Návštevy v nevhodnom čase
ahojte ako riešite keď sa ku vam dovali navšteva v čase večere alebo obeda ??? Hlavne keď neviete že prídu, vy ste ich nepozvali k sebe na večeru… Len zrazu zahlasia že sú v našom meste tak sa zastavia. A presne prídu v takom období večere medzi 17-19tou, čize samozrejme už aj im vyložím večeru lebo my večeriame.. Je mi to divné. A ani nepovedia nič ze nechystaj nie sme hladní a ani neprídu pomôcť 😀 Vyslovene vidno že čakajú na jedlo. ako sa zachovať k takej návšteve ? Nedať im nič hladovať do 22:00 a čakať kým odidu? 😀😀 No vyslovene mne by to bolo blbé chodiť k niekomu v obeobí obeda / večere….
@autor neexistuje aby som ja doma nemala pokoj, nemohla vypnúť a riešiť čo ak niekto príde... U nás to tiež v začiatkoch tak bolo, že z mužovej strany sa sem tam niekto zjavil neohlásene a museli sa naučiť ohlásiť vopred. Trvaj na tom. Kým to priateľ nepochopí, oni s tým samy od seba nezačnú...
Ja som napríklad pedant a máme aj pri deťoch fakt 99% času upratané (rozhádzané hračky s ktorými sa deti práve hrajú ako neporiadok nepočítam), ale aj tak nemám rada nečakané návštevy... A neviem sa ani pretvarovať že sa teším 🙈
Keď budete mať deti, budeš nevyspatá, unavená tiež sa len tak zjavia a budú čakať full servis? Budeš sa skrývať vo vlastnom dome keď budeš kojiť lebo čo ak ich práve priateľ pustí dnu?
Fuuu, toto by som nedala, ja doma potrebujem svoj klud. Rodinu vidim rada, ale takto casto by som asi vybuchla. Je to na poriadnu diskusiu s partnerom alebo nejaku vzburu😉
Ja som tuto diskusiu už dávno čítala, tak som zabudla, ale vy bývate na hlavnej stanici? Ci nedajbože je to nehnuteľnosť napísaná na teba a muža? Tak by som mu oznámila, že som doma vo svojom, mám to na to, aby som si oddýchla. Nevydala som sa za jeho sestru, brata, otca, koňa, vola, aby mi boli neustále za chrbtom a na očiach. Normálny zákaz otvárať dvere, nikto u nás nebude večerať, obedovať, ani nasávať každý druhý deň. Doma chcem súkromie, pokoj, kľud. Chcem sa vyzliecť kedy sa mi zachce, nebyť aj po robote nahodena keby daco. To je čo za tupu sebranku, oni nemajú co robiť očividne. Robiť toto môj muž, tak už mu poviem, že svoje sestry nech pošle do roboty, keď sa nudia a nech spáva s nimi, keď ich potrebuje mať pri riti stále. Ak si na jedlo nevedia zarobiť, nech slapu chodník. Ked už ma niekto nasrate v hlave, ťažko s ním.
Keď budeš mať najbližšie sex s mužom, v najlepšom odbehni po telefón, že treba zavolať rodinu, nech im nič neujde.
čítala som len prvé 2 strany a tak mi napadlo, varíš dobre? ak áno, tak kde bývaš a čo plánuješ variť zajtra? prídem aj ja 😎
Čítam príspevky a tak ma napadlo :skús im raz otvoriť v "Evinom rúchu"... Možno viac neprídu 🤣
@altaya to važne? To som už počula, nechcela som tomu verit.Ta susedka hovorila, že si inak dôchodok predstavovala.Nevesta tiež nevarí.Lenže rozumieš, to nikoho nemusi zaujímať.Ako si zariadia tak majú..
To si neviem predstavit
A ta teta, neviem v akom ste kontakte, nemôžeš jej dohovoriť? Lebo v 18 roku konči povinnost nejako vyživovat tie deti..Mali by sa sami starať
Hrôza
Chybu robi jedna aj druhá strana
@altaya lenže neplatia.Ako k tomu ta matka dôchodkyňa príde
Mali by si pytať peniaze za servis
Akurat tu minule išiel ten syn do brany, tak som si pomyslela, že asi si ide pre vypražany syr 🤣
S takym bičom by som ho hnala...jaaaj..
Ahoj autorka, je u vas po roku nieco nove?

Tuto psychiatriu sa ti zatial dari zvladat iba vdaka tomu, ze nemate este deti. Zit takto v strehu nie je normalne. Odporucam ti to radikalne poriesit, lebo ked do toho pridu deti, sa bud original zblaznis, alebo to s tebou a muzom dopadne zle.