito ľuďmi sa to nedá a už vôbec nie dlhodobo. A nejaká kamoška by s tebou nešla na dovolenku? Prípadne si sprav aspoň jednodňový výlet občas. Ja bývam kúsok od Nitry a keď mám všetkého plné zuby, vyberiem sa ráno do Bratislavy, vraciam sa na večer domov, idem úplne sama, milujem tie dni, niečo pekné si kúpim alebo niekedy ani nie, prejdem sa, dám si obed trojchodový, posedím niekde na káve, mám od každého pokoj, jediná komunikácia je s predavačkami a čašníkmi, za mňa super. Aj teraz sa chystám, mám narodeniny tento mesiac tak si chcem spraviť deň. Ale tie dovolenky sú najviac pre mňa, to je úplné vypnutie pre mňa, iný svet. Ty si odkiaľ?

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
marianaaoa
autor
12. jún 2023

V tomto mi bude najviac ľúto za ním, zažili sme kopec srandy na výletoch, tiež bol taký akčný, len to sa dialo veľmi zriedka. Zo začiatku ešte hej, ale potom už " nemal čas"

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
leni1977
12. jún 2023

@marianaaoa tieto pekné veci môžeš zažiť aj s chlapom, ktorý sa o teba bude zaujímať stále a vážiť si chvíle s tebou. Nechoď pod svoju cenu, neuspokoj sa s omrvinkami. Toto som sa ja naučila, síce až ako 45 ročná koza som to pochopila, ale radšej neskoro ako nikdy.

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
leni1977
12. jún 2023

@marianaaoa určite, o tom vôbec nepochybuj 🙂 , si ešte mladá a pozri v akom veku som ja a sekla som s tým, ja som si povedala, že radšej sama ako toto

feeewa
12. jún 2023

@marianaaoa a @leni1977 ako keby ste pisali o mojej prvej laske…

Boli sme spolu 2 roky… viete, aka je ta prva laska… clovek ma ovela vacsie ruzove okuliare ako obycajne 😂

Strasne sme sa milovali, ale bol total ako cez kopirak ako ti vasi… nadherny chlap, vtipny, neskutocna charizma…

Velakrat povedal, ze pride a neprisiel… na par dni sa vyparil a pod…

Vzdy ma uprosil.. az raz slubil, ze pride o 19tej a mnou a 19:15 som mu napisala spravu, ze uz chodit nemusi…

Nikdy… nieco sa vo mne zlomilo a povedala som si, ze si zasluzim viac…

Rozist sa s nim bola najtazsia vec, co som urobila, lebo som ho milovala celym srdcom, ale vedela som, ze nikdy nebudem stastna…

Dnes mam este krajsieho, charizmatickejsieho a milovanejsieho chlapa, ktory je tato mojho syna…

A dava mi vsetko, co mi tento nedal… a omnoho viac ♥️

Baby, drzim palce, caka vas nieco lepsie…
Tam niekde vonku je niekto, kvoli komu nebudete plakat 😚

h2
12. jún 2023

@marianaaoa 🤦🏻‍♀️ Ach, prečo si mu dala šancu? No, veľmi dúfam, že tentoraz si sa už poučila nadobro. Ja chápem, že je to ťažké, že ti je smutno a cítiš sa sama. Ale také už rozchody sú. Málokto sa hneď potom cíti super. Ale tá úľava a dobrý pocit príde, len tomu daj čas.

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
katkami123
12. jún 2023

@marianaaoa
Takze nakoniec sa ešte on s tebou rozišiel, to ma podrž 😀. Ženská ty nazbieraj opäť stratenú hrdosť a odpis mu aspoň - áno mali, kvôli mojej nerozumnosti, že som si myslela, že sa konečne raz budeš správať ako vyrovnaný inteligentný človek, ktorý vie čo od života chce a stojí si za svojim nazorom. Ale kedže meníš názory ako 2-rocne dieťa a nie je na teba žiaden spoľah, už taka nerozumná, aby som ti dávala nekonečné šance nebudem a prajem ti pekný život. Ja ho budem mat bez teba, ahoj.

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
12. jún 2023

Toto je snaď zlý sen, vidim, že už sa smeješ na tom

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
katkami123
12. jún 2023

@marianaaoa
A prečo to s ním neukončíš razantne a raz a navždy? Aký ma význam tieto hry na mačku a myš?

leni1977
12. jún 2023

@marianaaoa počkaj a on je práve u teba?

lucinka12356
12. jún 2023

@marianaaoa nemyslíš vážne, že žijete akoby nič..

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
lucinka12356
12. jún 2023

@marianaaoa co si mu povedala.. Alebo ako to prebiehalo?

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal
leni1977
12. jún 2023

@marianaaoa drž sa, bude dobre, neboj 🙂

erickatt
12. jún 2023

@marianaaoa pocuj. Na FB je skupina turista a je tam podskupina pre single ludi na spolocne vylety

marianaaoa
autor
Autor odpoveď zmazal