icon

Nechal vás kvôli inej?

21. apr 2020

Stalo sa to niektorej z vas? Ako ste to zvladli?

dollyzv
21. apr 2020

Stalo, zvládla som to tak že by som jej najradšej vtedy poslala darčekový kôš s poďakovaním 🤣🤣 len ma zbavila pliagy 🙂

selest
21. apr 2020

Zvladala som to velmi zle az sa sama za to hanbim ale s odstupom casu je to super. Som rada ze niesom s nim a ze mam mojho manzela. Uz by so nestracala tolko casu vyrevuvanim za psychosom, to ma mrzi najviac😁

leuchtturm
21. apr 2020

Ked chlap opusti zenu kvoli inej, tak nie je ten pravy. Sice to boli, ale casom zistis, ze to bolo to najlepsie, co sa ti mohlo stat.

autor
21. apr 2020

@dollyzv
@selest
@leuchtturm
To si chce dokazovať, že má na viac? Mám pocit, že mu nebolo so mnou zle keď sme spolu boli 6 rokov. Zrazu mi povedal, že náš vzťah sa neposuva ďalej a že je koniec.

dollyzv
21. apr 2020

No to ja neviem,my sme boli spolu 4roky,mali hypo na byt, a našiel si nejakú 15rocnu školáčku 🤣🤣🤣 skoro som sa dosikala keď mi povedal koľko má rokov,no Budiš 🤣 takže neviem či si chcel niečo dokazovať,každopádne mne urobili len službu 🙂

leria
21. apr 2020

Ahoj, mňa nechal partner po asi 8mich rokoch vzťahu kvoli našej známej 2xrozvedenej so synom.Bola to pre mňa strasna rana, mala som 34, nedarilo sa mi otehotniet, za to im sa hneď zadarilo....srdce mi velmi zvieralo....no napriek tomu.....ja mám jedno šťastie, že mám povahu, keď je najhoršie vtedy sa najviac pozbieram, odpustam a verím v niečo lepšie....že jedny dvere sa zavreli ale mám pred sebou kopec ďalších neotvorenych....to obdobie som si chvilu vychutnávala, schudla som a mala som toľko napadnikov, že som ich nestačila odkopavat🤣 asi rok a pol po rozchode som sa zoznamila so svojim manželom na nete, už som zaspávala...a nemala som mu chuť ani písať...ani som z neho nebola nejaka unesena podľa fotky, s kriglom piva....som myslela, že to bude nejaký alkac🤣 na 40 som otehotnela, svadba, a odchod do Austrálie, kde teraz aj keď to nie je ľahké, sme odkázaní úplne sami na seba, zijeme....a neľutujem, mám úžasného muža, zlatého synceka a môjmu ex z celého srdca dakujem, že má nechal....dúfam, že sú šťastní aj oni, myslím to úprimne....takže sa netráp, vlastniť nikdy nikoho nemôžeš, keď to pochopíš, život bude ľahší 😉

selest
21. apr 2020

Ty hlavne ries seba nie co on chce komu dokazovat. Nepotrebujes aby ti nieco dokazoval dalsich 6 rokov a potom zistil ze ta vlastne aj tak nechce. Keby vam bolo dobre riesili by ste stale spolocnu buducnost najprv dovolenky neskor byvanie, dieta, dalsie dieta atd. Fakt nestracaj cas s niekym kto ta nechce to nechces ani ty

selest
21. apr 2020

@leria to ako keby si pisala o mne🤣😉

leria
21. apr 2020

@selest fakt ?😉 sme rovnaká krvná skupina prístupom? Či životným príbehom? 😂😉

selest
21. apr 2020

@leria ten pribeh

autor
21. apr 2020

Ďakujem vám. Povzbudili ste ma. Pozerám, že niektoré máte za sebou dosť ťažké obdobie teda. Niekto to znáša veľmi ťažko a niekto ľahšie....

