icon

Napätie pri stretnutí s priateľovými rodičmi

Dnes o 14:35

Po vyše 5 rokoch sa priateľ konečne odhodlal ma predstaviť rodičom. Prvá návšteva dopadla relativne v pohode. Mama bola milá, pekne nás privitala, ja som im doniesla malé darčeky, pohostili nás , šli sme domov.O mesiac neskôr boli Vianoce, priateľ sa im po stedrom dní 2 dni neozval, ja som bola chorá doma a on sedel doma sám. Mal mať syna,ale ten neprišiel a my sme sa medzi sebou povadili, tak sme neboli v kontakte. Jeho rodičia to vzali tak,že je asi so mnou a ignoruje ich, tak sa urazili, ze sa neozval. Ked sme tam 27 ho prišli, mama bola odmerana, ani sa nepostavila z kresla,aby nás privitala, ze je chorá ( nic na nej nebolo vidno, ja som na tom bola horsie). Zas som im doniesla darceky, ani si to nepozrela. Potom mu vyčítala,že kde bol, že ani nezavolal a ze vie,že je chorá ( prechladnutie). Pripadalo mi to,akoby som ja bola na vine, ze si mysli, ze bol so mnou a ze kvôli mne si ani syna nevzal na víkend. Po návšteve som mu to vytkla, ze sa mi také správanie nepáčilo a on mi povedal, ze ked nemám rada jeho mamu, že končíme.....Čakala som inú reakciu, niečo v zmysle, že chápe moje pocity, ale on na mňa začal útočiť a blokol ma. Myslíte, že moje pocity boli prehnané?

really8
Dnes o 14:40

5 rokov ta nebol schopny predstavit rodicom? Toto si nechas?

spongebob1
Dnes o 14:41

@anonym_autor Dobre citam? 5 rokov? Otec so zavazkom...kasli na neho, on ta nepovazuje za zivotnu partnerku, inac by si sa s rodicmi davno poznala, spolu by ste zili. Hladaj medzi bezdetnymi, slobodnymi, ulahcis si zivot.

autor
Dnes o 14:41
@really8

5 rokov ta nebol schopny predstavit rodicom? Toto si nechas?

@really8 a teraz som pochopila,že ho asi manipulujú a ze žiadna žena pre nich nebude dosť dobrá. Ako jeho ex ,ktorú neznasali a ona ich.

viestta
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@really8 a teraz som pochopila,že ho asi manipulujú a ze žiadna žena pre nich nebude dosť dobrá. Ako jeho ex ,ktorú neznasali a ona ich.

@anonym_autor nie, nemusia ho vobec manipulovat, taky moze byt uplne sam do seba, zvalit vinu na ineho len aby svoju priznat nemusel. Ty bud rada, ze konecne po piatich rokoch sa ukazal.

minenkaa
Dnes o 15:03
@anonym_autor

@anonym_autor no,chudáčik zmanipulovaný

danica2711
Dnes o 15:08
@anonym_autor

@anonym_autor pochopila si nesprávne, nie rodičia sú manipulatívni, ale on je vadný kus

parvinka0001
Dnes o 15:09

Keď tá ukáže až po 5 rokoch ? To akože je čo .....divný je on

A ty snim keďže tak dlho si to dovolila.

sissy27
Dnes o 15:09

@anonym_autor prosim ta, otvor oci. 5 rokov ta prasil a nepredstavil ta rodicom?? A ked nemas rada jeho mamu tak koncite?? Prezradim ti tajomstvo - nikdy s tebou neratal ako so zivotnou partnerkou a teraz mu to cele prislo vhod aby sa s tebou konecne mohol rozist ale vinu hodit na teba. Nemas za co.
Nikto ho nezmanipuloval, proste je taky 🤷‍♀️

really8
Dnes o 15:12
@anonym_autor

@anonym_autor obavam sa ze si nepochopila. Jednoducho nie si ani nebudes nic viac ako znamost. Kks ze 5 rokov. Na co mamu otravovat dalsim bezvyznamnym menom?

