Nechce spoločné bývanie po piatich rokoch
Ak muz ani po 5 rokoch nechce spoločné bývanie, ostávali by ste v takom vzťahu?
Určite nie.
@anonym_autor urcite nie
Nie, ak by som to chcela inak
Ahoj, aj Ti to vie odôvodniť? Rozprávali ste sa o tom, či len v náznakoch si sa mu snažila navrhnúť spoločné bývanie?
Dôvod?
@anonym_autor ak mas teraz 15, tak je to vpohode 🙂 🙂 ... ak mas nad 30, tak si vo vztahu tak zhruba 4-4.5 roka dlhsie, ako by si mala...
@malinkajozka tak to určite ale aký je dôvod autorka zistí jedine od partnera nie na koniku. A podľa toho sa zariadi.
Ak mate po 40-tke je to ok, trebars po rozchode uz vela ludi nechce s niekým zdielat domacnost.Mam v okoli tri pary , co tak funguju, kazdy vo svojom, užívajú len to pekne, dovolenky, vylety, restauracie, divadlo niekedy u seba prespia, výhoda zena nemusi oprdene trenky prat, robit muzovi sluzku.
Ak mate po 40-tke je to ok, trebars po rozchode uz vela ludi nechce s niekým zdielat domacnost.Mam v okoli tri pary , co tak funguju, kazdy vo svojom, užívajú len to pekne, dovolenky, vylety, restauracie, divadlo niekedy u seba prespia, výhoda zena nemusi oprdene trenky prat, robit muzovi sluzku.
@anonym_01a358 Aha, takze ked spolu byvaju, tak zena "musi" robit sluzku?
@anonym_01a358 Aha, takze ked spolu byvaju, tak zena "musi" robit sluzku?
@luccys Ako tu citam tie diskusie, zial vyzera to tak, ze kopec zien robi muzom sluzky😉a velaaa muzov to od zien ocakava.Smutne ale je to tak, cest vynimkam.Nastastie mam doma tu vynimku.
Ak ty spoločné bývanie chces a on nie, tak pravdepodobne to vážne s tebou nemyslí. Ja v takom vzťahu som, no my máme dohodu a obom nám to vyhovuje, každý bývame vo svojom, ja mám dieťa a nechcem nič meniť, ...no vieme,že v budúcnosti spolu budeme. Trávime spolu víkendy,dovolenky, v týždni sa vidíme asi 3 krát. Je to super takto. Proste je to o dohode, no ak je jeden vo vzťahu nespokojný, tak to nič dobré neprinesie
Ja ano. A popravde, keby som takeho frajera nasla, tak by som bola stastna. Ale to som ja, moje priority - mat vlastne byvanie, kde zijem s detmi, mam svoj rezim, co si ako dam, tak mam a uz nemusim riesit kazdodenne problemy. Mam svoj klud, svoje utocisko. Ja potrebujem muza uz len na rande, vylet, sex a uzivanie si "slobody". A tak sa mi to paci.
Keby mam 20, som bezdetna, tak to by som v takom vztahu neostavala. Len je cudne, ze to trvalo 5 rokov na tento fakt prist.
Nie. To má už aký význam? Kamaratka s výhodami?
@anonym_autor ty chces a on nie?
Ak by som si zakladala rodinu tak by to bola vazna prekazka.
Teraz v 50+ ak by som bola sama tak by mi to vyslovene vadilo ak by sa chcel ky mne nastahovat.
Takze zalezi od okolnosti.
@anonym_autor nie. Zjavne ste každý inde a nezhodnete sa na dôležitých životných rozhodnutiach.
poznam pripad, kedy spolu nezacali zit ani po svadbe, a dokonca ani po prvom dietati, a ak by sa nahodou nepredaval byt v tom istom dome, kde byvaju rodicia manzela, tak by spolu asi nikdy nebyvali
Nie, ale zaujímalo by ma ako ti to odôvodnuje 😀
@anonym_autor ahoj, zavisi od toho, ci mate nejake predstavy o buducnosti. Chcete byt spolu? A chcete sa raz vziat, mat deti, spolocne byvanie? Kolko mate rokov?
tak autorka asi chce - keď píše že partner nechce, že ...
ak by som ja chcela - a partner nechcel - načo by mi bol taký partner?
@anonym_autor možno chce bývať ale nemôže si dovoliť bývanie, boji sa, že by nezabezpečil rodinu, neviem či máte alebo plánujete deti.
Ja som s mojim 11 rokov, chceme sa vziať ale nemáme zatiaľ vlastné bývanie. Mám sa kvôli tomu rozísť? Nie.
@anonym_autor možno chce bývať ale nemôže si dovoliť bývanie, boji sa, že by nezabezpečil rodinu, neviem či máte alebo plánujete deti.
Ja som s mojim 11 rokov, chceme sa vziať ale nemáme zatiaľ vlastné bývanie. Mám sa kvôli tomu rozísť? Nie.
@lenicka2506 prepáč, že ti beriem ilúzie, neviem koľko máš rokov, ale mať 11 rokov "len" priateľa a nie manžela je teda vážne na zamyslenie. Rodina? Veď (ak správne chápem) ste len 2,tak aké zabezpečenie rodiny? Neutocim, pýtam sa
@lenicka2506 prepáč, že ti beriem ilúzie, neviem koľko máš rokov, ale mať 11 rokov "len" priateľa a nie manžela je teda vážne na zamyslenie. Rodina? Veď (ak správne chápem) ste len 2,tak aké zabezpečenie rodiny? Neutocim, pýtam sa
@staromodna mám 38 rokov, priateľ tiež. Sme zasnúbeny. Syna mám z predošlým partnerom .
@staromodna známy sú spolu vyše 15 rokov, majú 2 deti a manželia nie sú, vyhovuje im žiť ako druh a družka. A my svadbu plánujeme ale najprv chceme vlastné bývanie
Urcite nie.Myslim,ze je to uplne jasne.
@anonym_autor podľa toho čo chceš ty... Ak ti to takto nevyhovuje a nemáte sa kam už kam posunúť tak najvyšší čas odísť...
@lenicka2506 no a čo? chodte do podnájmu, a na jednoizbak každý má

@anonym_autor dovidenia