Naletela som

10. okt 2023

Ako si odpustit, ked som naletela jednemu klamarovi? Este aj peniaze som mu poslala, a to opakovane, nastastie nie velku sumu. Nemam vela skusenosti, co sa tyka vztahov a pri nom som mala akoby pobluznenie, k nikomu som take nieco este necitila. Aj teraz vlastne k nemu prechovávanie city, snazim sa potlacit vsetky tie spomienky, ale nejde to. Uz je to dlhsia doba, co sme sa realne nevideli. Ale posledne dva mesiace mi vypisoval a po nociach vyvolaval, co som mu ani uz nezdvihala. Lebo jasne som mu napisala, co chcem a nebolo to to, co chcel on. Pred dvoma tyzdnami som mu poslala peniaze, aj ked som tusila, ze mi klame, ked ma prosil o ne. Islo o 100 eur, viac by som mu urcite neposlala. Ale zasluzila by som si par faciek aj za to. Vcera/dnes som zistila, ze zrejme odisiel natrvalo do Anglicka, kedze mu nefunguje telefónne cislo ani whatsapp. A na istagrame mal pribehy z Londyna, co som si stihla este pozriet pred zablokovanim. Samozrejme som mu vsade mozne povypisovala, ze chcem peniaze naspat a ze je hajzel(a ja som krava sprosta naivná). Odpoved ziadna, len ma zablokoval, ako som uz napisala. Trestne oznamenie ani tahanie po sudoch pre taku malu sumu je z mojej strany myslim zbytocne, jedine, ze by som nasla dalsie osoby, ktore mu peniaze pozicali a islo by uz o vacsiu sumu. Spravila som si vsak screenshoty jeho priatelov na instagrame a facebooku este pred zablokovanim a rozmyslam, ze par ludom napisem, co je to za hovado klamarske. Dokaz mam a po pravde je mi uz jedno, ci sa zosmiesnim, len aby aj ostatnéi vedeli, ci je zac.

ivkav5
10. okt 2023

Píšeš, že dlhšiu dobu ste sa nevideli. Ale niekedy ste sa teda reálne aj stretli ano?

zuzubb007
10. okt 2023

Naletela si ty, takze za to mozes len ty, uz by som sa viac neponizovala, ze aka som blba a kaslala na to, a hlavne neverila ako male dieta

alickapusinka
10. okt 2023

Cudziemu človeku dať len tak peniaze 100 eur. Ak máš na zvýš tak si si mala odložiť na horšie časy a nie dať nejakému debilovi len tak. Fakt si naivná a nevieš rozoznať človeka ktorý sa objavil náhodne len tak ako že. Zo zásady som sa popálila tak by som ani rodinnému príslušníkovy nič nedala nie to ešte nejakej cudzej osobe. Vtedy by ta tvoja 100 eurovka mala zmysel aby si sa pridala ku tým čo im nevrátil peniaze a na hromadne TO ale tak pre sto eura sa s tebou nebudú ani baviť.

autor
10. okt 2023

Nebol cudzi, mali sme tak trochu komplikovany vztah. Preto som mu verila, dobre bola som naivna a pribrzdena s ruzovymi okuliarmi na ociach. Teraz vsak viem, ze z jeho strany to uz zrejme bola dlho len pretvarka. Lebo uz naozaj neviem, ci mi niekedy hovoril pravdu, ci to neboli vsetko len klamstva. Este pred vyse tyzdnom mi pisal v noci, ze som mu chybala a kedy mam v praci volno a bum teraz som uz blokovana. To si rovil zo mna este naposledy srandu?

alickapusinka
10. okt 2023

Neboj ozve sa ak mu budú chýbať peniaze

luccija
10. okt 2023

To nie je ten novinár z Milana🙂už nič máš ponaučenie treba byť silná nie naivná a chlapovi nepoziciavat.Co to je za chlapa čo pýta peniaze od ženy?

