Nečakaný odchod po rande a zablokovanie
Ahojte, včera som sa stretla s chalanom s ktorým si píšem už nejaký čas boli sme u mňa viem, že ma viaceré za to ("ukameňujete") pozreli sme si film, dali sme si vino, začali sme sa bozkávať ja som mu povedala už predtým, že nič viac nebude..po chvíli mi povedal, že nevie čo chce či niečo také a že sa nevie posunúť ďalej, lebo mu chýba bývalá s ktorou nieje už rok a pol skoro ma porazilo 🙈🤦🏻♀️ išla som na wc ako som sa vrátila už u mňa nebol a len mi napísal, išiel som...ahoj na to som mu odpísala, že či sa naozaj nerozlúčil a on, že prepáč, musel som ísť...zobudila som sa a pozerám, že si ma zablokoval 🤣🤣🤣🙏🏻 pri tom sme si dosť rozumeli, chlapec má 28r a takto sa zachovať nechápem naozaj...ešte mi písal, že nehľadá len nejakú zábavku..mám pocit, že mu išlo len o sex a ako sa tak nestalo odišiel...aký máte názor vy? PS: ešte si zabudol u mňa aj mikinu 🤣
No, môže sa stať
Ty si niekoho, koho si nevidela nikdy pozvala an prvé stretnutie k sebe domov. Podľa mňa si myslel úplne oprávnene, že bude sex. Veď na tento účel sú kaviarne, parky. Je úplne irelevantné, či odišiel, pretože chcel sex alebo preto, že si naozaj uvedomil, že ešte myslí na ex. Nepozývaj cudzích chlapov k sebe domov.
Nezabudni ho rozoberať este dlho. Pozvať chlapa na prvé rande k sebe? Už len tým si klesla u muža, max očakával sex a ten si mu dať nechcela, tak odišiel. Možno aj naozaj mysli na ex, pri Tebe si to ešte viac uvedomil, že nie si ona.
Je úplne nepodstatné, čo si myslíme, on Ti dal dosť dostatočne najavo, čo so myslí, ešte aj blokovanie🤦♀️
Už nikdy nikdy nikdy nevolaj muža, na prvé a neviem aké rande k sebe, alebo k nemu. Toľko nezodpovednosti voči sebe.
Súhlasím, že keď si ho pozvala k sebe, tak išiel na istotu a potom hráš chrumkavú. Dievča, to sa takto nerobí. Aspoň, že sa odpad vyniesol sám. 😅
Pre vacsinu ludi je pozvanka domov na prve rande jasna pozvanka na sex. Tak to je a mala si s tym pocitat. Nehovoriac o tom,ze to mohol byt nasilnik alebo psychopat a nemuselo to dopadnut len jeho odchodom. Ked nechces mat s chlapom sex, tak ho nepozyvaj domov na prve rande, ani ty nechod k nemu. Vyhnes sa sklamaniu.
Je jasné, čo dal najavo. Ale dávaj si na seba viac pozor nabudúce. Mohlo to dopadnúť horšie.
Ešte mi napadlo, k tomu, že ťa zablokoval. V podstate urobil dobre. Či už odišiel lebo nebol sex alebo pretože myslel na ex - nemá viac záujem a nechcel, aby si mu vypisovala. A je zrejmé, že urobil dobre, pretože vyzreté ženy ak rande na slepo nevyjde, tak to proste neriešia. Ty áno, máš potrebu to rozoberať na MK. Takže ja by som pridala ešte radu aj takú, že najprv dospej, potom začni randiť. Keď dospeješ, nebudeš pozývať chlapov domov a nebudeš rozoberať ako zúfalka prečo rande nevyšlo.
1. Neukradol ti nieco? 2. Si normalna cudzieho chlapa domov? 🙈
Ak hovoril o byvalej tak ju asi stale miluje…
Ze si ta zablokoval je viac ako trapne, toto robia iba chudaci. Mikinu vyhod 😂. Ale nie nevyhod, ale ak sa ozve a odblokuje ta, nic s nim neries, nic nic, a ked si bude chciet prist po mikinu, niekde mu ju zaves nech si po nu pride aby ste sa nestretli.
