icon

Nájsť v sebe silu a odísť zo zlého vzťahu

8. mar 2023

Prave sme sa zase pohadali, odisiel spat bez smsky na rozlucku, nasraty. Pohadali sme sa preto, lebo som si vypytala kompliment k MDZ. Chcela som vediet, co je na mojej osobnosti prenho krasne a vynimocne. Nenapadlo mu vobec nic. Na Valentina neprisli kvety. Chcela som aspon takto pocut nieco pekne, aj ked som mohla vediet, ako to zas skonci.

Ale pojdem od zaciatku. Hladam priestor na vyzalovanie sa, a mozno radu, ako tuto situaciu vyriesit. Na konci aj poviem, preco je to pre mna take tazke.

Som s tymto muzom rok a pol, nebyvame spolu, ale je to v plane tento rok. A ja som nestastna. Pre mna bolo vzdy dolezite, pocut od mojho partnera "milujem ta", "chybas mi", alebo "si krasna". Nic z tohto nemam, po roku a pol strasnych hadok som sa toho vzdala. On to jednoducho povedat nevie. Musia mi stacit emotikony na dobru noc, nie slova.

Odmieta ma. Sex mame 1-2x do mesiaca, a ja som sa prestala snazit. Kedysi som riesila kadejake tie spodne pradla, aj sa krasne obliekam, nosim podpatky. 99% razov odmietne moje pokusy o sex. Vzdy je unaveny. Vzdy existuje nejaka vyhovorka. Po roku a pol hadok som vzdala snahu. Uspokojila som sa s frkvenciou, ktoru mame, a nahovaram si, ze si zvyknem.

On od zaciatku vie, ze ja som sa vzdy chcela raz vydat. Po roku a pol som nacala temu, kedy by taketo nieco bolo realisticke, kedze planujeme spolocne byvanie. Nasledovala strasna strasna hadka, po ktorej si odo mna musel dat na dva tyzdne pauzu. Strasne ho rozzurilo, ze sa pytam na manzelstvo. Vtedy hadzal okolo seba vecami a trieskal do nabytku. Nechapala som, co ho tak rozzurilo.

Preco som s nim? Pre tie zriedkave pekne momenty. Ked som unho, aj si ma prituli, aj ked dovolene je to len rano a vecer, nikdy nie pocas dna. Aj ked sa vobec nebozkavame, nechce to, tak obcas mi pusu da. Zijem len pre tieto kratke momenty.

Preco som s nim? Pretoze mam 32 rokov a nedokazem v sebe najst sebadoveru, ze este budem niekedy s niekym inym. Pred nim som bola 10 rokov sama, nikto ma nechcel. Potom prisiel on a to, co mam teraz, je predsa len o trochu viac, nez to, ked som bola uplne sama. Je to lepsie, ako nic, da sa povedat.

Preco je so mnou on? Netusim. Ved ma nelubi. Nechce ma, nepritahujem ho. Preco je so mnou? On ma 46 rokov.

Viem, ze mi vela z vas poradi, vyhladat psychologa, a ano, mate pravdu. Lenze v mojom okoli psychologovia nie su, a ked ano, tak su kompletne vybookovani a neprijimaju novych klientov. Viem to, lebo som to skusala.

Tak mi povedzte, prosim, nieco povzbudive. Alebo vlastne skusenosti. Alebo ja neviem. Pekny vecer a dakujem.

Strana
z5
mikadooo
9. mar 2023

Chorý vzťah. Ale chcela si povzbudenie. Hmm, no tak trebárs, super, že ťa nebije a netýra. Alebo teda neviem čo napísať. Myslím si, že sama vieš, že to nie je ok. My s tým nič nespravíme, pokiaľ ty máš pocit, že bez neho by bolo horšie. Ja si neviem predstaviť žiť so starým chrenom, ktorého musím prosiť o sex a pekné slovo, to by som radšej bola sama. Ale tak každý to máme asi nastavené ináč. Ja som v pohode aj sama so sebou. Ty evidentne nie. Zabíjaš najkrajšie roky života s chrenom, ktorému na tebe nezáleží a nechce do budúcna s tebou nič plánovať, len aby si nebola sama. No, tak ok 🤷. Tvoja voľba...

