icon

Na Vianoce som zistila, že ma podvádza

24. dec 2024

Na vianoce sa mi priznal, že udržiava kontakt so ženou, s ktorou sa 2x stretol. Myslela som, že to skončilo po tých dvoch razoch, čo bolo asi pred 3 týždňami, ale stále si s nou píše a čaká, kedy sa vráti, ona odcestovala za rodinou. Nemám chuť ho už ani vidieť.

vanilkovazmrzka
24. dec 2024

Cenim ze je ferovy a priznal sa.

betulinka1
24. dec 2024

Aspon uvoľnil miesto akoby ta roky klamal. Tiez si mohol vybrat iny datum . Deti mate?

helenbozka
24. dec 2024

🤦🏼‍♀️ tak paráda... vhodnejší okamih ako štedrý večer už asi vybrať nemohol... Ale informácií k celkovej situácii je málo. Ako dlho ste spolu a čo tomu predchádzalo... A pod.

bronkax
24. dec 2024

Úplne je jedno že to povedal na Vianoce. Teší ma že ešte existujú ferovi muži ktorí majú gule priznať sa .

helenbozka
24. dec 2024

@bronkax 🤔. .. Férové by bolo najskôr uzavrieť nefunkčný vzťah ... 🤷🏼‍♀️

autor
25. dec 2024

Mne férový nepríde keď sa stále so mnou stretava a do toho namotava ďalšiu. Vlastne nie je férový ani k nej.

h2
25. dec 2024

A to ti musel povedať práve na Vianoce? 😦 Akože prečo? Aby ti nemusel dať darček?

h2
25. dec 2024

@bronkax Toto je férové?! Že partnerku 2x podvedie a potom sa prizná?! Férové by bolo sa s ňou NAJPRV rozísť.

autor
25. dec 2024

@h2 neviem predtým tvrdil, že uz s nou nie je v kontakte. Zrazu si píšu, ale stretnúť sa vraj už s nou nechce. A darček mi tiež nedal 😂

h2
25. dec 2024

Nechaj ho tej druhej a ako darček ber to, že si sa zbavila debila.

enmery
25. dec 2024

Si to nejako odpororuje-čaká za ňou, kým sa vráti a zároveň sa s ňou stretnúť nechce🤣Ďalší debko. A sa chytám za hlavu, že toto ženy oceňujú ako ferové🤦‍♀️

autor
25. dec 2024

@enmery nie, to som si domyslela ja a doplnila, že na ňu čaká. On mne tvrdí že sa stretnúť nechce už, ale stále s nou píše. A keď som sa opýtala ze ako je možné že si s ním stále píše ak sa nestretavaju, ze ako ju udržiava, tak povedal ze ona teraz aj tak odišla za rodinou.

enmery
25. dec 2024

🙋‍♀️

pribinak
25. dec 2024

Ani nerieš. Vymaž ho zo svojho života. Zablokuj všade kde sa dá. Takýto chlap ti aj 1000x sľúbi že to ukončí, a ak náhodou fakt ukončí, rýchlo si začne s ďalšiou

dadka1997
25. dec 2024

Ukončí TY nezmyslený vzťah! A budeš mať pokoj, neboj, aj pri tej, čo sa teraz stretava, bude stretávat dalsie

hellwant
25. dec 2024

Fer, nefer, vzchop sa, tak namiesto toho aby si sa rozisla s nim, este sa s nim stretavas a on ma aj jednu aj druhu v zalohe. A ty lamentujes, ze ju stale ma. To ti nestacilo, ze to neukoncil? Co ti este treba, aby vas naraz pozval na romanticku veceru?

morpheuss
25. dec 2024

Že ťa podvádza, to viem pochopiť, ale že ti ani darček nedal, to už je fakt cez čiaru...

ivik4
25. dec 2024

Nechaj jej toho lúzra

natalienka12
25. dec 2024

Ved vy nemate ziadny vztah. Kolko ho vlastne poznas? Mesiac? On to ma rozbehnute na dve strany. To je cele. On ta nepovazuje za priatelku, ani nou nie si. Skusa to s viacerymi a ma sex zadarmo. Preco by ti mal davat darcek, ked mu toto dovolis?

mimirka32
25. dec 2024

Nemal pre teba darcek, tak sa ti priznal s tymto, aby si rozmyslala nad vacsim problemom a na darcek zabudla😃

januska12323
25. dec 2024

Pošli ho do riti a uži si Vianoce.

dezolat
25. dec 2024

Nikdy muža nepúšťaj von nadržaného a hladného. Za každým rohom totiž čaká nejaká k...a so sendvičom !

moonlight1210
25. dec 2024

On sa priznal, teraz si na rade ty.
Vyber si, co chces urobit.

autor
25. dec 2024

@natalienka12 3 roky

mnamko
25. dec 2024

Chcela by si tohto chlapa,keby si sňou prestal písať? Ja nie,už by mi zato nestál,mala by som blbý pocit,že pri sexe myslí na ňu

saraxyz
25. dec 2024

Veď Ti dal darček. To si uvedomíš neskôr 🙂

gerber58
25. dec 2024

Udrziava len kontakt, alebo sa s nou uz aj vyspal? Dal ti pekny darcek a ja by som mu dala tiez. Odchod, nech sa kurvi inde