Nechce spoločné bývanie po piatich rokoch
Ak muz ani po 5 rokoch nechce spoločné bývanie, ostávali by ste v takom vzťahu?
@liz_lemon aj ja poznam takéhoto po 10 rokoch, už sú manželia a každý z nich býva s rodičmi a nie spolu. Spolu sú iba cez víkend. Pre mňa smiešne😂
@sisska96 taká je doma. Ľudia dnes nemajú na vlastné bývanie kvôli príjmu. Ja som tiež rozmýšľala či mat civilný sobáš ked nemám(e) vlastné bývanie. Sme spolu 11 rokov, chceme sa zosobášit no pokiaľ nemá ani jeden z nás vlastné bývanie neviem ako by to dopadlo. Aj keď bývame do 10 minút od seba
@sisska96 taká je doma. Ľudia dnes nemajú na vlastné bývanie kvôli príjmu. Ja som tiež rozmýšľala či mat civilný sobáš ked nemám(e) vlastné bývanie. Sme spolu 11 rokov, chceme sa zosobášit no pokiaľ nemá ani jeden z nás vlastné bývanie neviem ako by to dopadlo. Aj keď bývame do 10 minút od seba
@lenicka2506 spoločne treba
Po 5 tich rokoch tak to si dobrý držiak? Ja by som sa rozhodla už po 2 rokoch ako by sme spolu nebývali, netreba strácať drahocenný čas, máš len jeden život
@lenicka2506 všetko výhovorky, čo má sobáš spoločne zo spoločným bývaním? Keby ste chceli svadbu už ste svoji, keby som sa tohto držala tak do konca života ostanem sama bez bývania, bez detí, bez mega úveru alebo podnájmu to dnes nefunguje
Záleží na veku. Ja by som už nechcela bývať s nikým. Ale keď som bola mladá, tak to bolo iné. Takže tak. Koľko máte rokov?
@anonym_autor
@anonym_autor nie neostala by som, lebo by som si myslela, ze to so mnou nemysli vazne, ale su urcite dovody, kedy by mi to nevadilo, napriklad ze by nebola moznost zabezpecit spolocne byvanie napriklad preto, ze on by este studoval.

poznam pripad, kedy spolu nezacali zit ani po svadbe, a dokonca ani po prvom dietati, a ak by sa nahodou nepredaval byt v tom istom dome, kde byvaju rodicia manzela, tak by spolu asi nikdy nebyvali
@liz_lemon aj ja poznam takéhoto po 10 rokoch, už sú manželia a každý z nich býva s rodičmi a nie spolu. Spolu sú iba cez víkend. Pre mňa smiešne😂