leria
21. apr 2020

Možno to bude aj tým, že v 34 som mala niečo za sebou, par bolestnych rozchodov tiez...a s odstupom času som samú seba nechápala, načo bolo dobre sa toľko trápiť...ale zase každý sme iní, cestu si musi nájsť kazdy vlastnú sam...a je dobre sa nechať od druhých povzbudiť, držím palce...pusti si vzdy nejakú veselú muzicku, mne to veľmi pomohlo

autor
21. apr 2020

@leria ďakujem ti 🤗

10zabka
21. apr 2020

nechal. Boli sme spolu 23 rokov a vymenil ma za kolegyňu z práce. V čase, keď som ležala v nemocnici so zápalom mozgových blán. Odpustila som mu, ale nezabudnem nikdy. To, že mám odpustiť, som pochopila po 5-tich stratených rokoch a 14-tich stratených kilách (tie išli rýchlo, za 2 mesiace). Žiadny chlap za to nestojí. Nikdy. Aj keby si mala deti. Ja mám dve.

kikina84
21. apr 2020

Hovori sa ze kriza sa vo vztahu zjavi cca kazdych 6/7 rokov..ja som s mojim muzom 16 rokov..cize dve krizy mame za sebou..ale je pravda ze vzdy sme si veci vydiskutovali alebo sa posunuli niekam dalej..my sme mali deti az po 6 rokoch chodenia napr..cize my sme mali sami na seba dost casu kym sa narodila dcera a vybujacili sme sa..Ked ma clovek dieta a tym ze rastie,zazivaju rodicia vzdy nieco nove,na co sa treba nejak pripravit a svojim sposobom je aj vas vztah rozmanity..zazivate nieco ine ako len diskoteky,koncerty a party..My sme si len uzivali a az teraz s dcerou napr. dost cestujeme..ona je ziva cize potrebuje stale nejake podnety a tak je aj nas zivot pestrejsi..Kazdy si musi vo vztahu najst nieco co vas naplna a co vas posuva..Samozrejme par vztahov bolo aj predtym,aj nevery..ale treba to brat ako dalsiu sancu,najst toho praveho.Tento zjavne pre teba nebol ten vyvoleny..Drzim palce

mati31
22. apr 2020

Nechal. Úplne,že nedávno kvôli svojej ex, ktorá mu urobila este horsiu vec než on mne 🤦‍♀️ chcela sa s ním porozprávať A ja krava som mu verila keď povedal, že k nej nič necíti a skôr sa teší, že ju karma dobehla keď si uvedomila, že ho chce (Čo jej trvalo dosť dlho 🤷‍♀️).
Slová, že ich stretnutie sa nejako zvrhlo ma však dorazili 🙄
Je to ťažké keďže Je to čerstvé a vôbec som to nečakala.
Čiže sa snažím zamestnať mysel, chodím na dlhé vychádzky so psom a nanovo som začala cvičiť, aj pre to že chcem niečo robiť ale popravde aj z toho hnevu, že nech vyzerám lepšie ako počas vzťahu s ním.
No nebudeme si klamať, su okamihy kedy je plač to jedine co dokážem.
Prajem nám obomom nech to rýchlo prekoname a nájdeme to naše šťastie ❤

gir
22. apr 2020

Ja by som môjmu bývalému nohy bozkavala, že ma nechal. Môjmu mužovi nesiaha ani po päty či už charakterom alebo výzorom. A neposunula by som sa v živote tam kde som. Takže mu zo srdca ďakujem.