lucmirka124
Dnes o 15:21

Ja som s predstavovanim rodicom po sklamani s predosleho vztahu bola opatrna, situacia sa vyvinula inak a ked som ostala doma u rodicou v horuckach moj chlap so srdcom v zaludku prisiel sam, prestavil sa a ze ma potrebuje aspon na chvilu vidiet..prisiel po 3/4 roku, on ma svojim rodicom ukazal skor, ale po 1-1,5 r by som vedela ze chlap to nemysli vazne😤 5 je masaker, nestracaj cas prosim ta

thereisabear
Dnes o 15:24

Lepšie sa ti nemohlo stať. Stratila si s ním 5 rokov, viac už nemusíš.

anonym_c9a8e1
Dnes o 15:28

Fuuu 5 rokov vo vzťahu a nepoznala si jeho rodinu? 🤦‍♀️ To bol tvoj prvý vzťah? Lebo takto to byt nemá. So svokrou som sa zoznámila ešte v čase, keď sme neboli oficiálne spolu s mužom 🙂. A vlastne aj predchádzajúci partneri (detské lásky) ma zoznámili vždy s rodičmi. Toto je extrémny red flag

januska12323
Dnes o 15:31

To si ani jeho dieťa nepoznala?

sevrin
Dnes o 15:33

Premrhala si 5 rokov života.

michaela329
Dnes o 15:37

@anonym_autor on sa s Tebou pravdepodobne rozísť aj tak chcel a toto bola len zámienka, ktovie čo rodičom narozprával.

sova7
Dnes o 15:52

Stacila by mi veta Keď nemáš rada moju mamu končíme. Ja by som to po nej s ním ukončila hneď. Ďalší čo za sebou ťahá pupočnú šnúru. Si tu prečítaj príbeh ako sa pani snazi zavďačiť svokre a ako ta s ňou nacvicuje a pouc sa. Ďalšie co mi stacilo že 5 r ťa nepredstavil rodičom. Vadny kus

anonym_0fcbeb
Dnes o 16:00

On je mamickar!'

katica06
Dnes o 16:07

Ešte by bolo dobré vedieť či majú 15 či 50?

amdornik
Dnes o 16:16
@anonym_autor

@viestta podľa mňa má z rodičov (alebo minimálne matky) plné nohavice... 5 rokov nepredstaví novú priateľku. potom príde scéna, lebo nepriniesol dieťa, ktoré vlastne samo od seba nechcelo/neprišlo k otcovi a tým pádom nenavštívilo babku. a už je oheň na streche... kedysi som opustila "chlapa", ktorému dodnes režíruje život matka. v niektorých veciach. doteraz nemá žiadnu známosť. toto môže byť podobný prípad. nechcel priateľku "ukázať" 5 rokov, lebo tušil, čo bude nasledovať.
@anonym_autor áno, žiadna nebude preňho (podľa matky) dobrá...

alickapusinka
Dnes o 16:39

po 5 rokoch ťa predstavil rodičom pane bože.Už len to by mi prekažalo. Podľa mna ťa predstaviť ani nechcel.

autor
Dnes o 17:21
@sova7

Stacila by mi veta Keď nemáš rada moju mamu končíme. Ja by som to po nej s ním ukončila hneď. Ďalší čo za sebou ťahá pupočnú šnúru. Si tu prečítaj príbeh ako sa pani snazi zavďačiť svokre a ako ta s ňou nacvicuje a pouc sa. Ďalšie co mi stacilo že 5 r ťa nepredstavil rodičom. Vadny kus

@sova7 kde je ten príbeh?

autor
Dnes o 17:22
@januska12323

To si ani jeho dieťa nepoznala?

@januska12323 na začiatku vzťahu sme sa párkrát stretli,potom uz nechcel

sova7
Dnes o 17:33
@anonym_autor

@sova7 kde je ten príbeh?

@anonym_autor ako zvládať napätý vzťah so svokrou

anonym_6fec29
Dnes o 19:42

@anonym_autor 5 rokov s ním chodíš alebo bývaš alebo žiješ? ...za celý ten čas ťa ani nepredstavil svojim rodičom?! ...čo bývate v inom štáte? A tebe to neprekážalo, že nepoznáš jeho rodičov a vlastne ani jeho dieťa?