Našli ste si partnera po tridsiatke?
Pekny vecer zienky. Nasli ste niekto svojho aktualneho partnera/manzelka po 30tke alebo ste este laska z mladosti ? 🙂
ano, ale po 40tke sme sa rozisli a terajsi vyber 30tniciek je podstatne horsi ako vyber 20tniciek v 30tke 🙂
Super, tak ešte nie je nič stratené a nemusím umrieť sama so psom. 😁
ale nezabudni, ze pes je najvernejsi priatel cloveka a dokaze ta nadludsky uprimne lubit, nech si akakolvek. ;)
mala som 30 ked sme sa dali dokopy, cakame spolu prve dieta. Ja by som povedala ze zivot zacina po 30tke 😀
Mne hovorila akurat kamoska, ze jedna jej rodinna znama nasla velku lasku teraz po 60tke a je velmi spokojna. Takze vzdy je sanca.
V okruhu mojich blizkych kamosiek by som povedala, ze tak polovica si nasla partnera az po 30ke, ci skor az okolo 35 a neskor. Ja som muza stretla v 31 rokoch, ale dokopy sme sa dali az po 35. Jedna kamoska stretla konecne dobreho partnera az pred 40kou. No a jeden dobry kamarat az ako 48 rocny stretol zenu, pri ktorej ma naozaj dobry pocit zo vztahu. Ona bola vtedy tiez uz 40tnicka.
Samozrejme, mala som 33 keď som sa musela rozviesť a zostala som sama späť u rodičov s dcérkou. Myslela som si, že už má v živote nikto nebude chcieť a nakoniec to prišlo keď som to vôbec nečakala. Asi po polroku som si začala s jedným písať, dokonca o 3 roky mladším, dnes žijeme ako rodina, mali sme svadbu, máme spolu synčeka 4 ročného už a ideme spolu stavať aj domček. Zatiaľ je všetko v poriadku a žijeme úplne v normálnom manželstve 😊👍. Držím palce, netreba sa vôbec vzdávať, ani po 30tke a niektoré ani po rozvode 😊
trošku budem Diablov Advokátka 😅 SIngle ľudia po 30tke sú ,, podozriví,, Myslím to tak, že niečo asi nebude s nimi ok ( povaha, charakter, vzhľad, promiskuita), lebo ruku na srdce, čo títo ľudia robili od 15stich??? učili sa do školy? 😅
Ide mi o to, že treba byť opatrná, ak by bol váš nový nápadník taký skvelý ako o sebe tvrdí alebo pôsobí, nie je skoro žiadne logické vysvetlenie prečo už nemá vážny vzťah ! 😉
Áno. Tesne pred 40tkou. Ale spoznali sme sa v mladosti. Znovu sa nase cesty stretli po cca 8 rokoch, čo sme na seba stratili uplne kontakt.
Ja som síce mala 26, ale môj už manžel mal vtedy 34 , švagriná sa dala dokopy s mojim bratom keď mala 33 a on 42 (za 3 roky sa im narodili 3 deti 😉 )

Ano 🙂 Mala som necelych 31 rokov ked sme sa spoznali. Uz sme manzelia a mame deti