Napísala som šéfovi a teraz neviem, čo ďalej?
Dobrý deň. Áno trapas viem. Pracujem v nemenovanej advokátskej kancelárii už veľa rokov. Som vydatá, mám dve deti, manželstvo nie je bohužiaľ najšťastnejšie už niekoľko rokov… toto nechcem rozoberať, je mi z toho smutno. Pred dvomi rokmi k nam nastúpil nový šéf. Ma partnerku a dieťa. Áno páči sa mi od prvého dňa, ale ani jediný krát som mu nič nedávala najavo, o nič sa nesnažila ani nič podobne. Nie je to môj štýl. Čím ale dlhšie spolu pracujeme, tým je on viac priateľskejší. Nie tak, žeby mi niečo dával najavo, ale zakaždým keď ma voľný čas sedí pri mne a rozpráva so mnou, stále po mne pozerá, je veľmi milý, ale teda nikdy nič nenaznačil, len teda vidím ako sa na mna niekedy pozerá. Hlavne keď sme viacerí niekde a on ma stale pohľadom vyhľadáva aj na konci stola. No a teda k veci. Mali sme take pracovne večerné posedenie. Proste oddelenie sme si vyšli “na pivo”. Ja som ženy nepila alkohol vyše 7 rokov. Dala som si pod nátlakom kolegýň 2x 2 deci vina a bola som vymalovana. Nie žeby som bola ozrata pod obraz bozi, ale mala som proste vypité. No a keď sa asi po troch hodinách posedenia šéf postavil s tym ze on musí ísť domov, lebo skoro ráno robí, ostalo mi smutno. Asi do hodiny potom som mu napísala. Trapas jak svina, akoze pre mna hrozný. Napísala som mu: Veľká škoda.
Nič viac. Neviem čo mi to napadlo. A ešte takáto veta bez nejakého rozumného vysvetlenia. A v podstate na druhej strane chvalabohu ze bez vysvetlenia. Ženy on mi na to nič neodpísal. Ani slovo. Neviem, nie som chlap, ale ja či by som mala alebo nemala záujem o druhu stranu, aj tak by som sa minimálne opýtala ze čo je škoda, aj keby nebol záujem. Neviem čo si mám o tom myslieť. Videl to, prečítal si to a nič. Ja viem som sprostá krava, ja len neviem ako prídem teraz do roboty, neviem ako sa mám správať a hlavne neviem vôbec čo si mám o tom myslieť. Čo vy na to?
No čo už teraz, ale aspoň budeš v pondelok vedieť ako to má on. Ty sa rob, že omyl pre istotu. Ale myslím, že dobre sa ti stalo.... dáš si viac pozor, alebo aj nie?
Myslím ze tvoj šéf je dosť inteligentný na to, aby pochopil na čo si narážala. Takže sa nemá prečo pýtať, prečo škoda. A ze neodpísal...no co už. Možno sa k tomu vyjadrí osobne.
Daj vedieť,aký bude pondelok.
Ja Ťa nesudim, tiež som pripita ako odtrhnuta z reťaze. Držím palce!
Ďalšia sms .... s textom - prepáčte, bol to omyl
No nastastie sa to da uhrat ako omyl, keby to riesil. Ak by sa nevyjadroval, vobec by som sa k tomu nevracala.
Tak máš ponaučenie, ze nemáš piť, lebo potom robíš hlúposti.
Uvidíš v pondelok, keď on nebude sa k tomu vracať, nič nerieš, správaj sa úplne normálne, akoby sa nič nestalo.
Nenapísala si našťastie nič hrozné a dá sa to úplne kľudne uhrať ako hlúpy omyl. Keďže veľa ľuďom sa stane, ze kliknu na iné meno.
Mne sa raz stalo, ze som si písala s viac ľuďmi, v jednom momente mi kamoška píše, ze čo, aké eroticke správy spomínam? 🙈😆😆😆
Ja nechápavo čumím, a potom čítam, co som jej napísala, šlo o to, že som sestre sa sťažovala, ze bývalý mi posielal kadejaké somariny, a ako som mala otvorených viac chatov, tak ta jedna veticka "tie eroticke správy" bola jednoducho odoslana nič nechapajucej kamoške...
Jejdaaaa, tak to je nepríjemné 🙈 To je riadne trápna situácia, ale tak čo už, stalo sa. Ale zas na druhej strane - napísala si mu úplne neutrálnu vec, takže sa to dá uhrať na omyl. Ja osobne by som mu v pondelok v práci povedala medzi rečou a takým štýlom, že skoro som na to aj zabudla, ale že ráno som si všimla, že namiesto kamarátky som jemu poslala správu. Ešte by som to uhrala tak, že a aj som sa čudovala, že čo mi kamoška neodpisuje a ešte by som akože s humorom dodala, že by som nemala piť , lebo potom nevidím komu píšem.
Mne sa stalo nieco podobne. Pripita som omylom vytocila veduceho,ale rychlo som sa spamatala. Myslela som,ze nestihlo ani zazvonit. Rano ma cakala od neho sms a potom bol ako odtrhnuty z retaze a dlho ma lamal na to,aby sme si to rozdali. (Nikdy sme si to nerozdali). Klobuk dolu pred tvojim sefom,ze sa nechytil. Takych chlapov je uz malo.