rucka77
22. apr 2020

nooo veru sú aj také príklady @gir 🙂. ak terajší vzťah funguje tak ako má, tak by som povedala, že je zbytočné už len vôbec premýšľať nad minulosťou

petronelka47
22. apr 2020

Mne sa to stalo ked sa nám narodilo dieťa, myslela že on je ten pravý ....lepšie mu je s inou ženou a nevlastnymi detmi ako s neho krvou, aj toto je život

otazka1
22. apr 2020

Jeee, mna takto nechali dvaja.myslela som, ze to je koniec sveta. A teraz? Mam super muza, dieta, dom a som taka spokojná ako nikdy. nemohli mi chlapci lepsiu sluzbu urobit 😀

kittykat22
22. apr 2020

Mne sa to stalo tiez. Spominam si dodnes, ze som bola velmi nestastna. Je to 18 rokov spat. Podviedol ma s mojou kamaratkou z vedlajsej stvrte - zostali spolu par mesiacov. Potom si nasiel inu babu s dietatom, do 3 mesiacov si ju zobral a dodnes su spolu. Stretli sme sa 2 roky spat na firemnej akcii - paradoxne pracuje pre firmu, pre ktoru nasa firma vytvara software 🙈 Trochu sa opil a oznamil, ze opustit ma bola najvacsia chyba jeho zivota, a ze keby vratil cas, tak tu chybu 2x nespravi. Pred rokmi by ma napadlo, ze budem citit satisfakciu, alebo aspon pychu alebo radost - keby mi to povedal, aku spravil chybu, ze ma opustil . Zvlastne bolo, ze jedine co ma napadlo je, ze je chudak. Uz vidim, ze keby som ja bola teraz jeho zena, tak by ma ohovaral, a mal zaujem podvadzat uplne rovnako, ako to robi teraz manzelke. A som si na 100% ista, ze zle reci o manzelke nehovoril 1x, a ze takto natahuje aj ine zeny. Najhorsi je muz ktory ohovori svoju zenu, a hodi na nu zodpovednost za svoje nestastie. Robi to iste v 40.ke, co robil v 18.ke. Najst novu zabavu - povedat si, ze sucasna zena je to zlo a nestastie, a huraaa podviest a opustit. Skvely zivotny patner .... Ci tvoj ex nebude ta ista sorta. Muzi sa casom nemenia. Rozdiel je, ze neskor zenu neopustaju - nemozu, maju rodinu. Ale podvadzaju ju poza chrbat.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kiki68
22. apr 2020

Ano nechal po 7 rokoch, kvoli starsej. Akoze ale islo to aj tak do kytek. Takze to bola asi otazka casu. Len ta potupa ked mi kikirikali, ze ved to mam nejako zachranit. A uprimne? Lepsie sa nemohlo stat. Do pol roka som si nasla normalneho chlapa, este aj krajsieho, ale hlavne bez manipulativnych sklonov. Takze vzdy to poslite s radostou o dom dalej 😂

kiki68
22. apr 2020

@kittykat22 podvadzaju poza chrbat aj predtym. As kym ich niekto nelapne na hruskach. Mojho tak vymakli kamosi v Londyne. On tam byval na sluzobkach 2 tyzdne a pod. Kamosi byvali asi 4 ulice od jeho kanclu. A ked mi to s uprimnou sustrastou povedali, tak som nevedela ako reagovat. Debil si myslel, ze asi o dedinu dalej ho nikto nevymakne. Ano tiez po roku volal, ze aka to bola chyba sa so mnou rozist. No ved ano, druhu taku blbku nenajde 😂

katkati
22. apr 2020

@selest Presne, toto je život, že väčšina žien takto prežíva rozchod, nevie zo začiatku ináč a až s odstupom času si uvedomí, že až tak strašne to prežívať nemusela. Niektoré by dali všetko za to, aj by dokázali kľačať pred mužom, len aby neodišiel a potom, až keď to prebolí tak sa v duchu za to hanbia. Takže ženy, snažme sa neponižovať, keď sa niečo také stane.

deti95060810
22. apr 2020

chlap sa nezmení.... poznám také prípady..... Klamal manželku, potom aj druhú manželku klamal aj každú ďalšiu potom ktorú mal...😉

janne318
22. apr 2020

@katkati vystihla si to milionovo. 👍👍👌😀