1. Neukradol ti nieco? 2. Si normalna cudzieho chlapa domov? 🙈
Ak hovoril o byvalej tak ju asi stale miluje…
Ze si ta zablokoval je viac ako trapne, toto robia iba chudaci. Mikinu vyhod 😂. Ale nie nevyhod, ale ak sa ozve a odblokuje ta, nic s nim neries, nic nic, a ked si bude chciet prist po mikinu, niekde mu ju zaves nech si po nu pride aby ste sa nestretli.
@liv1 no však jasné, že mu ju niekde zavesím a nestretnem sa s nim ak nenapíše ju vyhodím a je
Mohla by som tvrdiť,že chalan si oprávnene myslel,že bude sex,keď ho ako hlúpa pozveš k sebe domov. A nakoniec radšej ušiel,keď pochopil,že mu to za ten sex ani nestojí.
Jaj, veď sme ti vraveli, že ho nemáš volať k sebe domov, ale počkať, kým ti skončí PN-ka, a až potom sa stretnúť.
aspoň teda myslím, že to je ten príspevok, kde sa autorka pýtala, že chce chlapa pozvať k sebe domov na víno (na 1. rande a doteraz si len písali), lebo je na PN ešte aspoň mesiac a chce sa veľmi stretnúť.
Aspon to vino doniesol on, alebo si ty ponukla? Chalan sa ani trosku snazit nemusel, rovno pozvanie domov, takze odisiel nasr.., ze nedostal to, co vyzeralo ako samozrejmost.
Co je toto za rozum pozvat si chlapa, ktoreho vobec, ale vobec nepoznas, k sebe domov?
Ukazat mu kde byvas, ako sa k tebe ide dnu, co vsetko mas doma, ako to tam mas rozostavene, ake mas zabezpecenie dveri,…
Si normalna?!
Ty bud rada, ze ked dosiel, lebo veril, ze ten sex bude (ze aj ked tvrdis, ze nic nebude, tak sa to urcite zlomi a posexujete) a zistil, ze naozaj nic nebude, tak si len povedal: Ty kokos, ona si fakt mysli, ze sa tu s nou dve a polhodiny nudim, lebo je taka super?
A vyvliekol sa z toho a zablokoval ta, lebo (z jeho pohladu) mu vlastne na nic dobra nie si, ani sa mu nazivo nepacis.
Mohla si skoncit ovela horsie.
Uz taku hlupost nikdy neurob s muzom, ktoreho poznas iba cez pisanie a volanie.
Rovnako ist k nemu do bytu. Rovnako sadnut k nemu do auta. Alebo ho vziat do svojho auta. Alebo sa stretnut kdesi osamote na odlahlom mieste (ako napr. vecer v parku za mestom).
Prve razy zasadne na verejnosti, meszi ludmi. A ak musis do mesta docestovar, tak mestskou, taxi, alebo uber.
Kym ho ako tak nepoznas, budy opatrna. Nech sa cez pisanie a volanie javi akykolvek mily, zlaty, chocholaty.
Ja si zase myslím, že chcel by sa posunúť ďalej, ale teda bolo to na neho veľa 😁 v cudzom byte, prvé rande, bozkávanie, no neuniesol to. Veď aj muži ( niektorí) sú len ľudia, čo sa zľaknú, čo sa necítia komfortné v tej situácii, čo majú spomienky na bývalú a pod. Tak moc hrrrr si na neho išla, sám v sebe sa nevyzná, nechce sa mu vysvetľovať, tak ta blokol. Nič to zato😁, príde iný👍
ojoooj, kde su tie casy, ked muzi nemysleli chvostom 🙂 Kedysi sme veselo chodili po bytoch, aj sa kdeco popilo a nikto za tym nevidel pozvanku na sex. Sex je sex, vino je vino a kava je kava.
Tiez by som si ta zablokovala, v dnesnej dobe to mladez nazyva "toxicka osoba". 🙂
Zavolat chlapa domov, naliat mu vino... tak ok, to este intelektovo zdatnejsi zvladne.... ale olizovacka a vystraha, ze sex nebude... kolko mas rokov?