katka700
Autor odpoveď zmazal
autor
9. mar 2023

@katka700 Nemusis byt jedovata len za to, ze mam napchaty diar mozno viac, ako by to bolo podla tvojich predstav. Casovy harmonogram ti vysvetlim celkom jednoducho - ak clovek chce, cas na specialneho cloveka si najde. Ani ja nepracujem 24/7, napriklad tie obrazy predava portal vo forme printov a ja nemusim robit nic, alebo vyroba do firmy ide cez externeho dodavatela. Vo svojom okoli mam ovela uspesnejsich podnikatelov, ktori tiez maju sukromny zivot. Ja k tomu nemam deti, takze aj tam mi vznika casova medzera, ktoru by ine zeny napriklad vyplnali aktivitami s detmi.

katka700
Autor odpoveď zmazal
autor
9. mar 2023

@katka700 Nie, ty si skor chcela vediet, ako dokazem sklbit svoje aktivity so vztahom, tak ti hovorim, ako. To, ze je ten vztah menej nez idealny, je druha vec. Ale co sa tyka casu, tak ano, cas si najdem.

iv007
9. mar 2023

Niektori muzi nie su stvoreni pre vazny vztah a rodinu a tento tvoj je toho jasnym prikladom.Nechaj ho zit staromladenecky zivot sam pre seba.Ty si mlada, mas velku sancu stretnut fajn chlapa ktory ti da vsetko po com tuzis a bez donutenia a doprosovania.

freya8888
9. mar 2023

Ahoj, a nie je tvoj priatel s tebou koli pohodliu a z vypocitavosti? Si samostatna,sikovna,zrejme do teba nemusi moc investovat, skusila si sa na to pozriet aj takto? Koli sexu s tebou nie je evidentne...mate spolocne zaluby? Alebo aktivity,ktore radi robite? ...rovnaky pohlad na svet? Co mate spolocne vlastne?

svetlonos
9. mar 2023

@leni1977
prajem ti pekny a harmonicky vztah alebo i zivot v klude. U teba mi je to luto, pises mali ale za to vzdy milo. Nech ti vijde v zivote po com tuzis.

leni1977
9. mar 2023

@svetlonos ďakujem veľmi pekne, si milá 🙂

lija22
9. mar 2023

ty si tak rozumna, chytra, sebestacna zena. uplne uzasna. a s takym cudom sa zapleties. to budenejaka karmicka pomsta 🙂 Pretrhni tuto torturu. Zmena je zivot, bude lepsie. keby si napisala odkial si mozno tiaj dohodim dakych bratrancov/ kolegov/ susedov 😃

hope87
10. mar 2023

Ja by som to spravila tak ako pisala @majlo1234. A ked si zoberies veci, uz by som sa mu ani neozvala...dokonca by som si ho vsade vymazala, blokla a tvarila sa, ze neexistuje. Ako prepac, neodpustim si...ste spolu rok a pol a sex mate 1-2x za mesiac, k tomu stale obleceni a stale ta ista poloha! To je cista tragedia. Nie je to normalne a on je doslova a do písmena vadny. Na jednej strane mi ta je uprimne luto, ze toto je to, co si zazivala ale na druhej strane ma vytaca, ze toto dokaze jedna sebestačná zena tolerovat. Podla toho, co pises, si uspesna a sebavedoma zena, tak sa vzchop, nauc sa milovat a vazit si samu seba natolko, aby si uz podobnemu chlapovi nedovolila vstupit do tvojho zivota. Ver mi, ten pravy chlap si ta najde, ked budes stastna a vyrovnana sama so sebou 😉

katkajaromer
10. mar 2023

Ahoj, kvůli Tvému příspěvku jsem se zaregistrovala, abych mohla reagovat. Jsi ještě mladá na to, abys rezignovala na možnost mít někdy krásný vztah. Když jsem měla 32 let, byla jsem ne moc šťastná s takřka tříletým synem. A pic, ve 40 letech jsem potkala prince na bílém koni, a po mnoha měsících oťukávání oznámil ženě, že se rozvádí a teď, ve 45 letech, jsem skoro rok šťastně vdaná a mám toho nejúžasnějšího chlapa na světě. Nezvládla bych žít s někým, kdo by mi nevyjadřoval své city ( můj muž mi denně řekne, že mě miluje ), kdo by mě nechtěl několikrát denně vášnivě líbat, kdo by se mnou měl sex jen jednou za měsíc. Prosím, nech ho jít a věř si, že to štěstí na Tebe ještě čeká.

poleva
12. mar 2023

Ako ste sa zariadila? Odišla ste ?

leni1977
12. mar 2023

@poleva nemyslím si

poleva
12. mar 2023

@leni1977 hadam napise 🙂

poleva
14. mar 2023

@autor, ako ste dopadla?