Naivita žien: Stavme na sebaúctu a hrdosť
Stále sa tu aj v iných diskusných fórach objavujú témy, buď strašne sa mi páči - chcem ho ALE má ženu a deti. Ako ho zabaliť. Akoze dievčatá vy nemáte sebaúctu a hrdosť ?
Po prvé .. ak má muž zaujem v prvom rade by mal on o ženu prejaviť záujem a nie že žena sa mu vnucuje, posiela správy, zháňa číslo na neho. Pôsobí to lacne. A po druhé už keď viem že ten muž na doma ženu a deti má to byť v tom momente passe. Sme ženy. Hádam nebudeme stavať svoje šťastie na jej nešťastí. Alebo sa lacne núkať chlapovi, ktorý doma spáva so svojou zenou.
Majte hrdosť a sebaúctu. A keď už náhodou ho aj daná žena zlomí, nikdy neopustí svoj domáci komfort. Využije ženu ako matrac. Tak to proste je.
@jania023 toto obdivujem, najviac sa mi podarili za cely život 3 riadky uštrikovat, take že rukavy, koncovky, nehrozí...chcela som vyšivat, už ani nevidim na tie križiky 😅 ešte tak na klaviri si zahram a niečo nakreslím, to ešte nejak vyjde
Je pravda že asi malo čítam mk, dlho som tu takúto tému nevidela, kde by žena mala záujem o zadaného a nemala sebaúctu.. ak o takých témach vieš, adresuj to skôr tam - takéto všeobecné diskusie nemajú žiaden efekt.. a tak či tak - nemyslím že takéto témy zasiahnu danú ženu bez sebaúcty že prečíta si radu a povie si "ok, idem to zmeniť".. ľudia by sa mali snažiť hlavne svoje deti vychovať tak aby sebaúctu mali.. všetkych sa zachrániť neda, bohužiaľ..
@isis234 tu najdes celkom presne popisane navod. Toto je inac rbeny raglan, ale tiez sedi
https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=11584...
@jana_eyre_2 áno, to je pravda.
@isis234 musis si urobit vzorku. Cize vlna, ihlice a urobit vzorku tak 13cm na 13cm a spocitat ocka. Aspon zistis ake hrubka ihlic ti najviac sadne, ja ich striedam v tej vzorke a to co sa mi paci najviac potom vezmem.
Ruku si zmerias napr mas zapestie 17cm a chces mat volne na cca 23cm a dajme tomu ze 10cm su 20 ocka to si spicitas v tej vzorke tak vies ze musi mat rukav v zapesti 2,3x20 ociek
Musela som si prejsť komentáre, lebo som si myslela, že som v inej téme 😁😁 štrikovanie je super...aj háčkovanie...odporúčam na odbúranie stresu 🤣
@tanyag 🤣
@karolinakr No smej sa 😁
Treba to brat pragmaticky. Zien je viac ako muzov. Ak kazda ma mat nejakeho chlapa, aspon na chvilu, musime si ich holt poziciavat. Resp. sa musi nejaky muz rozviest (alebo ovdoviet - ale to sa asi nechce ani jednej z nas preto mladej umriet, to uz radsej ten rozvod).
Jednoducho treba s tym pocitat, ze za zivot po muzovi daka ina pojde. Cim sikovnejsi muz, tym viac ich bude. A ze mozno aj nejakej podlahne. Lebo toto zavisi od neho.
Je to fakt a neda sa s tym nic urobit. Jedine to do istej miery zmierni vyrovnanie poctu muzov a zien v nasej spolocnosti.
Apelovat na zeny, aby mali hrdost a nerobili to, je ako ich vyzvat, ze ak sa im nezadarilo hned, tak sa maju zavriet do klastora, aby sme my ostatne boli v klude.
Takze mozeme sa im smiat, povazovat ich za ubohe a trapne, fakt je, ze my sa musime snazit tiez.
A tym smerom odporucam zamerat tvoje filozovanie. Bude ti prospesnejsie a dojdes aj k pouzitelnym zaverom (asi).
@viestta dík, ale ja som písala, že som robila raglán, z hora, ale z dola nie. To som chcela vedieť ,,,koľko očiek nechá na rukáve, pri rameni, aby potom zošila ku krku, teda zošiť + predný a zadný diel
....pokial neostane 10 ociek na rukave a asi 30 na prednom a zadnom diele...... toto som chcela vedieť, vďaka ❤

@viestta aj ty ??? A ja ze to len ja som sialena🤣
No vidis aka super tema🥰
Co robis ty?