Normálne prídeš do roboty a basta 🤷♀️ a keď sa spýta, povedz, že si mu písala omylom 🤷♀️ a preboha nabudúce pi s mierou 😁
všetky ženy čitaju chlapom sms, ked vyšetruju a vodia za košele domov? však tu sa každy hrdí tým, že rešpektuje partnerove sukromie a telefon je zakazana zona,a nikdy by do telefonu nešiel a tu niekto niečo pošle, a zrazu všetky manželky vyšetruju smsky...zaujimave, iba žeby nie
Pre neho to velka skoda nebola.
Oveľa horší trapas to mohol byť, napíš, že to bol omyl a hotovo. Podľa mňa si to aj myslel.
tvarila by som sa, že to malo ísť niekomu inému a omylom si to podnapita poslala jemu
daj sa preboha dokopy a venuj sa doma muzovi. a ked sa ti lytka zapalia, radsej chod na diskoteku dajakeho zajaca ponahanat, ako sa takto chovat v praci, od hanby by som sa prepadla... ten si o tebe vies ci mysli? bola by si velmi prekvapena ale obavam sa uplny opak co si ty nahovaras
necitala som celu diskusiu.
Kolko to že más rokov?
Ja by som veru žiadnu ďalšiu SMS nepísala. Ak to ma byt omyl, tak proste ani nevies, že si poslala niečo na zle číslo. A rozhodne sa prkotinami ako citat si vašu SMS históriu cez víkend nezaoberas.
Ak on vie, o čo ide, aj ty vieš, normálne sa to dá s pochopením prejsť aj mlčaním ako dospeli ľudia, v pondelok sa zaručene nič nebude riešiť, jedine, že by si to rozmyslel, mal slabú chvíľku a chcel by risknúť si skomplikovať pracovný a osobný život.
Kašli na to, nebolo to vyznanie, stavajú sa horšie veci
@fantaghiro21 normálne to môže byt aj dospela žena tridsiatnička, aj vtedy sa také stáva 😉
@barborachors 😄😄
Ospravedln sa že si sa pomýlila a omylom to poslala jemu. A inak, možno sa ti len zdá že sa na teba stále pozera. Možno mu je nepríjemné že stále cumis ty naňho.
Odhliadnuc od pokukovania zadanej zeny na zadaneho chlapa. Nepis dalej nic, nevysvetluj. Ked to medzi recou spomenie, tak sa len nanho nechapavo pozri s tym, ze ti aj bolo divne, preco Marta neodpisala... Ze si to pripita zrejeme poslala omylom jemu.
Ďalší trapas by bol,keby tu na MK bola jeho žena, čo videla sms od teba alebo on sám a v pondelok si z teba vystrelí.mozno to bude ešte zážitok,na ktorý budete s humorom spomínať 😉
A co mal akoze odpisat? Jedine nereagovat
Zase az za taky trapas to nie je. Zachoval sa spravne
No asi som divná ale mne to ako trapas nepríde.. v puberte áno, ale ako dospelej žene určite nie. Veď si mu našťastie nič také hrozné nenapísala (žiadne erotické fotky alebo priamo jemu adresované)..toto sa môžeš úplne bez problémov vyhovoriť, že tá správa bola určená napr kamarátke/mužovi a jemu si to poslala omylom. A ty máš poučenie nepozerať po zadanom mužovi a ešte sa mu "lacno ponúkať"
Neries, aj horsie veci sa deju. Ak by na to prisla rec, povedz, ze ta sms nepatrila jemu. Proste omyl.
Sef je super, a ty bud rada. Zbytocne by si si to skor ci neskor pokazila v praci aj doma.
Inak ja sim jeden cas mala sefa s rovnakym menom ako moj muz, a kedze to bolo v zaciatkoch nasho vztahu, nie raz som sa skoro preklikla.
Kašli na to. Videl, že máš vypité, tak radšej asi nepodpisoval. Keby niečo, ospravedlníš sa mu.
Keby nieco sa vyhovoris, ze to bol omyl. Ved nic strasne si nenapisala. On ked nema v trenkach neposedneho pytona🐍, tak ty si v pohode, lebo mam pocit, ze keby nieco skusil, hned sa roztecies 😜😂
Nechápem čo tu riešiš a niektoré osoby s tebou,že trapas. Vôbec to trapas nie je, keďže si bola pripitá, je to v pohode a v práci sa ospravedlniš a povieš že to bol omyl a nepatrilo to jemu( iba ak by sa opýtal)Veď v takej naladičke sa to môže stať. Veď si mu nenapísala bohviečo. Poznám ľudí, ktorí keď sú pripití alebo aj viac, vyznávajú lásku druhým, proste všetkých ľúbia a priamo to povedia. Keď sú triezvi, tak sa tvária v pohode😆Mne keby takáto správa prišla, popravde by som nepochopila a ani neriešila 😄 takže kľud a zajtra choď normálne do práce a tvár sa akoby nič. Všetko je dobré.

Neodpísal.. no ja na tvojom mieste, tak sa modlím, aby tu správu nečítala jeho žena a nie on.. 🤣 Ešte aby ťa v pondelok nenavštívila v práci 😆