icon

Názor na tohto chlapa

11. okt 2023

Ahojte začala som sa riešiť s jedným chalanom resp sa stále spoznávame, povedal, že necíti ku mne nejaké veľké city no neviem či to je len jeho EGO, že si to nechce priznať, pretože tak neskutočne žiarli na mojich kamarátov hlavne jedného, že to zachádza až do chorobnej žiarlivosti a extrémov, vadí mu, že si s tým chlapom/známim píšem, dokonca tak moc žiarli, že ma nazval po telefóne sukou a hovoril také veci, že zachviľu sa ti vystrieka do huby, budeš ho chutnať po ananasovom džúse atď atď...proste nechutne veci rozprával žiarlil už len na to, že mi pred ním známi povedal: Choďte dovnútra aby Lenke nebola zima...nič viac nič menej, pretože bola vonku zima, 21:00hod a ja som nebola teplo oblečená, dokonca tomu môjmu známemu na druhý deň volal aby ma nekontaktoval a dal mi pokoj...na toto všetko som mu povedala, že keď neprechováva ku mne nejaké city, prečo robí to čo robí a bol ticho...pri tom dobre vie, že by som s tým známym nikdy nič nemala je o 25r starší čo je pre mna neprípustné...

Strana
z2
0silvia0
11. okt 2023

Debilny trapny chudak. Staci takyto nazor?

petamich
11. okt 2023

a je podstatny dovod, pre ktory ziarli a sprava sa ako chuj? lebo pre mna nie, s clovekom, ktory ma nazve sukou a ani spolu nic nemame by som sa nechcela zdielat ani vytah, nieto s nim zdielat zivot, ako by sa k tebe este len vo vztahu spraval

alison11
11. okt 2023

Žiarlivosť je znakom toho,že nemá sebavedomie a tedaťa má za majetok,chce ťa vlastniť čiže len pre seba to nemá nič spoločné z láskou,radšej ho opusti hneď než by bolo neskoro a bol agresívny k tebe už to,že sa stebou a aj tvojimi známimi rozpráva vulgárne jeo jeho charaktere po čase by Ti zakázal chodiť aj k tvojim príbuzným a rodičom.

kitycat
11. okt 2023

A co by si s nim chcela riesit?? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kvadrinkaaa
11. okt 2023

Take nechutne veci o tebe hovorí a ty chces silou mocou pocut, ze ta miluje ? 😂😂😂 To nemyslíš vážne …

kaia
11. okt 2023

Dúfam, že sa už nespoznávate a tento príbeh je už pre Teba minulosťou 😊

moonlight1210
11. okt 2023

A co s nim chces riesit? Agresivny ziarlivy majetnicky hlupak s nizkym sebavedomim.
Nic mu nedokazuj. Ani s kym ty nie si, ani ci ma k tebe city.
Zablokuj ho a zabudni, ze existoval. Nic lepsie nemozes urobit. Ak nechces byt neskor rovno fackana so slovami, ze si si to zasluzila.

quaxi
11. okt 2023

Keď sa takto správa tak je úplne jasné že k tebe nič necíti, ide o psychopata ktorý ani nie je schopný niečo cítiť. Chce mať nad niekým moc a zistil že ty si slabý jedinec čo sa mu hodí za obeť, to k tebe cíti, nič vznesenejsie za tým nehladaj. Utekaj kým sa dá a zablokuj ho komplet nech sa s tebou nemôže kontaktovať.

avonladyba
11. okt 2023

Nic k Tebe necíti, iba nechce prísť o "suku".

vler
11. okt 2023

Chlap nehodny zalozenia diskusie na MK

ana82
11. okt 2023

Prosím ťa ak ho pustíš k vode daj vedieť sa tu o neho pobijeme🙉
Bože ženy, matky....všepujte dcéram sebaúctu, lebo keď to tu čítam je mi ťažko....

domkakvet
11. okt 2023

Ty riesis ci ta chce, ved to je uplne jedno, je to chory jedinec, treba utekat.

