Napätie pri stretnutí s priateľovými rodičmi
Po vyše 5 rokoch sa priateľ konečne odhodlal ma predstaviť rodičom. Prvá návšteva dopadla relativne v pohode. Mama bola milá, pekne nás privitala, ja som im doniesla malé darčeky, pohostili nás , šli sme domov.O mesiac neskôr boli Vianoce, priateľ sa im po stedrom dní 2 dni neozval, ja som bola chorá doma a on sedel doma sám. Mal mať syna,ale ten neprišiel a my sme sa medzi sebou povadili, tak sme neboli v kontakte. Jeho rodičia to vzali tak,že je asi so mnou a ignoruje ich, tak sa urazili, ze sa neozval. Ked sme tam 27 ho prišli, mama bola odmerana, ani sa nepostavila z kresla,aby nás privitala, ze je chorá ( nic na nej nebolo vidno, ja som na tom bola horsie). Zas som im doniesla darceky, ani si to nepozrela. Potom mu vyčítala,že kde bol, že ani nezavolal a ze vie,že je chorá ( prechladnutie). Pripadalo mi to,akoby som ja bola na vine, ze si mysli, ze bol so mnou a ze kvôli mne si ani syna nevzal na víkend. Po návšteve som mu to vytkla, ze sa mi také správanie nepáčilo a on mi povedal, ze ked nemám rada jeho mamu, že končíme.....Čakala som inú reakciu, niečo v zmysle, že chápe moje pocity, ale on na mňa začal útočiť a blokol ma. Myslíte, že moje pocity boli prehnané?
@anonym_autor skoncit s nim je asi najrozumnejsie riesenie. Maju medzi sebou naprd vztahy a este do toho zatahuje aj teba a vychadzas z toho ako vinnik? Dovidenia.
@anonym_autor 1. Vadíte sa?
2. Potom ťa nechá chorú samu?
3. Mater ti po 5 rokoch predstaví?
4. Po pár stretnutiach nechce, aby si sa s jeho synom stretávala?
5. Keď nemáš rada jeho matku, tak ťa nechce?
6. Blokne ťa?
Budeš strašne, ale strašne sprostá, keď sa tomuto zmätkovi ešte čo i len raz ozveš. Nepoznám váš vzťah, ale aj tak viem, podľa toho čo si napísala, že ťa nemá rád a že si ťa neváži a nerešpektuje ťa.

@anonym_autor prečo nechcel? Mi to príde, že už aj podľa tohto ťa nebral ako svoju životnú partnerku 🤷
@misiak7777 ex nechcela a stvala syna proti mne