icon

Našli ste si partnera po tridsiatke?

2. feb 2024

Pekny vecer zienky. Nasli ste niekto svojho aktualneho partnera/manzelka po 30tke alebo ste este laska z mladosti ? 🙂

daniela595
4. feb 2024

@katkazocele v tomto velmi nesuhlasim. Mala som dlhodovy vztah,po 7 rokoch koniec. Nie som typ co silou mocou musi mat niekoho a jednoducho clovek mi musi sadnut aby som s niekym bola. Nie len prero aby som nebola sama. Cize som si zacala zariadovat zivot sama a v az tak som stretla manzela. Nemam pocit zeby som bola cudna,jednoducho u ma "len aby som niekoho mala" nefunguje.

topgabo
4. feb 2024

@daniela595 preklad pre chlapov: 7 rokov som tahala chlapa za nos, kym som nenasla lepsieho.

risolino
4. feb 2024

Ano, v 32r. nasla som toho najuzasnejsieho muza, vzdy si hovorime,ze preco sme sa nestretli skor, v 33r. aj daco svadba, po 10m sa narodil syn, skoro 35rokov som mala bez par mesiacov a o necele 3roky dcera. Tento rok 14vyrocie.

alzbet24
4. feb 2024

Ja som mala len 20 keď som spoznala teraz už manžela, no on mal vtedy už 32 rokov. Brali sme sa keď ja som mala 26 a on 38 rokov. Takže kľudne, možné je všetko, aj keď u nás to bolo opačne. 🙂

ruxandra
4. feb 2024

Ano, v 33 🙂

dager
4. feb 2024

@katkazocele predstav si, že poznám nie jednu osobu (ženy aj mužov), čo do 30 nenašli lásku svojho života, pretože sa učili do školy. A tie vzťahy čo potom mali im skrachovali z rôznych dôvodov, dokonca nie ich vinou. A sú single aj po 40ke, lebo tí okolo si o nich asi povedali to, čo ty. Takže aj kvôli hlúpym predsudkom ľudia zostávajú single

blumchen2
4. feb 2024

Áno, v 31 sme sa spoznali, 32 svadba, 33 prvé dieťa, 35 druhé dieťa. Stále sme spolu, vážime si, že sme našli konečne jeden druhého.

alessia443
4. feb 2024

Mne prvy partner zomrel pri autonehode, potom som bola 7 rokov sama a v 33 som stretla v praci teraz uz manzela.Mala som 36 ked sa nam narodilo dieta. Cesty zivota su nevyspytatelne a nikdy nevieme, ako co dopadne, preto je zbytocne robit si starosti. Co ma prist, to prijde.

dominikac321
4. feb 2024

@katkazocele boze toto je nazor ako z minuleho storocia

renatik91
4. feb 2024

@katkazocele Nuž, ja síce nepatrím do skupiny, ktorá by našla lásku až po 30-tke a ani k tej, ktorá by tu často komentovala, no moja myseľ neostala zabudnutá v stredoveku, tak si dovolím jeden drobný postreh. Diablova advokátka nie si, pretože na to, aby si bola advokátka, je potrebný istý intelekt, rozhľad, nadhľad, akceptácia a porozumenie a to Ty nemáš. To, či si prvá časť oslovenia, si nedovolím hodnotiť, na to si zodpovedaj sama. Avšak, prejdime k pointe. Pracujem ako právnička, čo znamená, že denne sa stretávam s ľuďmi, ktorí v 15-tich nepreťahovali celý futbalový klub a ani nestrkali svoje pohlavné orgány hoc aj do benzínových čerpadiel, ale jednoducho im to v láske na prvý raz, či možno aj druhý, v láske jednoducho nevyšlo. Často majú ďaleko po 30-tke, niekedy aj blízko k 50-tke a majú možnosť začať nový život. Napríklad po tom, ako im roky manžel vytrieskaval z úst zuby či potajme im kradol peniaze, aby si zagembloval či spálil ich v pažeráku sedmičkou vodky. Alebo len jednoducho zistili, že ten, koho spoznali v 15-tich či 20-tich, im neprináša radosť. Človek nikdy nie je starý na lásku. Starý, ba priam, už mŕtvy je ten, kto lásku súdi, nepraje jej a vysmieva sa jej.

blackcat8885
5. feb 2024

Ja som mala 28r a syna a muž 30r kdd ske sa dali dokopy. Sme spolu 8rokov

radoslava3
5. feb 2024

Ja v 19 a sme spolu doteraz.. teraz budem mať 32 takže už 13 rokov sme spolu ale veru letí to rýchlo ..

