Nájdu sa muži, ktorí prijmú ženy s deťmi?
Myslíte že je možné nájsť si partnera s deťmi ? Mám dve deti, ročné a trojročné. Ide o to že ich otec nás pred pol rokom opustil. Zatiaľ sa na nový vzťah necítim ale premýšľam aká je šanca že sa raz nájde muž ktorý bude o mňa stáť a bude mať rád aj moje deti...
Samozrejme, že šanca je. Ak to má byť tak to príde a bude mať rád aj Teba aj deti. Poznám veľmi veľa žien, čo šťastie mali. A dovolím si tvrdiť, že majú lepších mužov ako možno iné bezdetné.
Ano je sanca.
Je šanca. Ale omnoho menšia. A nečudujem sa tým mužom.
kamoškin frajer ju opustil kvôli jednej s 2 deťmi po 12 ročnom vzťahu - ona už dieťa mala, on nie, ale ona už nemohla mať deti - tak išiel za tou mladšou s 2 malými deťmi… 🤷♀️ a už majú spoločné…
Ja si furt pri týchto príspevkoch, spomeniem na svoju susedu - muž ju nechal s troma deťmi kvôli mladej šťande ... ona nikoho nehľadala ... raz išla vysypať smeti, proste strapatá, nenalíčená, v teplákoch, proste ako matka troch detí žiadna "femme fatale" ... spadli jej do kontajnera kľúče, ona je maličká cca 160 cm môže mať ako sa tam tak hrabala, len nohy jej trčali, oslovil ju chlapík, či nepotrebuje pomôcť ... no a už sa takto spolu hrabú hádam 10 rokov ... úžasný chlap, všetci ho ľúbime aj starí aj deti ... čo má prísť príde.
veľa žien nájde lásku až keď deti odrastú...
Ja som toho príkladom 🙏😊 ja mam 40r. a 2 deti (13 a 9r) rozvedená a môj súčasný muž nemá žiadne deti, svoje nechcel, ale moje, uz ich vola naše neskutočne ľúbi. Prijal ich za svoje 😊
Ahoj, tiež som nehľadala, cítila som až odpor k mužom po rozchode s otcom mojich detí, no našiel si ON mňa. Zatiaľ všetko klape. Ťuk-ťuk, musím poklopať.
Sanca, ze sa najde muz, ktory o vas bude stat, je vyssia ako kedykolvek predtym. Rozchodom s byvalym si sa zmenila aj ty, niekam ta to posunulo a teraz si viac pripravena pritiahnut si dobreho a zodpovedneho muza. A taky aj pride, lepsi ako ten minuly. Ja verim, ze vztahy nie su nahodne, ked budes na to pripravena, zjavi sa.
Ja mam z mojho okolia pocit, ze vacsina zien s detmi si niekoho najde. A uz som to tu viackrat pisala, ale medzi mojimi dobrymi muzskymi kamaratmi mam hned troch, ktori maju zeny s detmi. Jedna ma jedno, druha dve a tretia tri. Jeden z tych troch kamaratov je extremne dobre vyzerajuci a charizmaticky, mal vzdy uspech u zien, ale mozno prave aj preto sa dlho nevedel usadit a nikdy som ho vlastne nevidela stastneho vo vztahu. Az s touto mamou dvoch dcer. Diecata si velmi oblubil, hovoril mi, ze ked ich par dni nevidi, tak mu uz chybaju.
Urcite sa raz muz najde, ale momentalne su malicke a chapem, ze muzi nechcu suplovat otcov v tomto veku. Par rokov vydrz, momentalne ta chlapi budu brat ako lahku korist do postele.
Nedávno tu bol inzerát, kde muž hľadal spriaznenú dušu. Má 2 deti v striedavke a vysporiadanú minulosť. Takže áno je to možné.
Ja si zas mysli,že chápu na toto moc nepozerajú,keď chcú nejakú ženu ,je im jedno či s deťmi alebo nie,skôr zeny nechcú chlapov s deťmi .Podla mňa je pre zenu ťažšie prijať cudzie decko ako pre chlapa
Pod ciarou ale ak zena uz ma deti, je to financny, casovy, psychologicky (ex stale v zivote pritomny, lebo otec deti, stretavanie) zavazok, ktory proste je pre chlapa bez zaväzkov "zbytocny balast"... no ale aj tu plati, ked ju milujes, tak ju milujes zo vsetkym , co k nej patri... skor - neskor po rozvode kazda kamoska nasla noveho partnera, sama neostala ani jedna, takze tak...
Ja si zas mysli,že chápu na toto moc nepozerajú,keď chcú nejakú ženu ,je im jedno či s deťmi alebo nie,skôr zeny nechcú chlapov s deťmi .Podla mňa je pre zenu ťažšie prijať cudzie decko ako pre chlapa
@minenkaa tiež si to myslím. Cudzie dieťa je pre ženu niečo ako “konkurencia” alebo ako to povedať…
Myslím, že v pohode sa dá nájsť chlap aj s deťmi. Dokonca si myslím , že skôr, ako stará dievka , ktorá je už dlhodobo naučená na to, že je sama, má už svoj zavedený single spôsob života , tak isto aj starí mládenci zarytí sú niekedy nepoužiteľní pre vzťah. Že skôr si podľa mňa nájde ten rozvedený, ak nejde o nejakého alkoholika, či násilníka a pod. Samozrejme, chlap si neberie len ženu s deťmi , ale aj jeho ex a vie to priniesť niekedy problémy. Ja mám to "šťastie" , že ex mi neplatí výživné ,ani nejaví záujem o syna a som mu vďačná. Môj muž teda mal o problém menej, lebo ex nám do života a výchovy nezasahuje. Ale ďalšie vlastné deti nemáme a tým pádom o ďalší problém menej , lebo aj robenie rozdielov medzi deťmi môže byť peklo.
samozrejme ze najdu, moje posledne tri vztahy aj ten prave doznievajuci som mal so zenami ktore maju deti, ale treba skor zistit co takemu chlapovi ponuknut?
@bbyy3 Tvoje dety? Až ma prekotilo🙈
@mandarinka555 aj mne vrátilo očí ci dobre vidím 😅😅
@bbyy3 Tvoje dety? Až ma prekotilo🙈
@mandarinka555 mala chyba a čo teraz ?
Šanca určite je, ale reálne sa priprav na muža rozvedeneho s deťmi tiež
samozrejme ze najdu, moje posledne tri vztahy aj ten prave doznievajuci som mal so zenami ktore maju deti, ale treba skor zistit co takemu chlapovi ponuknut?
@chlap321 čo takému chlapovi ponúknuť ? V živote som nič chlapovi neponúkala , ani ako slobodná a ani teraz . Vždy ponúkal on . No ešte to tak aby som naháňala chlapa a ponúkala mu .
Ahoj, určite, že sa nájde 😉

Vždy je šanca, ale primárne normálny muž preferuje ženu bez detí. Skôr možno rozvedení