mircalla
11. okt 2023

Neviem, ci je viac nenormalny on alebo ty, ale tusim ty, ked ho este vobec riesis.

miushania
11. okt 2023

Keď ťa chlap (to sa ani chlapom v tomto prípade nazvať nedá) nazve sukou, okamžite by som ho vymazala zo života a čudujem sa že sa s ním naďalej bavíš. Plus keď robí ešte žiarlivostné scény na niekoho, s kým vôbec nie si a ešte také prehnané, tak by mal ísť na liečenie. Toto by som si nenechala lebo s takym chlapom by si sa len trápila a nemalo by to budúcnosť

mamusa123456789
11. okt 2023

Ešte spolu akože nič nemáte a robí ti takéto scény? Dievca váž si samu seba a utekaj co ti stačia, ale pred tým ho zablokuje, kde sa dá, aby si tu za tok nevyplakavam, ze si tehotná a bije ta

vroni
12. okt 2023

Toto žiaden chlap nie je. Toto je zakomplexovana agresívna sračka. Treba splachnut dolu zachodom a ďalej neanalyzovať.

monikkatt
12. okt 2023

Ty musis byt na hlavu ked sa bavis s takymto dementom.. nie este uvazovat s nim ist do vztahu

maryetta
12. okt 2023

Nechapem preco toto riesis? Absolutne nepripustne taketo spravanie.
To bude agresor. Manipulator. Ziarlivec. Jemine existuje este nieco hrosie?

siska53
12. okt 2023

@marhulka13 🤣🤣🤣

siska53
12. okt 2023

Nazor na tohto chlapa? Absolutne nevhodny chlap.

retatka
12. okt 2023

Načo zakladáš diskusiu o takej zakomplexovanej,žiarlivej nule ?Človek s normálnym IQ vie čo má robiť .Ty budeš taka jednoduchšia keď sa s týmto niktošom zahadzuješ.Nič k tebe necíti ako hovorí ,chce mať len moc nad tebou .

ruxandra
12. okt 2023

Pises to štýlom, ze mam z toho pocit, ze toho chlapa este aj chces a dúfaš, ze toto znamena, ze k tebe nieco cíti 😅 samozrejme, ze k tebe nieco cíti, keby si mu volna, nebude takto traposit. Ale to, co ti pise a hovori je nenormálne nechutné a dufam, ze si to uvedomíš skor nez sa mu uplne zbytocne a hlupo votrieš do priazne. Preboha, to by si fakt chcela chodit s chlapom, co sa takto vyjadruje a nazýva ta sukou? Ty si sama seba vobec nevážiš a nemáš sa rada, že? Tak prosim, popracuj na tom, lebo sa na teba budu donekonečna lepiť len takyto uboziaci..
a jeho si blokni vsade kde sa da..

kitycat
12. okt 2023

Este by som povedala, ze ked si s nim zacnes vztah a nahodou spouznas niekoho normalneho, tak tento dilino ti ho akurad odprace z cesty

kassandra25
12. okt 2023

Mmm, tu ti kazda jedna nejako napíše, ze mas s ním koncit, on ti povie, ze nemá city k tebe, mlcí. Uz je nejaké násilie, agresia, nadávky, hanba pred tvojimi známymi - ako sa k nim chová a ozýva a ty tu zistujes urputne jeho dobré stránky a robis si psychologický rozbor a opis jeho osobnosti. Tak vela stastia teda, ku známym ho radsej prilis nevod, hanbu s nim si zozala anonymne, budes zat aj fyzicky pred ludmi a snad ti povie, ze ma k tebe city, to, ked ta zbije, tak ti dá city najavo.

emiw
12. okt 2023

Zena, ty len od neho utekaj co najdalej sa da. Takto to zacina, az to skonci fyzickym nasilim..maj rozum a vaz si samu seba, prosim Ta 😤

rorino
12. okt 2023

Ak aj niečo cíti,láska to nie je

Strana
z2