Napísali by ste mužovej milenke?
A čo by ste napísali ?
@anonym_b5f0dd on odísť nechce v žiadnom prípade ale jej písal, že mňa nechce ani nikdy nechcel, že keď ma chcel opustiť už bolo neskoro lebo sa nám podarilo dieťa a ona napísala, že nápodobne je to aj u nej. Ale keď som chcela aby sme sa rozviedli a odišiel nechce. Pretože byvame v mojom byte on nemá ani poriadne peniaze všetko ide väčšinou z môjho. Zjavne kôli tomu nechce ísť a ona keď ma muža nemôžu byť spolu. Ale písal jej, že vie čo chce byť len s ňou. A že raz sa im to podarí byť spolu. Jeho odpoveď na to bola, že sa dohodli na začiatku, že to bude len o písaní, že sa nestretnú. Ale posielali si nahé fotky obojstranne. A bolo tam aj, že ho bude čakať po robote. Mne hovorí, že to sú len predstavy nie realita.
@anonym_autor Ty si tu už včera písala. Vykopni muža a rozveď sa.
Ale napísali by jej všetky,to len tu robia formu a sa robia dôležité 🤣
@anonym_f092b1 len vieš co by jej napísala autorka?,, že síce miluje teba ale ja ho neneham odísť tak daj ruky preč?,,to jeho city nezmení ani to, že nieje spokojný vo vzťahu
Moze jej akurát tak napisat v duchu že nikoho naozaj neurobi šťastným žiť v klamstve ale to konkrétne autorke nepomôže
Jedine že by jej urobila zle zle....ale to sa nerobí a pochybujem, ze niekto normálny by bol šťastný ked robí vadome zle tak ako jej muž a jeho pipka
Takže to aj autorka si musí ujasniť či je ako oni alebo chce byť normálna a mať normál Život
A načo? Veď "pres hubu"potrebuje ten chlap.
Šak ho vyhod..🤷🤦
Šak ho vyhod..🤷🤦
@pikachu999 manžela do rozvodu nemôže vyhodiť, aj keď je byt jej. V tomto sú vo výhode partneri bez svadby
Áno že jej prajem nech sa jej všetko zlo čo spôsobila 1000x vrati
@anonym_f092b1 si normálna? To fakt považuješ za všetky ženy za také chudera alebo si len prišla provokovať svojim príspevkom? Len totálna zúfalá sa zníži k tomu, aby napísala muzovej milenke a bojovala o somara, ktorý nemá ani halier, ale za to deti robí, kade chodi
@anonym_b5f0dd ved to je v poriadku že jej to je fuk ale nič to nemení na tom prečo by som nemohla povedať názor žene a je jedno akej čo negatívne vadome ovplyvnila vzťah
Podľa mňa to nieje zahanbujúce lebo ja som nebola tá čo podvádza a preto si nemyslím, že ked ja mam potrebu niečo povedať mám byť ticho,tak isto ona mala potreby a neubranila sa😅
Ale to neznamená, že ju obvinujem za rozpad vzťahu ale že môj názor je, že žena nemusí vrzat so zadaným keď môže s hocikým pokiaľ nieje úplne zúfalá ale hej veľa je takých a snáď niekedy si začnú vážiť samé seba
@anonym_97cedf napriek tomu by som sa k tomu neznizovala
Nie nenapisala, nevidim absolutne ziadny relevantny dovod na to, aby som pisala manzelovej milenke. Riesila by som situaciu s manzelom ale nie s milenkou. Na co?
Co presne by som jej akoze mala napisat? Nech si to uziju? Nech ho necha? Nech si ho necha? 🤷♀️
Oni chcú spolu aj dieťa. Teda ona to navrhla, že by chcela zasa také malinké. A on, že čo im v tom bráni, že môžu si ho spraviť aj hneď.
@anonym_f092b1 podla seba sudis ostatne?
Oni chcú spolu aj dieťa. Teda ona to navrhla, že by chcela zasa také malinké. A on, že čo im v tom bráni, že môžu si ho spraviť aj hneď.
@anonym_autor stale nerozumiem a? Vsak nech si spravia aj pat deti, vykopni muza a nech ide...ci akoze chces ju poprosit, nech ti ho laskavo prenecha? A on uz potom bude dobry ci?
Prepac , ale ty si pekná trúba . Naozaj sa nemá áno trochu rada ? Chceš . Aby tvoje dieťa v tomto vyrastali ? Prečo riešiš ženskú , ktorá naozaj nemôže za to , že máš doma chuja . Na čo ti ? Sa trosku spamataj a správaj sa ako dospela a hlavne matka . Už máš zodpovednosť aj za to malé stvorenie , nie len za seba !
@anonym_autor zeno, kde mas hrdost, sebeuctu? Na rozum sa nepytam, lebo ten si akurat vybral dovolenku
Nie, nepísala....posadila by som si manžela a povedala mu, ze ho nechám ísť za láskou svojho života a ked uz pôjde, nech vezme aj smetie do koša 👋👋
Pritom než som toto zistila tak normálne so mnou sexoval vôbec som nič netušila až som to našla v mobile. A ťahajú to už pekne dlho. Keď ju tak miluje nechápem preco so mnou sexoval.