Bud rada, ze si ta zablokoval.... aspon k tebe uz na ziadnu olizovacku nepride.
Isiel na istotu, ze nieco bude … este si ho aj navnadila bozkavackou … ked zistil, ze nebude .. neuznal za vhodne stracat s tebou cas. Na jednej strane posobis ako zufalka a tahas ho k sebe domov a potom sa hras na princeznu … keby si bola normalna tak ta po takomto odchode ani nenapadne zistovat ci ta blokol a kontaktovat ho … o mikinu by sa prihlasil sam keby chcel
Najlepšie, čo ti môžem poradiť, je, že tú mikinu rozstrihaj, sú z toho dobré handry na umývanie okien. 😉
Ja by som si mikinu nechala 😅😅
Inak, mozno je to fakt taky zalubeny debilko, co zacne plakat na rande za ex. Bilo sa to v nom, aj by omocil, aj nie. Bozkavacka ho navnadila, potom zacal ma kvoli tomu vycitky tak sa vyparil 😅😅😅
Podľa mňa, ak by mu išlo o sex, tak by nezdrhol. Ešte by ťa skúšal nenápadne spracovať. Veď si ho na prvé rande pozvala k sebe - to už bol na polceste k cieľu.
Skôr je v tom tá ex.
Tak či onak - mala si šťastie. Nabudúce si daj väčší pozor.
Mne to skôr príde, ze sex si aj ty chcela, inak by si ho nepozyvala k sebe, nie? Možno nie úplne s tým, ze ti v hlave chodilo, ze pozvem ho a zasexujeme si, ale skôr také akože ,,sex nechcem, ale aj tak sa pre istotu oholim 😀 " no čo, aspoň si ho sama nemusela posielať. A možno mu zavolala tá bývalá zrovna keď si bola na wc, tak behal, aby mu na teba neprišla.
Ty si tá,čo si PN a nevyhnutne si potrebovala chlapa volať k sebe na prvé rande? Tak potom sa nečuduj,ako to dopadlo..V tej pôvodnej téme sa nenašiel nikto,kto by ti povedal,že je to dobrý nápad,aj tak si to urobila,tak si to teraz vyžer..
Ty si ta, co je na PN bez vychadzok? 😊
Ty si tá,čo si PN a nevyhnutne si potrebovala chlapa volať k sebe na prvé rande? Tak potom sa nečuduj,ako to dopadlo..V tej pôvodnej téme sa nenašiel nikto,kto by ti povedal,že je to dobrý nápad,aj tak si to urobila,tak si to teraz vyžer..
@lucylaw no dopadlo to este dost dobre, na to, co sa vsetko mohlo stat.
S tym pozvanim domov - si sialenec
Co sa tyka toho, ako zdrhol - no ano, je namotany na byvalu a preto zdrhol. Nevedel si predstavit s tebou nic mat....hoci povodne o tom uvazoval, neslo to. Ale tvoje lacne spravanie by odradilo asi kazdeho chalana.....aj keby nebol namotany na byvalu. Takze este dobre pre teba, ze zdrhol a nemali ste nic spolu, uz by sa ti aj tak neozval
Mikinu predaj na bazári a kúp si niečo😁
Šialené aké móresy majú chlapi, chcel si len vrznúť, nič viac a keď videl že to také ľahké nebude tak to vzdal..
Snáď ti nič nezmizlo🙏🏼
Kamarátke sa stalo niečo podobné a vytiahol jej z peňaženky 50€🙃
Autorka začni hľadať chlapov a nie chlapcov a situácia sa zrejme zlepší.
Chcel sex abo ex 😆🤯
Bol to trapko, mas stastie, ze sa odpratal sam.
Chcel sex abo ex 😆🤯
Bol to trapko, mas stastie, ze sa odpratal sam.
@janetinka27 Keby chcel len sex, este ju spracovala a nezacal by hovorit, ze mysli na byvalu a ze toto vlastne nechce. Vsak musel vidiet, ze je lahka korist. Skratka chcel byvalu.

Mam rovnaky nazor, ako ty 🫣.