daniela595
5. feb 2024

@topgabo skor to bolo naopak 🙂 najlepsie sa hodnoti ak clovek o tom nic nevie

anett9
5. feb 2024

Mesiac po 30 ,on mal 26. A bolo to pred 22 rokmi.Po 10 mesiacoch sme začali spolu žiť v jednej domácnosti, potom sa narodila dcéra, keď mala 2 roky tak sme sa zobrali a potom sa narodil syn.Som spokojná,tak to malo byť.A to som si v 30 myslela, že sa žiadny normálny pre mňa už nenájde.Na to najlepšie si hold treba počkať.

pleja
Autor odpoveď zmazal
lenks99
5. feb 2024

Áno práve po 30 si ma našiel do par mesiacov sme bývali spolu pol rok nato ma požiadal o ruku a do roka a do dňa bola aj svadba 🙂

btus
5. feb 2024

áno, mala som 32

jamacka
5. feb 2024

Áno našla som keď som mala 33rokov,teraz budem mat tento rok 36 a sme už manželia 3mesiace.
Čakali sme aj bábätko, ale stala sa nám taka smutná vec,že minulý rok mi bábätko v 12tyzdni museli zobrať, lebo mu prestalo byť srdiečko.
Lásku som našla, ale zas sme prišli o bábo, ale tak človek sa musí s tým nejako zmieriť a brat to tak,že asi to tak malo byť, aj keď je to ťažké.
Ale určite sa dá láska nájsť aj po 30tke,kamoška dokonca našla až keď mala 39 rokov.
Netreba to vzdávať, ono to príde v praví čas.

adrianajozko
5. feb 2024

Mala som 41rokov a sme manzelia a mame krasnu zdravu dcerku . Budem mat 48 rokov a je to laska mojho života.

domkagr
5. feb 2024

My sme sa stretli ako 36&37 roční, cez zoznamku.
Sme spolu skoro 4 roky, a za ten čas sme stihli sťahovanie, svadbu aj 2 deti 🙂

adrianajozko
5. feb 2024

@gaia14 život začne vždy keď to chceme, vek je len čislo. Ale ano zhruba po 30.

kristiii
5. feb 2024

@katkazocele to akože ak je niekto po 30 single, tak ty si si z toho vyvodila, že nikdy nikoho nemal? Logika šla na výlet?

katkazocele
5. feb 2024

@kristiii to som nenapísala že Nidky nemal, len že asi pre nejaký závažný dôvod je single 😬 keby je schopný do vzťahu tak sa oňho doslova bijú, zvyčajne single 30tnici mali zhíralí život predtým, striedali partnerov ako na bežiacom páse 😔

elis248
5. feb 2024

@katkazocele nemyslím si. Dnes sú ľudia viac zodpovednejší. Treba aj doštudovať, nájsť si prácu, niečo našetriť, zabezpečiť bývanie. To všetko pár rokov trvá. A potom rodina a deti. Jasné, že sú aj takí, ktorí to stihnú aj rýchlejšie, no väčšina na to ide pomaly, ale isto. Nie ako 40r dozadu, že sa ledva zmaturovalo a už boli ženy tehotné a ,, patrilo" sa vydať/oženiť. Dnes keď vidím 18-19 ročných, proste môžu byť papierovo plnoletí, ale rozumovo mne osobne pripadajú ako deti. Do 30tky sa snažia ľudia,, oťukať", zistiť, čo vlastne chcú a zabezpečiť sa. Mne osobne single 30tnik nepripadá divný.

zuzsat
5. feb 2024

V 35 po rozvode dva roky s dcerou... Aktualne pred svadbou sme a mame spolu dcerku a prvu si bude chciet osvojit ked ex s tym bude suhlasit

kristiii
5. feb 2024

@katkazocele ty si teda dobre mimo. Na jednej strane píšeš, že striedajú partnerov, na druhej je problém, ak sú single 🙃 Čiže ak niekomu nevyjde hneď prvá pubertálna láska, je podľa teba divný, promiskuitný alebo škaredý 🤣 Okej.

daren1
5. feb 2024

Véd do tej 30 sú chlapi ešte malé deti, naozaj dozrievajú až po 30.Dovtedy žijú užívajú....

radacak
5. feb 2024

My sme opačný prípad,láska z mladosti..od mojich 16 rokov..už pomaly 16 spolu ❤️
Ale m v okolí aj takých čo našli lásku až po 30

dharmasanata
5. feb 2024

@katkazocele si predstav že ľudia vo vzťahoch sa aj rozchádzajú, to že je človek single po 30- 40-50tke neznamená že si tak bola celý život, len to skrátka nevyšlo 😁 nemusí na tom byť nič podozrivé. Ale aby som ťa ukľudnila, niesi tu sama s takým názorom, denne tu napíše podobne hlúpo zmýšľajúci človek.. dúfaj že ťa nečaká rochod vo vyššom veku a že si ušetríš takéto sprosté komentáre o Tom ako s tebou nieje niečo ok

kasonka
5. feb 2024

Mala som 44 a on 42. Tento rok to bude 10 rokov co sme spolu.