@anonym_autor So mnou fungoval môj exmanžel tiež úplne normálne, kým som neprišla na neveru, fungoval paralelne aj v našej rodine, aj u milenky - slobodnej mamičky, aj sex a správal sa tak ako predtým. Po rozvode som sa dozvedela (čo mi už bolo úplne jedno), keď ma kontaktovala milenka, že dokonca sme boli obidve tehotné v rovnakom čase. Ju "poslal" na UPT, ja som mala v 12.tt zamlcany potrat (po prevalení nevery som si povedala, že vďaka Bohu, neviem si predstaviť zostať ešte s novorodencom, jedno dieťa máme). Ale nikdy, fakt nikdy mi nenapadlo písať milenke, ako píšu baby, ona mi nič neslubovala, na rozdiel od môjho (ex) manžela.
Zúfalé ženy robia zúfalé činy.
Ak by som bola zúfalá, asi by som jej napísala aj ked netuším čo.
Ale ak by som bola pri rozume, tak vobec nie...
A čo jej akože ty chces napísať? Chceš vedieť čím ho tak zaujala že ju tak miluje? Alebo neviem čo s ňou vlastne chceš riešiť?
Ja na tvojom mieste sa s nim určite rozvediem, kedze poznáš aká je situácia...ak je to teda pravda že s tebou ostal lebo si otehotnela...lebo to môžu byť samozrejme prázdne slová, len aby si namotal druhú ženu. Ja neviem kde je pravda.
@anonym_autor Nikomu nič nepíš a vyjasni si to s tým tvojím doma.
@anonym_autor
Sorry ty si tiež do ty motak. Ries rozvod, nie pomstu inej zene
poslala by som ho za nou, nech strpcuje zivot jej a mozno by som jej napisala, ze okrem nej ma este dalsiu, nech ma aspon nad cim premyslat
Načo písať nej? Napíš jej mužovi, nech je vzrúšo.
@anonym_autor nie. Neprezradila by som, že o tom viem. Iba by som ho sledovala (ich). Zbierala dôkazy.
@anonym_f092b1 si normálna? To fakt považuješ za všetky ženy za také chudera alebo si len prišla provokovať svojim príspevkom? Len totálna zúfalá sa zníži k tomu, aby napísala muzovej milenke a bojovala o somara, ktorý nemá ani halier, ale za to deti robí, kade chodi
@anonym_b5f0dd ja som a ty?zrejme nie, keď reaguješ ako nikto
@anonym_autor nie
Ja som bola v opacnej situacii, ze ma moj ex podvadzal, ja som to nevedela a zacali mi chodit anonymy. On zmietol vsetko zo stola, ze som paranoidna, ma zavistlivych ludi okolo seba a tak. Nedalo mi to. A raz mi napisala z jeho profilu na socialnej sieti pani, co mi poslal ich video v posteli. On sa nevedel a nechcel k tomu vyjadrit, ani prepac mi nepovedal. Samozrejme som sa s nim okamzite rozisla, co tato pani asi nevedela. Lebo mi veselo vypisovala, ja som jej napisala, nech ma neobtazuje. Tak mi zacali pisat jej kamaratky (!!!!!) som mu zavolala a opakovane aj pisala, ze nech si tie svoje konkubiny laskavo uprace, lebo ked ich pridem ja upratat do tej diery, kde ziju, tak na to do smrti nezabudnu. Este po rokoch mi ta pani vypisuje. Neviem ci je tak tupa alebo naivna, ze si mysli, ze ja som ostala s klamarom, podvodnikom a clovekom, co ma podvadzal a fungujeme veselo dalej. Okamzite jej spravy mazem, je to prostitutka, nemam sa s nou o com bavit. Jemu som naposledy 3 roky dozadu napisala, ze si neprajem, aby ma takato zberba kontaktovala a nech im to laskavo vysvetli. Nemam sa s nimi o com bavit ani s nou. Bodka, konecna.
Keby som už moc moc musela, tak len toľko, že mám syfilis a pred týždňom som spala s tým mužom 🙂. Nech je sranda.
Ja som bola v opacnej situacii, ze ma moj ex podvadzal, ja som to nevedela a zacali mi chodit anonymy. On zmietol vsetko zo stola, ze som paranoidna, ma zavistlivych ludi okolo seba a tak. Nedalo mi to. A raz mi napisala z jeho profilu na socialnej sieti pani, co mi poslal ich video v posteli. On sa nevedel a nechcel k tomu vyjadrit, ani prepac mi nepovedal. Samozrejme som sa s nim okamzite rozisla, co tato pani asi nevedela. Lebo mi veselo vypisovala, ja som jej napisala, nech ma neobtazuje. Tak mi zacali pisat jej kamaratky (!!!!!) som mu zavolala a opakovane aj pisala, ze nech si tie svoje konkubiny laskavo uprace, lebo ked ich pridem ja upratat do tej diery, kde ziju, tak na to do smrti nezabudnu. Este po rokoch mi ta pani vypisuje. Neviem ci je tak tupa alebo naivna, ze si mysli, ze ja som ostala s klamarom, podvodnikom a clovekom, co ma podvadzal a fungujeme veselo dalej. Okamzite jej spravy mazem, je to prostitutka, nemam sa s nou o com bavit. Jemu som naposledy 3 roky dozadu napisala, ze si neprajem, aby ma takato zberba kontaktovala a nech im to laskavo vysvetli. Nemam sa s nimi o com bavit ani s nou. Bodka, konecna.
@muchotrafka298 prečo ju nebloknes.?
@muchotrafka298 prečo ju nebloknes.?
@pikachu999 je zablokovana lenze na ine profily.

@anonym_f092b1 určite by som nikomu nepísala. tak nehovor za všetky..
@anonym_f092b1
@biba_18 a co akoze by som jej mala napísať?