autor
10. okt 2023

Idem si spravit dalsie konto na facebooku a znovu ho vyzvem, aby mi peniaze aj v splatkach vratil. Inak zacnem pekne za radom vypisovat jeho kamaratom a mozno ked sa trafim aj rodine, ze mi dlzi peniaze a ze je to klamar. Dokaz mam a ci sa strapnim pred cudimi, je mi to jedno. Teraz som sa dozvedela dalsie veci o nom, ze mozno som nebola jedina, ktoru po nociach otravoval a zrejme si peniaze pociaciaval od viacerich. No nic, tak mi treba, ked som nechcela vidiet niektore veci.

rachel36a
10. okt 2023

Prepac, ale urobila si chybu lebo si naivna a teraz sa este ides zosmiesnovat pre jjeho kamaratmi? Co mas 15? Ponaucenie do buducna a nestrapnuj sa.

autor
10. okt 2023

@luccija on chlap nie je, je to zbabelec a klamr, teraz to uz viem, aj ked je uz neskoro.

karolinakr
10. okt 2023

Nemusiš to takto na nich vybalit sposobom ohovarania, len sa spytaj - nedlži vam tento človek peniaze nahodou? Lebo zo mna vytiahol 200eur a potom zablokoval.Neviete, čo je on zač?
Dalšie konto na fcb si nerob, lebo ti neodpovie, len ta dalej zablokuje, a budeš si musiet spravit dalšie
Za tvoje prachy šiel do Londyna a teraz struha formu..
Asi ti lasku vyznaval len kvoli peniazom, zrejme nebudeš jedina, ktorej to spravil, toto skuša na vsetky
Kolko ti dlží?

syslik81
10. okt 2023

no za 100 do londyna? neaky lacny vylet a pokial nemal status(nebol tam uz predtym) alebo si nepoziadal o vizum-co nieje easy tak natrvalo neodisiel maximalne na 6mesiac ... a uprimne? netsrapnila by som sa rozposielanim sprav cudzim ludom-poucila by som sa z vlastnej hlupostou a uz sa s nim nikdy nekontaktovala... ano peniaze zamrzia..ale nenutil ta ..

reanda
10. okt 2023

pozri sa, normalny clovek len tak niekomu peniaze nepozicia a ak je niekto rovnako naivny, ako ty, tak mu ani upozornenie nepomoze.. ved preco by ti mal verit? takze si mozes usetrit cas a energiu tym tazenim, hod to za hlavu a hlavne sa pouc do buducna, komu sa oplati verit

luccija
10. okt 2023

Nikomu nič nepíš a čo najskôr zabudni a pouc sa

mirkam3
10. okt 2023

Napísať mu môžeš, vyzvať ho, aby peniaze vrátil, pripadne ho môžeš postnúť na nejaký blacklist “podvodníkov” bez predošlých vyhrážok. Na fb napríklad takéto skupiny existujú. Otázne je, či to jeho bude akokoľvek trápit, keď už žije mimo SR, a zároveň pôjdeš s vlastnou kožou (nie anonymne) sama na trh, tak si to zváž. No neznižovala by som sa k tomu, ze budeš teraz vypisovat jeho známym či rodine. Čo s tým oni akože majú? Ak aj tvoje správy neskončia v spame, isto si o tebe pomyslia, že si nejaká zúfalá ex…

alickapusinka
10. okt 2023

a čo si myslíš čo kamaráti povedia že si bola naivná a sama si mu dala peniaze. Aby si ešte niečo nenapísala že ešte to otočí proti tebe a da ťa na políciu. Máš ponaučenie. Cudzím sa v žiadnom prípade nepožičiavajú peniaze. Ak si už tak chcela tak si mala pýtať papier aspoň niečo by si mala ináč je to slovo proti slovu. Si naivná tak čo urobíš. Zbytočne otravovať cudzích ľudí načo to je dobre otravuj toho komu si peniaze dala a nie úplne cudzích ľudí Ktorých ani nepoznáš. Načo to je dobré. Každý sme iný niekto to nepochopí ak ho niekto otravuje a môže ťa zahlásiť za obťažovanie nie sme všetci rovnaký. Ja TI píšem scenár ktorý môže nastať aby si nebola prekvapena. Aby si neťahala za kratší koniec .Nechápem načo si mu peniaze dobrovoľne dala načo bez papiera.

alickapusinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
10. okt 2023

@luccija on Nebol z Milana on bol zp Svk, len isiel pracovne do Milana a neveril bankam 🤣a tusim vzdy 250e potreboval. Poslat na ucet do svojej banky ktorej neveril Lebo hotovost mal daleko a strazila to jeho zla mama 😂

luccija
10. okt 2023

@miadi áno, zle som to napísala.To bol príbeh😂

dadis
10. okt 2023

@luccija
@miadi tiez mi hned napadlo, ze to bude ten 27r sefredaktor, ktory bol taky uzasny, len neveril bankam 🤣🤣🤣

luccija
10. okt 2023

@dadis veď aspoň pocestuje za cudzie

dadis
10. okt 2023

@luccija To ma diety 🙈🤣😅

kiwi3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
10. okt 2023

Nevidim dovod aby si sa ponizovala a pisala o sebe tak negativne veci. Tak stalo sa. Niekto naleti niekomu na 100e, niekto podpise nevyhodnu zmluvu na energie, niekto sa necha oklamat "vyhodnym nakupom". Tak sme ludia. Spravit chybu alebo blbe rozhodnutie je normalne. Treba si povedat, ze to nevyslo a nezabudnut - a uz chybu neopakovat. Neviem preco by si na seba mala byt zla. Svet sa nezruti, neposlala si mu 200 tisic a nezobrala si si uver. Nebudes sa lamat pre blbych 100e. Daj si caj a pusti film. Kasli na neho.

miadi
10. okt 2023

@luccija v Milane uz bol teraz siel do Londyna. Takychto zien co mu prispeju na trip mà viac a potom hra machra na insta. Vychcanec.

miadi
10. okt 2023

Kasli nanho len si zapamataj ziadny chlap co mà o teba naozaj zaujem si od teba nepozicia € radsej by jedol suche rozky ako si taku hanbu pred tebou robit , klamar podvodnik nevie co je to hrdost nema hanbu nema vycitky svedomia, jednoducho ta namotal a vyuzil. Ale pozor on sa ti casom moze zas ozvat lebo ide na istotu ked chce zas € vymysli si historku ze mu ukradli mobil nieco take.. ze ta nikdy neblokol no Strasne je rad ze niekde mal ulozeny zapisany tvoj kontakt ktory teraz zazracne nasiel, chvilku ta bude namotavat a potom zas skusi..

ketrint
10. okt 2023

Ponaučenie za 100€ nie je zlá kúpa😉
Nemyslím to v zlom a chápem, že Ta to štve, ale skús si to v sebe uzavrieť a neponizovat sa ďalej a nestracat čas s ničím, čo s nim súvisí…

aurora33
10. okt 2023

@miadi neinspiroval sa náhodou jedným dokumentom z Netflixu?

maminkadeticiek
10. okt 2023

Tak si bola taka blba,ze si opakovane pozicala klamarovi a teraz sa ides kvoli 100e zhadzovat vypisovanim jeho znamym?Co od toho ocakavas?Co s tym maju spravit?Hod to za hlavu a hlavne sa spamataj.Tazko verit tomu ze pises ze k nemu stale nieco citis.Komu niet rady,tomu niet pomoci.

miadi
11. okt 2023

@aurora33 viem ktory myslis nevidela som ho este nemam nervy na to pozerat ako sa zeny nechali oblbnut o $ .. ale videla som serial inventing Anne.. o zene co bola z nemecka a v NY sa hrala na dedicku billionaire ze vzdy jej ocko nieco urobil s kreditkou bla bla vytahala z ludi $ a takmer sa jej podarilo kupit budovu a otvorit vip club na Manhattan. “Kamaratku” tusim o $$$$ obrala lebo sli do dalej arabskej krajiny do hotela ona bola zvyknuta zit free v usa hoteloch bez platenia a potom zduchla no tam sa selkla .+ to bol daky luxury hotel kde jedna noc bola $$$$a nenschali ju utiect kym ta kamoska jej pozicala kreditku.. ( ta si myslela ze je tam host freeloading od dedicky) a tusim ani nebola nemka ale ruska,

svokrinjazykmonika
12. okt 2023

Stavím sa že je to ten "redaktor" 😂 Nuž moja, my sme ti tu všetky písali aby si mu neverila, že je to sto pro podvodník.