Na Vianoce som zistila, že ma podvádza
Na vianoce sa mi priznal, že udržiava kontakt so ženou, s ktorou sa 2x stretol. Myslela som, že to skončilo po tých dvoch razoch, čo bolo asi pred 3 týždňami, ale stále si s nou píše a čaká, kedy sa vráti, ona odcestovala za rodinou. Nemám chuť ho už ani vidieť.
Aspon uvoľnil miesto akoby ta roky klamal. Tiez si mohol vybrat iny datum . Deti mate?
🤦🏼♀️ tak paráda... vhodnejší okamih ako štedrý večer už asi vybrať nemohol... Ale informácií k celkovej situácii je málo. Ako dlho ste spolu a čo tomu predchádzalo... A pod.
Úplne je jedno že to povedal na Vianoce. Teší ma že ešte existujú ferovi muži ktorí majú gule priznať sa .
@bronkax 🤔. .. Férové by bolo najskôr uzavrieť nefunkčný vzťah ... 🤷🏼♀️
Mne férový nepríde keď sa stále so mnou stretava a do toho namotava ďalšiu. Vlastne nie je férový ani k nej.
A to ti musel povedať práve na Vianoce? 😦 Akože prečo? Aby ti nemusel dať darček?
@h2 neviem predtým tvrdil, že uz s nou nie je v kontakte. Zrazu si píšu, ale stretnúť sa vraj už s nou nechce. A darček mi tiež nedal 😂
Nechaj ho tej druhej a ako darček ber to, že si sa zbavila debila.
Si to nejako odpororuje-čaká za ňou, kým sa vráti a zároveň sa s ňou stretnúť nechce🤣Ďalší debko. A sa chytám za hlavu, že toto ženy oceňujú ako ferové🤦♀️
@enmery nie, to som si domyslela ja a doplnila, že na ňu čaká. On mne tvrdí že sa stretnúť nechce už, ale stále s nou píše. A keď som sa opýtala ze ako je možné že si s ním stále píše ak sa nestretavaju, ze ako ju udržiava, tak povedal ze ona teraz aj tak odišla za rodinou.
🙋♀️
Ani nerieš. Vymaž ho zo svojho života. Zablokuj všade kde sa dá. Takýto chlap ti aj 1000x sľúbi že to ukončí, a ak náhodou fakt ukončí, rýchlo si začne s ďalšiou
Ukončí TY nezmyslený vzťah! A budeš mať pokoj, neboj, aj pri tej, čo sa teraz stretava, bude stretávat dalsie
Fer, nefer, vzchop sa, tak namiesto toho aby si sa rozisla s nim, este sa s nim stretavas a on ma aj jednu aj druhu v zalohe. A ty lamentujes, ze ju stale ma. To ti nestacilo, ze to neukoncil? Co ti este treba, aby vas naraz pozval na romanticku veceru?
Že ťa podvádza, to viem pochopiť, ale že ti ani darček nedal, to už je fakt cez čiaru...
Nechaj jej toho lúzra
Ved vy nemate ziadny vztah. Kolko ho vlastne poznas? Mesiac? On to ma rozbehnute na dve strany. To je cele. On ta nepovazuje za priatelku, ani nou nie si. Skusa to s viacerymi a ma sex zadarmo. Preco by ti mal davat darcek, ked mu toto dovolis?
Nemal pre teba darcek, tak sa ti priznal s tymto, aby si rozmyslala nad vacsim problemom a na darcek zabudla😃
Pošli ho do riti a uži si Vianoce.
Nikdy muža nepúšťaj von nadržaného a hladného. Za každým rohom totiž čaká nejaká k...a so sendvičom !
On sa priznal, teraz si na rade ty.
Vyber si, co chces urobit.
@natalienka12 3 roky
Chcela by si tohto chlapa,keby si sňou prestal písať? Ja nie,už by mi zato nestál,mala by som blbý pocit,že pri sexe myslí na ňu
Veď Ti dal darček. To si uvedomíš neskôr 🙂
Udrziava len kontakt, alebo sa s nou uz aj vyspal? Dal ti pekny darcek a ja by som mu dala tiez. Odchod, nech sa kurvi inde

Cenim ze je ferovy a priznal sa.