icon

Nechápem, kam to v manželstve speje😞(

28. mar 2020

Ahojte. Neviem co sa deje, ale kazdym rokom je to horsie a horsie. S mojim manzelom to ide dole vodou, vzdy bol ten, ktory neznasal dotyky, sladke reci, tulenie a vzdy radsej zavtipkoval a odisiel. Ale postupom casu mi zacal pri hadkach nadavat, najprv ze mi sibe, potom aj hrubsie, "drz hubu, bud ticho" + tie najhrubsie nadavky a mna to neskutocne zranovalo a aj zranuje, co sa mu snazim vysvetlit, no dospeli sme do stadia, ze sa mi dnes ospravedlnil (inak nanho uspech) so slovami, ze nechce, aby som sa nanho hnevala a plakala. Ked sa ho pytam, ci vie, co je za tym tak nie, on si nie je vedomy chyby a otoci to zas tak, ze dviha hlas a zas mi nadava. Pritom mu to vysvetlujem, ale nechape. Akoby sa nezamyslel nad pointou.... naopak, on sa nahneva na mna napriklad z dovodu, ze cely tyzden v noci nespim, pripravujem mu jedlo do prace kvoli virusu, upratujem, staram sa o deti, s nicim mi nepomaha, som na domacnost sama a dnes som si pospala do 10...lebo cely tyzden spim max 3 hodiny a dnes uz naozaj kolabujem. Nerozumie mi. Nechce sa rozpravat, akoby nemal hlbsie city, nevie nic uprimne olutovat a ja neviem ako sa vyrovnat s takym chladnym spravanim. Nie len ziadna vdaka, tu necakam....ale on ziadnu chybu na sebe nevidi a dokonca ani pri najhrubsom slovniku nic nelutuje... necitim ziadnu lasku od neho, len mechanicke fungovanie. 😭 da sa s tym vobec zmierit, ze chlap je taky?

Strana
z2
babs2017
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2