icon

Najhorší sused v živote

michaela12_34
9. júl 2025

Aká je vaša najhoršia skúsenosť so susedmi? Čo presne sa tam dialo, čo vám robili?

Strana
z2
bosorkabb
9. júl 2025

Tiež sme mali susedu ktorá mala večne problém s kýmkoľvek. Úplne vymyslené príbehy.
Raz sme bývali v krásnej lokalite a sused taký príjemný, milý pán. Nič podozrivé. Až raz tam vtrhli v noci kukláči. Že vraj obchodoval s drogami a ženami.

tunzal
9. júl 2025
@balerina2025

@nyusika akoze v lete chapem, hej chapem ale celorocne? :/ hmmmmmm ale nov ved dobre, aj horsie veci sa deju ;D

@balerina2025 celoročne varim ráno aj od 5 😀 ale bývame v dome a zásadne neklepem mäso😀

balerina2025
9. júl 2025
@tunzal

@balerina2025 celoročne varim ráno aj od 5 😀 ale bývame v dome a zásadne neklepem mäso😀

@tunzal vidis ja pisem o bytovke ;) kde pocujes aj prdy tak take krajanie zeleniny ci klepanie reznov ta o 6.00 v nedelu nepotesi

tunzal
9. júl 2025
@balerina2025

@tunzal vidis ja pisem o bytovke ;) kde pocujes aj prdy tak take krajanie zeleniny ci klepanie reznov ta o 6.00 v nedelu nepotesi

@balerina2025 tak to ti verím... som zástancom toho,že niektorí ľudia do bytovky nepatria.... ja som jedna s tých😀 zo mňa by mali teda radosť susedia 😀 bezne pistam pracku skoro ráno, alebo neskoro večer, tak isto o 5 kávovar mlyncekom si myslim ze potesi kazdeho 😀 varenie.... ale chápem aj keď ňu ak druhu stranu

balerina2025
9. júl 2025
@tunzal

@balerina2025 tak to ti verím... som zástancom toho,že niektorí ľudia do bytovky nepatria.... ja som jedna s tých😀 zo mňa by mali teda radosť susedia 😀 bezne pistam pracku skoro ráno, alebo neskoro večer, tak isto o 5 kávovar mlyncekom si myslim ze potesi kazdeho 😀 varenie.... ale chápem aj keď ňu ak druhu stranu

@tunzal tak hej, v dome je to ine, to je prave ta sloboda. aj ked chapem ze asi nezijete na samote u lesa ale je to ine ako bytovka

tunzal
9. júl 2025
@balerina2025

@tunzal tak hej, v dome je to ine, to je prave ta sloboda. aj ked chapem ze asi nezijete na samote u lesa ale je to ine ako bytovka

@balerina2025 susedov nemáme len z jednej strany aj to 2 domy ďalej

balerina2025
9. júl 2025
@tunzal

@balerina2025 susedov nemáme len z jednej strany aj to 2 domy ďalej

@tunzal najlepsie, aj ja tak tuzim mat, staci 40r byvania v panelaku.

viestta
9. júl 2025

Mame susedu, ktora sa pravidelne s niekym pohada, dovod si operativne najde. Ked sa v zime zasekla vo vytahu a vrieskala o raty, tak sme vysli viaceri na schodiste, ze co sa deje. Hromadne sme vysmiati ako leco skonstatovali, ze este ju tam nechame trosku "podymstovat" a potom zavolame poruchovu sluzbu.

motylik2559
9. júl 2025

Pozeram,ze autorka prispevku tusim nikomu ani neodpisala🙂 Pride mi to ako prieskum aktualnych susedskych vztahov😄 Takze o tych mojich nebudem ani pisat🤔

evansova
10. júl 2025

Keď sme sa nasťahovali do bytovky, na druhé poschodie z troch, nastalo peklo so susedom, ktorý býval pod nami. Vadilo mu všetko. Vytapame ich, deti sú hlučné, sedia na schodoch do zadného vchodu a hrajú sa s ostatnými deťmi, nezatvaraju vchodové dvere....
Keď sme znovu "vytapali", do 10 minút prišiel inštalatér, ktorý to k ním išiel skontrolovať. Po umakartovom jadre v kuchyni tiekla jedna kvapka.
Inštalatér prišiel tri razy, nevedel nájsť príčinu, tak som volala suseda, nech sa sám pride pozrieť, kde môže byť chyba. Našiel, dali sme opraviť. Postupom času sa vzťahy zlepšili a keď sme byty dostali do vlastníctva, prerobili sme v spoločných priestorov čo sa dalo (vymeniť dlažbu, natrieť zábradlia, vymaľovať, preložiť schránky aby k ním bol prístup z ulice. On poskytol prácu, ja financie a zrazu bolo všetko v poriadku. Keď sme stavali dom, robil mi stavebný dozor, osobne vybudoval tocite schodisko na poschodie, postavil kozub, nebolo lepších kamarátov.
A to všetko dokázala slušná konverzácia, ochota riešiť problém, snaha vžiť sa do cudzích pocitov.
Vie,czevs niektorými ľuďmi sa nedá, ale my sme mali šťastie.

alenka58
10. júl 2025
@tunzal

@tunzal niektorí nepatria ani do domu, napr. môj sused

Strana
z2