icon

Našli ste si partnera cez Tinder?

29. júl 2025

Ahojte. Nasli ste si niektora chlapa cez tinder? Ja som si to prave nainstalovala ale ja neviem. To je hrozna ponuka.

kavasmliekom
29. júl 2025

@anonym_autor cez Pokec 😄

autor
29. júl 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor cez Pokec 😄

@kavasmliekom vdaka za ironiu, hned sa citim lepsie 🤣

kavasmliekom
29. júl 2025
@anonym_autor

@kavasmliekom vdaka za ironiu, hned sa citim lepsie 🤣

@anonym_autor naozaj 🙂

ghost2323
29. júl 2025

@anonym_autor každá zoznamka je o tom istom, musíš byť "trpezlivá" a máš šťastie. Tinder, Badoo sú o tom istom, na pokeci sa viac zarozpravaš ale musiš dosť triediť :D

autor
29. júl 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor naozaj 🙂

@kavasmliekom jaj tak. Ale to asi davno nie? Teraz to este existuje? 🫣

autor
29. júl 2025
@ghost2323

@anonym_autor každá zoznamka je o tom istom, musíš byť "trpezlivá" a máš šťastie. Tinder, Badoo sú o tom istom, na pokeci sa viac zarozpravaš ale musiš dosť triediť :D

@ghost2323 trpezliva, no uprimne asi sa snazim iba zamestnat hlavu ale nevidim tam nic pouzitelne ani len na pisanie. Vsetko take preafektovane nejake. Alebo ja som narocna?

kirara
29. júl 2025

@anonym_autor ja áno😀

anonym_b12890
29. júl 2025

Ja by som mohla napisat knihu o zoznamkach. Vsade su tie iste ksichty, zadani, hladajuci sex a povyrazenie, nepouzitelni na vazny vztah. Je to ako hladanie ihly v kope sena, aspon v kategorii 35+. Drzim palce.

mirola
29. júl 2025

ja ano aj nie 🙂 stretli sme sa prvy krat cez tinder, ale vtedy nic.. potom sme sa stretli po 4 rokoch nahodne v meste, odvtedy sme spolu..

ghost2323
29. júl 2025
@anonym_autor

@ghost2323 trpezliva, no uprimne asi sa snazim iba zamestnat hlavu ale nevidim tam nic pouzitelne ani len na pisanie. Vsetko take preafektovane nejake. Alebo ja som narocna?

@anonym_autor ja používam iba pokec, aj keď ja som v pozícii, že musím sa ozvať ale raz za čas sa nájde aj taká, s ktorou sa dá rozprávať. Určite sa to dá aj opačne ak si skusiš s niekým písať, skôr či neskôr sa niekto nájde, tak ako aj mne keď odpišu.

autor
29. júl 2025
@kirara

@anonym_autor ja áno😀

@kirara a bolo to narocne? Pisala a stretla si sa s viacerymi? Lebo ja sa velmi stretavat nechcem pokial to necitim na 100% ale ako clovek zisti viac? Jednak som introvert a jednak sa mi na schodzky chodit nechce. Asi velmi vymyslam.

kirara
29. júl 2025
@anonym_autor

@kirara a bolo to narocne? Pisala a stretla si sa s viacerymi? Lebo ja sa velmi stretavat nechcem pokial to necitim na 100% ale ako clovek zisti viac? Jednak som introvert a jednak sa mi na schodzky chodit nechce. Asi velmi vymyslam.

@anonym_autor náročné veru, bolo tam kopec podivných existencii, zberačov zhôd, ktorí ani neboli schopní odpisat, indivíduí ktorom išlo len o to jedno, a tak pod. So stretnutiami som na tom bola asi podobne ako ty, kým som sa odhodlala na schôdzku, tak to nejaký čas a písmenka trvalo. Reálne som mala možno tri - štyri rande, z jedného bol taký vzťah-nevzťah na dlhšiu dobu a potom sa zoznámila s teraz už manželom, sme spolu tri roky.

anonym_8c09a5
29. júl 2025

Ja cez Badoo,zatiaľ som spokojná 🤣

autor
29. júl 2025
@anonym_8c09a5

Ja cez Badoo,zatiaľ som spokojná 🤣

@anonym_8c09a5 opytam sa to iste co vyssie. Bolo to narocne?

anonym_1ad1d3
29. júl 2025

Cez Badoo. 5r spolu, po 2 svadba, o rok dieta, kazdym dnom druhe dieta na ceste. A ano, jasne ze tam je otrasny vyber, a kym prisiel "ten pravy", vselijake stretka som zazila 😃 vacsinou raz na kavu a dost, rychlo vela zistis osobne, ci vobec mas zaujem o druhe stretnutie atd.

anonym_c6bca2
29. júl 2025

@anonym_autor ja som si nasla na tindri manzela, mame uz aj dieta. Bola som na viacerych rande, vsetko slo do stratena, ale da sa tam najst, treba selektovat, vela ludom tam ide o nezavaznu zabavu alebo len pisanie, ale je tam aj vela introvertov alebo ludi po 30, ktori moc nemaju moznost si inde najst partnera.

sisska96
29. júl 2025

Ja tiež badoo, švagrina tinder

1sally12
29. júl 2025

Nie

esther100
29. júl 2025
@anonym_1ad1d3

Cez Badoo. 5r spolu, po 2 svadba, o rok dieta, kazdym dnom druhe dieta na ceste. A ano, jasne ze tam je otrasny vyber, a kym prisiel "ten pravy", vselijake stretka som zazila 😃 vacsinou raz na kavu a dost, rychlo vela zistis osobne, ci vobec mas zaujem o druhe stretnutie atd.

@anonym_1ad1d3 tiež sme 5 r spolu a každým dňom dieťa ,ale prvé

esther100
Autor odpoveď zmazal
kiki68
29. júl 2025

Ano, mojho muza, tretie date a bol to ten pravy. Kamoska tiez nasla, idu sa brat

anonym_8c09a5
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_8c09a5 opytam sa to iste co vyssie. Bolo to narocne?

@anonym_autor tak jednoduché to nebolo.kamoska má tiež z Badoo,druhá z pokecu

nairobi
30. júl 2025

@anonym_autor pred 10r.na badoo a uz sme aj manželia 😄

lucylaw
30. júl 2025

Práve teraz sa 3 mesiace stretávam s chlapíkom z Tindera a zatiaľ to vyzerá,že by to snáď konečne mohlo byť to pravé.. klop, klop..Ale teda tiež by som mohla napísať o zoznamkách knihu,mala som Tinder, Badoo,FB zoznamku,všade dookola to isté,je to doslova a do písmena ako hľadať ihlu v kope sena..Teraz som si tohto našla po 2 rokoch,čo som bola single..

autor
30. júl 2025

Baby, uprimne. Vcera som tam celkom dobre popisala s milym typkom. Takze davam tomu sancu.

anonym_084cc1
30. júl 2025

Ja áno, síce sme sa poznali jemne z videnia ale bez Tindra by sme sa asi nikdy len tak nepustili do reči😅 predchádzalo tomu ale veľa, VEĽA hrozných skúseností, konverzácií a stretnutí 😂

vilma7
30. júl 2025

Badoo

kris_tin257
30. júl 2025

Ja! Sme spolu 9 rokov máme 2 deti a zatiaľ všetko klape 😀

unbeholfen
14. dec 2025

@anonym_autor nie, keď som zistil že sa tam bez platenia nikam nepohnete, hneď som odinštaloval.