icon

Napísala som šéfovi a teraz neviem, čo ďalej?

23. mar 2024

Dobrý deň. Áno trapas viem. Pracujem v nemenovanej advokátskej kancelárii už veľa rokov. Som vydatá, mám dve deti, manželstvo nie je bohužiaľ najšťastnejšie už niekoľko rokov… toto nechcem rozoberať, je mi z toho smutno. Pred dvomi rokmi k nam nastúpil nový šéf. Ma partnerku a dieťa. Áno páči sa mi od prvého dňa, ale ani jediný krát som mu nič nedávala najavo, o nič sa nesnažila ani nič podobne. Nie je to môj štýl. Čím ale dlhšie spolu pracujeme, tým je on viac priateľskejší. Nie tak, žeby mi niečo dával najavo, ale zakaždým keď ma voľný čas sedí pri mne a rozpráva so mnou, stále po mne pozerá, je veľmi milý, ale teda nikdy nič nenaznačil, len teda vidím ako sa na mna niekedy pozerá. Hlavne keď sme viacerí niekde a on ma stale pohľadom vyhľadáva aj na konci stola. No a teda k veci. Mali sme take pracovne večerné posedenie. Proste oddelenie sme si vyšli “na pivo”. Ja som ženy nepila alkohol vyše 7 rokov. Dala som si pod nátlakom kolegýň 2x 2 deci vina a bola som vymalovana. Nie žeby som bola ozrata pod obraz bozi, ale mala som proste vypité. No a keď sa asi po troch hodinách posedenia šéf postavil s tym ze on musí ísť domov, lebo skoro ráno robí, ostalo mi smutno. Asi do hodiny potom som mu napísala. Trapas jak svina, akoze pre mna hrozný. Napísala som mu: Veľká škoda.
Nič viac. Neviem čo mi to napadlo. A ešte takáto veta bez nejakého rozumného vysvetlenia. A v podstate na druhej strane chvalabohu ze bez vysvetlenia. Ženy on mi na to nič neodpísal. Ani slovo. Neviem, nie som chlap, ale ja či by som mala alebo nemala záujem o druhu stranu, aj tak by som sa minimálne opýtala ze čo je škoda, aj keby nebol záujem. Neviem čo si mám o tom myslieť. Videl to, prečítal si to a nič. Ja viem som sprostá krava, ja len neviem ako prídem teraz do roboty, neviem ako sa mám správať a hlavne neviem vôbec čo si mám o tom myslieť. Čo vy na to?

Strana
z5
pe_mi
27. mar 2024

Asi to bola vymyslená tema,keď @autorka nepíše

januska20
29. mar 2024

📌

taksomtu
29. mar 2024

@pe_mi alebo to dopadlo naozaj ako trapas a autorka sa len hanbí "pochváliť", že tie negatívne názory mali nakoniec pravdu.

bluka2
29. mar 2024

Podľa mňa si teraz užívajú jeden druhého 🤣

klotildabazarik
29. mar 2024

Nic sa nedeje proste mu povies ze si tou sms nic nemyslela, ale ani on sa k tomu nebude pidla mna vracat

Strana
z5