icon

Nechce sa mu do svadby: Ako riešiť túto situáciu?

3. apr 2024

Caute. Jasne sme sa dohodli ked som bola tehotna,ze svadba bude po porode. Vravim ok, tak priezvisko nechame po otcovi. No a klasika byvame spolu, zijeme spolu a panko sa nema k cinu. Dieta ma uz skoro 3 roky. Ked som mu to pripomenula, tak ofucany, ze ved po porode je aj 10 rokov po porode a co vlastne riesim, ze ci mi daco chyba takto... Akoze, do mna 100 certov. Kks to ako fakt toto. Tak dohodneme sa a uz sa ideme teraz natahovat stylom ze ved aj o 10 rokov sa mozme vziat. Ako neskutocne mi to prislo luto, lebo som mu verila, vzdy len odfrkol, ze svadba bude neries. Raz. Tak silno zvazujem ze mala, este nehovori svoje priezvisko, ale ju zacnem ucit, ze nech pouziva moje. Toto urobila aj moja znama... jej uz muz ani pocut nechcel o svadbe, kym mu syn nepovedal ze sa vola ako matka...mne toto prislo tak velmi nefer voci mne, voci nam....a on klapky, nic, ide si svoje. Co je podla vas po porode? 10 rokov po porode? Ako neskutocne mi je luto, ze to takto ignoruje,neriesi...aspon som sa vykecala.

Strana
z5
silvike
17. máj 2024

Tak ked si chcela zit usporiadane v manzelstve, tak si mala planovat dieta s manzelom, nie frajerom/priatelom/snubencom.

Strana
z5